- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не знам как да я разкарам!
Така, едно момиче ме преследва и не знам как да се справя с нея?! Тя непрестанно ми пише в скайп и ми се заканва за кви ли не неща, но съм чувал страшни неща за нея, казвали са ми, че сваляла лицата на гаджетата си и ги пази в колекция.КАКВО ДА ПРАВЯ?!
Ти в кой филм живееш?![]()
![]()
![]()
ami blokni q v skype ilii kaji da te ostai namira
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Може да ти се струва странно, но това е вярно! Тя е малка дебела вещица!Първоначално написано от anichkaaaa
ami otidi pri vra4kaПървоначално написано от 4ovek_s_problemi
![]()
ам напръскай я със светена вода ...![]()
So free
Ахаааа яснооо !! Ми счупи й вълшебната пръчицаПървоначално написано от 4ovek_s_problemi
![]()
АЗ Я ВЗИМАМ ЗА ЖЕНА
Със сребърен куршум няма ли да е по-сигурно? Откъде да знам, че няма имунизация срещу светена водаПървоначално написано от CBupen`3aeK
![]()
вещица а? .. иначе имаш богато въображение
стига бе ти пък филми няма такова нещо .. той само приказки четеПървоначално написано от anichkaaaa
![]()
![]()
![]()
![]()
.. TurN uP tHe mUsic And blOck ouT thE wOrld ..
Първоначално написано от 4ovek_s_problemi
ne mn filmi si gledal
![]()
![]()
Тя наистина е чисто зло! Вие не я познавате!!!![]()
Яж мнооооооого чесън...То пък това май беше за вампири...както и да е...пробвай с чесъна...и многоооооо лук..ако и това не подейства-..вземайте се!![]()
прав си с куршум по-добре... ако и с това не стане - яж една шкембе чорба с много чесън и после я целуни (по-сигурно от това няма)Първоначално написано от 4ovek_s_problemi
![]()
So free
abe nali ti kaah da otide6 na vra4ka ili i kaji,4e si geiПървоначално написано от 4ovek_s_problemi
![]()
Това не й пречи да ми свали лицето ;(;(;( Не знам какво да направя, трябва да я накарам да не ме харесва вече!Първоначално написано от soul1199
ami nz,moi da otide6 pri dryga ve6ica,4erni magii,bla bla,ddzПървоначално написано от 4ovek_s_problemi
кажи и че е дебела вещицаПървоначално написано от 4ovek_s_problemi
![]()
So free
a vahh,6e stane po-lo6o beПървоначално написано от CBupen`3aeK
![]()
Кажи и че не я харесваш и че не искаш да имаш нищо общо с нея и да те остави на мира.Ми блок. я в Skype.
Мерси за съвета, може би ще пробвам това, ако не успея да я бутна в кладенеца, който набелязахПървоначално написано от CBupen`3aeK
![]()
Правилно! пожелавам ти успехПървоначално написано от 4ovek_s_problemi
![]()
So free
нарежи е с режачка за дърва...
п.с: като видиш филм с червена точка колкото и да пише на нея ... по-добре си лягай...щото ще дойде торбалан и ще те изнасили !![]()
Kao jedno mi smo bili
volela bih da dozivim
bar jos jednom
oci da ti vidim
ам ако реши да му земе и х*я за другата си колекция ???Първоначално написано от KillSwitchEngage
So free