.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 38

Тъпа работа... за една среща

Ми кво да ви кажа бях на среща с едно момиченце лафихме си всичко беше супер поне от моя гледна точка, изпратих я ала бала. Тва беше първа среща разбира се. И после аз ли много избързах (тоест съм тъп) я питах още същия ден кога ще излезем пак и тя ми каза, че някой ден...
    Тва кво ще рече? "Клъц" или "рез" или че трябва да се постарая за да я заинтригувам или кво да го кажем там... Тоест според вас има ли шанс пак да излезем с нея
    Поне тогава всичко беше супер лафихме си нямаше паузи, спек, поне аз не видях знак, че и е неприятно с мен и че иска да си ходи... Даже май се притесняваше малко Ама то и аз

Дано да не чете тук че ще стане мазало ... пък аз просто нямам на кой да си споделя и за това тук драскам... Пък и тя много ми хареса като човек и искам да се боря просто , не е поредната лигла
    Ем тва е мерси ...

Супер фен Аватара на splendour
    Град
    dobri4
    ami probvai da i pi6e6 v skype i dr s1bota nqkade i predloji da izlezete.ako ne ti otgovarq v skype ili sled zdr 4eta prikly4va,zna4i te e reznala
    http://impulse.bg/bebcho0o0
    Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
    Отговор: Защото топките са му на елхата.

Повече от фен Аватара на Lysander
    Град
    горските шубраци
    Ти нали каза, че се е притеснявала, може затова да ти е казала "някой ден". Е да вярно, хубаво би било да ти беше казала: "още утре", но това не значи, че не си и допаднал. Според мен и звънни на gsm или телефон, за да няма разминаване в скайп. Айде успех с мацката.

Мне по скайп си писахме и не е правила опити да ме накара да спра да и пиша или нещо такова. Просто каза, че не знае кога щото тя наистина е доста заета и рядко има време Но аз съм човекът-филм и веднага си втъплявам разни неща...
    Пък и като я изпратих до тях тя ми каза да се прибирам внимателно И че ще ме чака да говорим разни глупости... Ама знам ли аз винаги разбирам нещата погрешно
    Малко не и се говореше в скайп вечерта ама то сигурно щото изплямпахме сумати глупости цял ден , поне аз така си го обяснявам, но сигурно си е лоша работата...

Мега фен Аватара на Chacho
    Много се филмираш бе. Да преанализираш нещата никога не помага, освен ако не сте скъсали. Дай си малко почивка и помисли, ти ако току що се прибереш от среща, какво би отговорил, ако тя те пита кога пак ще излизате. И аз бих отговорил като нея. Плюс това я накарай малко да дерзае. Прибираш се и си имаш твои работи.. да удариш няколко глави в ЦС, да гледаш филм с А.Джоли или нещо подобно. И утре е ден. Не си сгафил, няма да те къса момичето. И не си мисли, че човекът срещу теб винаги е напълно наясно какво се случва с живота му и че всяка част от този негов живот е под собствената му манипулация. Днес може да не си я впечатлил, утре може да й грабнеш ума. Съвета ми е да не ти пука толкова за нещата и да си запазиш собствения живот, собствените интереси. Та вие сте имали 1 среща само, за бога!
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Малки са шансовете...

Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice_90
    Малки са шансовете...
    +

Е що да са малки

не/са/малки/шансовете-мисля/4е/все/още/незнае/кво/иска/и/малко/упоритост/ще/е/добре,но
    на/твоя/въпрос/и/ас/щях/да/отг/така/дори/да/го/харесвам-другия/път/я/питай/дали/иска/да/се/видите/пак/а/не.кога
    I can't stop myself from loving you <3

Мега фен Аватара на mynichka
    не са малки ..не ги слушай
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от AnotherDay
    Е що да са малки
    Защото ти е казала "някой ден"....не можеш ли да разбереш,че е искала да те отреже направо..Всъшност тя го е направила,но ти явно не си я разбрал.... Не е трябвало да я питаш...След първа среща най-много....Е,ако все пак тя има интерес ще те потърси!Но в никакъв случай не започвай да й досаждаш....

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Абе според мен не са малки шансовете. Нали казваш, че е заета - може би пък заради това не иска да ти дава напразни обещания, че ще се видите еди кога си и накрая да не може да дойде. Щом си лафите по скайп и не те отбягва имаш шанс Обаче не прибързвай със следващата ви среща - изчакай 4-5 дни и я попитай тогава дали скоро ще е свободна и дали има нещо против да излезете отново
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice_90
    Е що да са малки
    Защото ти е казала "някой ден"....не можеш ли да разбереш,че е искала да те отреже направо..Всъшност тя го е направила,но ти явно не си я разбрал.... Не е трябвало да я питаш...След първа среща най-много....Е,ако все пак тя има интерес ще те потърси!Но в никакъв случай не започвай да й досаждаш....

абе тои нека се прави на ударен пича пак тя ще го хареса с времето , или поне тои да и тегли кура всичко е за броиката
    Да прави,каквото си иска. Бройка....омг....

Аз изобщо не съм за бройки Ценя човека, не неговите израстъци, ебаси...

Мега фен Аватара на sasha_90
    Не всички са като теб.Повечето са за бройката...

Град
    in my world!
    попринцип аз като кажа някой ден за мен тва е ех дано да ме потърси в най-скоро време по темата:мисля че момичето се е притеснило и затва така ти е казало ама дано пак да се видите успех
    ...It's my life and it's now or never,
    I ain't gonna live forever....

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Толкова хубаво звучи,че чак не мога да ти повярвам.....Ех,да имаше повече момчета като теб...Нямаше да има теми от рода:"Той е женкар и ме остави"...

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Покани я пак след 2-3 дни. Този път по-конкретно - с дата и място. Измисли нео интересно - кино, водни колела, концерт... Ако откаже без особено добра причина - отказвай се докато е време.

Аз все повече мисля, че избързах точно след първа среща веднага да уговарям 2ра... ама толкова ми хареса, че чак не ми се искаше да се прибирам, след като я изпратих в адския студ се събляках по потник и почнах да си пуша фас след фас слушах си музика пеех си танцувах си (хората които бяха осъмнали късно по улиците май ме мислеха за изперкал) и така се мотах из самотните улички 2 часа с усмивка от ухо до ухо Тя после в скайп верно малко по-така се държа, все едно не и се говори ама знам ли... Нека мине малко време пак ще си пробвам шанса. Баси що господ веднъж не си каже би мама му нека тва момче да е по-дълго време радостен от 3-4 часа.....

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Аз все повече мисля, че избързах точно след първа среща веднага да уговарям 2ра... ама толкова ми хареса, че чак не ми се искаше да се прибирам, след като я изпратих в адския студ се събляках по потник и почнах да си пуша фас след фас слушах си музика пеех си танцувах си (хората които бяха осъмнали късно по улиците май ме мислеха за изперкал) и така се мотах из самотните улички 2 часа с усмивка от ухо до ухо Тя после в скайп верно малко по-така се държа, все едно не и се говори ама знам ли... Нека мине малко време пак ще си пробвам шанса. Баси що господ веднъж не си каже би мама му нека тва момче да е по-дълго време радостен от 3-4 часа.....
    Спок, всичко ще се нареди.Стискам ти палци.Дано те оцени не си за изпускане... Избързал си,но това не е проблем.

Да ама дали ще се нареди

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Да ама дали ще се нареди
    Прекалено много се тревожиш....Успокой топката малко..Дори тя да не иска нещо сериозно няма да седнеш да се вайкаш...Към друга и така.

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.

Re: Тъпа работа... за една среща

Ми кво да ви кажа бях на среща с едно момиченце лафихме си всичко беше супер поне от моя гледна точка, изпратих я ала бала. Тва беше първа среща разбира се. И после аз ли много избързах (тоест съм тъп) я питах още същия ден кога ще излезем пак и тя ми каза, че някой ден...
    Тва кво ще рече? "Клъц" или "рез" или че трябва да се постарая за да я заинтригувам или кво да го кажем там... Тоест според вас има ли шанс пак да излезем с нея
    Поне тогава всичко беше супер лафихме си нямаше паузи, спек, поне аз не видях знак, че и е неприятно с мен и че иска да си ходи... Даже май се притесняваше малко Ама то и аз

Дано да не чете тук че ще стане мазало ... пък аз просто нямам на кой да си споделя и за това тук драскам... Пък и тя много ми хареса като човек и искам да се боря просто , не е поредната лигла
    Ем тва е мерси ...
    На теб ти трябва малко
    самоувереност,пич.
    Естествено,че може пак
    да излезете,просто си прибързал.
    Момичетата не обичат да
    ги притискат.
    Сега си пишете м скайп,смс,
    след 2-3 дни ако не те покани тя,
    лек намек и я каниш.
    Ае успех.
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Тос къф е филмиран ...

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    ami az kazvam`nqkoi den`,kat iskam da rezna nqkoi ,oba4e nqkoi hora znaqt,kak da me nakarat da izlqza s tqh pak i posle stava got sig.sum,4e 6e izleze s tebe pak,ima6 6ans,mejdydr. ti pita li q dali si ima gadje??
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си