- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не знам как да я разкарам!
Е тъй и тъй е няква зарибена колекционерка що да не си направи колекция и от "малки танкисти"Първоначално написано от KillSwitchEngage
![]()
So free
Нищо не е безопасно, кой знае какво още иска да ми вземеПървоначално написано от KillSwitchEngage
Засега ще гледам да страня от нея, пък за всеки случай ще си нося кол в себе си, ако реши да ме налазва
![]()
Първоначално написано от 4ovek_s_problemi
На това му казвам "ПРОБЛЕМ"...
Разкарай я!
![]()
Блокирай я от скайп,кво толкоз?Или може-като влизаш в скайп да си "инкогното"така няма да знае,че си там.Следователно няма и да ти пише.Първоначално написано от 4ovek_s_problemi
abe kol-a e za vampiri ne za ve6iciПървоначално написано от 4ovek_s_problemi
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Pi4 purvo da te pitam na kolko godini si?Neznam v kakuv fium si se vkaral.. ama ako naistina e ve6tica kupi si kniga za zaklinaniq i i napravi nqkoe ta da te ostavi namira. xxaxaxaxaaxaxa![]()
![]()
Усмихвай се защото никога незнаеш кога някой ще се влюби в усмивката ти!
И как им взима лицата?![]()
omg
typ si
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
ти ако си нормален няма да вярваш, че сваля лицата на гаджетата си, а относно темата кажи и квото ми мислиш по ? =D>
Понякога сърцето вижда това, което е невидимо за очите.
Ами запознай ни,какво чакаш?Първоначално написано от 4ovek_s_problemi
ем не й пиши в скайп, не се занимавай, изобщо никво внимание не й обръщай! дано се усети, 4е е нежелана. Пък ако не стане... я сплаши малко. само не разбрах как сваля лицата на гаджетата си и ги колекционира? На снимки ли?
Кво толкова се вкарваш в некви филми... може и да се прегледаш някъде, нищо не губиш, тъкмо ще си сигурен, 4е проблема не е в тебе![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
Не се вкарвай във филми бе братле!![]()
![]()
Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...
I don't know..that's just the way I AM!
ahxhAhAHXhAHxhahxaHXче сваляла лицата на гаджетата си и ги пази в колекция.![]()
![]()
![]()
Оооооо не не... т'ва ме разби.....
hxhAHXaHxhaHxhAXHAHxhaHXAHXhAHxhAHxAxA
Как така ги сваля, бе !? Дере ги с нокторезачка ли ?!
Първоначално написано от 4ovek_s_problemi
Ооо боже...Ми блокирай я бе!
Не искам този момент някога да свърши,
където всичко е нищо без теб ( hh ) ..
майна кой ти е дилара, страшна стока ти пробутва...
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Burn her!!!... дИмек: Изгория!мама каза че така се правело с вещиците
![]()
Така деХората са казали " С тоите камъни по твоята глава" ... е все някой го казал... нз кой... не го познавам... но го е казал...
![]()
....почни ти да я преследваш и дразниш и тормозиш и така...
илииии пък спри да се грижиш за лицето си... да ти станат пъпки... тя ще спре да иска лицето ти.... и ще спре да те преследва![]()
Осъзнай се
Moderated by miloto
т.11 от Правилника![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love