- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да му кажа ли, че го харесвам?
Значи става въпрос за едно момче.Той е с една година по-голям от мен.Има си гадже.Виждала съм го много пъти, но миналия петък се запознахме официално.Аз веднага си го харесах(тогава още беше свободен).Другия петък имам рожден ден и съм решила да му призная, но както винаги дойде ли момента аз се спичам.И както винаги ще си остана само с надеждата.Но притесненията ми не свършват, незнам той как ще реагира.Може да каже само ОК, или пък да каже че си има гадже и че между нас неможе да има нищо.И после аз няма да мога да го погледна в очите.Затова ако някой има идея какво да направа да пише. Благодаря предварително!!!![]()
![]()
т.7
krem4et0
po-dobre ne my kazvai,iz4akai da vidi6,kak 6e se razviqt ne6ata,puk i s tva gadjenqma6 mn 6ans
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Според мен не бива да правиш нищо щом си има приятелка.Все пак ако той има интерес към теб ще поеме инициативата.
когато любовта си тръгва и да викаш няма да я спреш, но в себе си пази надежда от някой друг ще я крадеш
kaji mu no ako si sigurna 4e i toi izpitva ne6to kum teb ako li ne mul4i si a puk i s tva gadje...mislq 4e ima6 minimalen 6ans
Кажи му,но помисли добре какво точно ще му кажеш.Може пък и той да прояви интерес към теб и може да се получи нещо.Нищо не губиш ако опиташ.Успех!
ThE gReaTeSt tHiNg yOu’ll eVeR LeaRn iS JuSt tO loVe aNd bE loVeD[!][!][!]
Моят съвет е да се седиш мирно и да си трайкаш докато не се разделят с гаджето му. Наблюдавай как се развиват нещата между таях, но не прави нищо на този етап. Рискуваш той да те отреже, а може и да си изядеш боя от гаджето му![]()
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
по-добре изчакай да видиш как ще се развият нещата след като сте се запознали![]()
Like boom, boom, boom
What I wa-wa-want
Is what you wa-wa-want...
Аз пък мисля, че тя говори хипотетично ако й каже, че си има гадже, не че той наистина има![]()
залагам ,че си има ...![]()
![]()
Kao jedno mi smo bili
volela bih da dozivim
bar jos jednom
oci da ti vidim
Първо разбери дали си има гадже и тогава поговорете
Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...
I don't know..that's just the way I AM!
изчакай да видиш дали имаш някакви шансове .. почни да намекваш по някакъв начин и когато усетиш интерес от негова страна му кажи ... Успех![]()
![]()
[ت] Let the Party begiN [ت]
Винаги имам това което искам, защото знам, че мога !!! {}{}{}
от опит глава не боли,опитай все пак,може да не е напразно ;]
Той си има гадже, неговоря хипотетично.Благодаря на всички!!!Имам още време ще говоря и с приятелките си.TANXПървоначално написано от anichkaaaa
![]()
![]()
![]()
Кажи му, но не на купона за рождения ти ден
все пак ако те отреже ще е по-добре да е на друго място и по друго време :Ь
Пък и все пак може да се възползва заради празника ти. Примерно да ти каже, че и той те харесва, че сте много влюбени и много се обичате, да се напиете и да правите секс, а на другия ден да осъзнаеш, че това е било просто подарък за рождения ти ден и него вече го няма :Ь
Първоначално написано от naduta_fukli4ka
Live 2 Ride And Ride 2 Die.
Honda - The Power Of Dreams!
Не мислиш ли,че ставате множко???2-ма,3-ма и после май ще станете 4-рима??/Не се бъркай,след като те са си заедно.Излишна си....Първоначално написано от magitu1
![]()
+1Първоначално написано от _sheherezada_
![]()
+1Първоначално написано от _sheherezada_
![]()
по-добре му признай чувствата си,няма какво да чакаш те може да се разделят след година две,сега докато са в начална фаза![]()
Момчетата не са като нас, ако му признаеш ще се надуе и ще започне да гледа през теб (ако не изпитва нищо).По-добре почакай да се опознаете. Късмет![]()
![]()
+1Първоначално написано от soul1199
![]()
If you can't be a good example then you'll just have to be a horrible warning..!! ;]
pomoli nqkoi vash obsht priqtel da go popita uj slychaino kakvo misli za tebe i ot tam si vodi izvodite i reshi kvo da praish ..![]()
![]()
ChuDq se na Kade ....?
Пробвай с някакви невинни флиртчета ..каточели никои тук не се е свалял на момче/момиче което си има приятел/ка... ако има интерес ще отвърне на тия флиртчета въпреки че има пр-ка![]()
Има толкова много егоистични теми от сорта \"обичам го,но си има гадже как да я разкарам\" е сужелявам,но това вашето не е обич,защото като изпитваш нещо към някого,най-важното за теб е той да е щастлив било то и с друг/а
![]()