- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Наистина се нуждая от ГОЛЯМА помощ :S
anichkaaaa като не ти изнася темата и нямаш съвет кфо пишеш тогава ?!
пфф ... да ти кажа само, че не само аз имам подобни колебания ! ...
[ت] Let the Party begiN [ت]
Винаги имам това което искам, защото знам, че мога !!! {}{}{}
Ама аз не съм казала , че не ми изнася тематаПървоначално написано от xXx_ThePrincess_xXx
И напротив имам съвет казах ти да внимаваш какво правиш , за да не стане така с двата стола .. Не можеш да пишеш видяхме, поне се научи да четеш !
![]()
Я недей буча на девойката ... говори ти като на човек ти се държиш като кретен (не че не си де). И ще си правя каквото си искамПървоначално написано от xXx_ThePrincess_xXx
![]()
So free
прави са да те упрекват...и аз мразя такива момичета...нищо лично не те познавам и не ме интересуваш но ме е жал за момчето ...11 месеца в заблуда ... а ти мрънкаш кой да избереш... (пуке)
Kao jedno mi smo bili
volela bih da dozivim
bar jos jednom
oci da ti vidim
11 месеца са.ще съжаляваш.не рискувай дори сега да ти се струва малко скучен и така натактък ше видиш че кажи речи не можеш без него.Можеше да рискуваш ако беше сигурна в чувствата ти към новото момче но очевидно не си така че моя съвет-поговори с приятеля си и забрави новия пич :P
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
що пък да са 11 месеца заблуда?! просто може връзката им вече да е изчерпана, но тва не значи че в началото не е била истинска..Първоначално написано от Scarface...
към авторката.. да, аз мисля 4е е по-добре да изчакаш до тва събиране там и да решеш. но наистина мн добре обмисли какво искаш
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
женски глупости
Kao jedno mi smo bili
volela bih da dozivim
bar jos jednom
oci da ti vidim
Не заслужаваш и двамата!Остани сама,докато се научиш да уважаваш човека,с когото имаш връзка.Първоначално написано от xXx_ThePrincess_xXx
колко си съпричастен...Първоначално написано от Scarface...
![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
кво е тва изчерпана връзка кви са тея глупости ?! тряаа има разнообразие в средата ,раотите които прават и т.н ,но определено ако иам любов няма се получи така... ! ! !
Kao jedno mi smo bili
volela bih da dozivim
bar jos jednom
oci da ti vidim
ами щом толкова време са били заедно едва ли е било без нищоПървоначално написано от Scarface...
а и разделите са нещо нормално, хората се събират и разделят, тва 4е са били еди си колко време заедно не тряа да ги спира да се разделят ако нещата не вървят
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
по=добре поговори с приятеля си и нека оточни защо така се държи.. колкото до другото момче може да е само увлечение, трябва да си сигурна в чувствата си към негоПървоначално написано от xXx_ThePrincess_xXx
![]()
![]()
Like boom, boom, boom
What I wa-wa-want
Is what you wa-wa-want...
+1 :P :P :PПървоначално написано от Scarface...
Ами нормално е да има много негативни мнения-хората обичат стабилността, а, уви, ти не си стабилна. Ясно е, че с приятеля ти имате малко общо, поне го скъсай преди да тръгнеш с другия, защото иначе ще постъпиш много грозно.
ne si preebvai vruzkata s mom4eto![]()
![]()
![]()
![]()
МЕРСИ ЗА МНЕНИЯТА .. АЗ ВЕЧЕ НАПРАВИХ ИЗБОРА СИ, АКО МОГА ТАКА ДА ГО НАРЕКА .. ТОЕСТ 1 ВИД МОЖЕ ДА СЕ КАЖЕ ЧЕ ТЕМАТА Е СТАРА ..НЯМА СМИСЪЛ ДА ПИШЕТЕ КОМЕНТАРИ ВЕЧЕ ТУК
![]()
![]()
[ت] Let the Party begiN [ت]
Винаги имам това което искам, защото знам, че мога !!! {}{}{}
И кой избра?
Live 2 Ride And Ride 2 Die.
Honda - The Power Of Dreams!
Ако продължаваш да мислиш така ще останеш сама!Ходи, гони дивото...
![]()
Там е работата, че нямаш...като проимаш което няма да е лесно кат та гледам ще видиме дали още мислиш такаПървоначално написано от Scarface...
за мен ли става въпрос ?Първоначално написано от sScream
Kao jedno mi smo bili
volela bih da dozivim
bar jos jednom
oci da ti vidim
Първоначално написано от anichkaaaa
Добре казано![]()
Не е важно кой съм и от къде идвам,важно е какъв съм и на къде отивам...
I believe the only thing we have to fear is the Fear itself...
Мъж съм бе...тъп народТова,че ника ми завършва на `а` нищо не значи...
Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...
I don't know..that's just the way I AM!