.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 51
    anichkaaaa като не ти изнася темата и нямаш съвет кфо пишеш тогава ?!
    пфф ... да ти кажа само, че не само аз имам подобни колебания ! ...
    [ت] Let the Party begiN [ت]

Винаги имам това което искам, защото знам, че мога !!! {}{}{}

Град
    ~~Where u want me to be ~~
    Цитирай Първоначално написано от xXx_ThePrincess_xXx
    Ама аз не съм казала , че не ми изнася темата И напротив имам съвет казах ти да внимаваш какво правиш , за да не стане така с двата стола .. Не можеш да пишеш видяхме, поне се научи да четеш !

Град
    (: Русе :)
    Я недей буча на девойката ... говори ти като на човек ти се държиш като кретен (не че не си де). И ще си правя каквото си искам
    So free

Повече от фен Аватара на Scarface_
    прави са да те упрекват...и аз мразя такива момичета...нищо лично не те познавам и не ме интересуваш но ме е жал за момчето ...11 месеца в заблуда ... а ти мрънкаш кой да избереш... (пуке)
    Kao jedno mi smo bili
    volela bih da dozivim
    bar jos jednom
    oci da ti vidim

11 месеца са.ще съжаляваш.не рискувай дори сега да ти се струва малко скучен и така натактък ше видиш че кажи речи не можеш без него.Можеше да рискуваш ако беше сигурна в чувствата ти към новото момче но очевидно не си така че моя съвет-поговори с приятеля си и забрави новия пич :P
    Diamonds,Mexico,Tequila

Момиче съм,по кое не ми личи?

http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Scarface...
    прави са да те упрекват...и аз мразя такива момичета...нищо лично не те познавам и не ме интересуваш но ме е жал за момчето ...11 месеца в заблуда ... а ти мрънкаш кой да избереш... (пуке)
    що пък да са 11 месеца заблуда?! просто може връзката им вече да е изчерпана, но тва не значи че в началото не е била истинска..

към авторката.. да, аз мисля 4е е по-добре да изчакаш до тва събиране там и да решеш. но наистина мн добре обмисли какво искаш
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

женски глупости
    Kao jedno mi smo bili
    volela bih da dozivim
    bar jos jednom
    oci da ti vidim

Мега фен Аватара на sasha_90
    Въпрос : Би ли било добро решение, ако изчакам четвъртъка, за да видя дали има смисъл или не (за "новото" момче) ..ако стане нещо да помисля кой искам .. ако пък не да се опитам да възвърна отношенията си с приятеля ми ???
    Не заслужаваш и двамата!Остани сама,докато се научиш да уважаваш човека,с когото имаш връзка.

Мега фен
    женски глупости
    колко си съпричастен...
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

кво е тва изчерпана връзка кви са тея глупости ?! тряаа има разнообразие в средата ,раотите които прават и т.н ,но определено ако иам любов няма се получи така... ! ! !
    Kao jedno mi smo bili
    volela bih da dozivim
    bar jos jednom
    oci da ti vidim

Мега фен
    кво е тва изчерпана връзка кви са тея глупости ?! тряаа има разнообразие в средата ,раотите които прават и т.н ,но определено ако иам любов няма се получи така... ! ! !
    ами щом толкова време са били заедно едва ли е било без нищо а и разделите са нещо нормално, хората се събират и разделят, тва 4е са били еди си колко време заедно не тряа да ги спира да се разделят ако нещата не вървят

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Re: Наистина се нуждая от ГОЛЯМА помощ :S

Значи..то е доста дълго, затова ще се опитам да го разкажа по най-краткия начин .. И плс не спираите да четете щом видите, че е дълго, защото наистина страшно съм объркана :S ... Значи, още в началото на лятото се запознах с едно момче, мн е симпатичен и голям пичага..Тогава аз имах приятел(същият, с който съм и сега) Преди около седмица същото момче с което се запознах ми писа в импулс, от там сега си пишем всеки ден по скайп и мисля, че той показва по някъв начин, че ме харесва..Но не това е въпроса .. Аз имам приятел, на който държа мн..но откакто си пиша с гореспоменатото момче приятелят ми започва да ми писва :S а сме заедно почти 11 мес. .. Също така приятеля ми тази 1 сед. е мн странен, не се държи така, както обикновенно и мн често вече ми е скучничко с него ... А в четвъртъка който идва (02.10) ще се сабираме класа .. той също ми каза, че ще е там с някакъв клас... Вчера имаше РД и ми обеща да ме черпи, като поиска от мен една :* .. Таа казвайте ми какво да правя плссс :S
    по=добре поговори с приятеля си и нека оточни защо така се държи.. колкото до другото момче може да е само увлечение, трябва да си сигурна в чувствата си към него
    Like boom, boom, boom
    What I wa-wa-want
    Is what you wa-wa-want...

Цитирай Първоначално написано от soul1199
    ami ti haresva6 li tova novo mom4e??
    Не приятелят ми, а др ли ? Ами до известна степен ...
    Ам нз какво да правя ....
    Остани с приятеля си! Чуждото и той ще ти писне а любовта си остава

ти не си човек ... ти си жена ! даже и жена не си ...момиче си ...защо си се захванала сериозно със приятеля ти щом дори до избор ще стигаш/// вие незнаете кво искате...искате някой сериозен,добър да ви обича и да ви е верен ...получавате го и кво ...омръзва ви ...после момчетата тва момчетата онова... по темата : мразя изневярата,лъжата и предателството ! и никога не бих направил нито 1 от 3те неща/// бих те съветвал даже и да не си помислиш за споменатото момче...блокирай го просто ...бъди с приятеля ти ...когато се скарате и иска да те остави ,яко това стане някога , не го спирай ! защото той заслужава нещо по-добро.не че те упреквам ,но тогава може да правиш каквото поискаш просто недей да предаваш човека ,който си мисли че има човек до себе си ! ! ! помисли си на теб ако ти се случи... УСПЕХ И ДАНО ПОМИСЛИШ С РАЗУМА СИ ! А НЕ С ......
    +1 :P :P :P

Повече от фен
    Ами нормално е да има много негативни мнения-хората обичат стабилността, а, уви, ти не си стабилна. Ясно е, че с приятеля ти имате малко общо, поне го скъсай преди да тръгнеш с другия, защото иначе ще постъпиш много грозно.

ne si preebvai vruzkata s mom4eto

МЕРСИ ЗА МНЕНИЯТА .. АЗ ВЕЧЕ НАПРАВИХ ИЗБОРА СИ, АКО МОГА ТАКА ДА ГО НАРЕКА .. ТОЕСТ 1 ВИД МОЖЕ ДА СЕ КАЖЕ ЧЕ ТЕМАТА Е СТАРА .. НЯМА СМИСЪЛ ДА ПИШЕТЕ КОМЕНТАРИ ВЕЧЕ ТУК
    [ت] Let the Party begiN [ت]

Винаги имам това което искам, защото знам, че мога !!! {}{}{}

И кой избра?
    Live 2 Ride And Ride 2 Die.
    Honda - The Power Of Dreams!

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Ако продължаваш да мислиш така ще останеш сама! Ходи, гони дивото...

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Тъпа курва-НИКОЙ НЕ ЗАСЛУЖАВАШ !

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от HePeAJIeH
    Тъпа курва-НИКОЙ НЕ ЗАСЛУЖАВАШ !
    =D> =D> =D> =D>

Там е работата, че нямаш...като проимаш което няма да е лесно кат та гледам ще видиме дали още мислиш така

Цитирай Първоначално написано от sScream
    Там е работата, че нямаш...като проимаш което няма да е лесно кат та гледам ще видиме дали още мислиш така
    за мен ли става въпрос ?
    Kao jedno mi smo bili
    volela bih da dozivim
    bar jos jednom
    oci da ti vidim

Повече от фен Аватара на Valhala
    Цитирай Първоначално написано от anichkaaaa
    Въпрос : Би ли било добро решение, ако изчакам четвъртъка, за да видя дали има смисъл или не (за "новото" момче) ..ако стане нещо да помисля кой искам .. ако пък не да се опитам да възвърна отношенията си с приятеля ми ???
    Не, аз наистина останах без думи .. Абе момиче ти знаеш ли изобщо кво искаш ?! Ейй такива пикли как ме дразняяят Това да не са ти някви нови дънки , да мислиш кой модел да вземеш ?! Да не стане твойта работа : " От два стола, че на земята " ...

Добре казано
    Не е важно кой съм и от къде идвам,важно е какъв съм и на къде отивам...

I believe the only thing we have to fear is the Fear itself...

Мъж съм бе...тъп народ Това,че ника ми завършва на `а` нищо не значи...

Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...

I don't know..that's just the way I AM!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си