.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Да му кажа ли, че го харесвам?

Значи става въпрос за едно момче.Той е с една година по-голям от мен.Има си гадже.Виждала съм го много пъти, но миналия петък се запознахме официално.Аз веднага си го харесах(тогава още беше свободен).Другия петък имам рожден ден и съм решила да му призная, но както винаги дойде ли момента аз се спичам.И както винаги ще си остана само с надеждата.Но притесненията ми не свършват, незнам той как ще реагира.Може да каже само ОК, или пък да каже че си има гадже и че между нас неможе да има нищо.И после аз няма да мога да го погледна в очите.Затова ако някой има идея какво да направа да пише. Благодаря предварително!!!

т.7
    krem4et0

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    po-dobre ne my kazvai,iz4akai da vidi6,kak 6e se razviqt ne6ata,puk i s tva gadje nqma6 mn 6ans
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Според мен не бива да правиш нищо щом си има приятелка.Все пак ако той има интерес към теб ще поеме инициативата.
    когато любовта си тръгва и да викаш няма да я спреш, но в себе си пази надежда от някой друг ще я крадеш

kaji mu no ako si sigurna 4e i toi izpitva ne6to kum teb ako li ne mul4i si a puk i s tva gadje...mislq 4e ima6 minimalen 6ans

Кажи му,но помисли добре какво точно ще му кажеш.Може пък и той да прояви интерес към теб и може да се получи нещо.Нищо не губиш ако опиташ. Успех!
    ThE gReaTeSt tHiNg yOu’ll eVeR LeaRn iS JuSt tO loVe aNd bE loVeD[!][!][!]

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Моят съвет е да се седиш мирно и да си трайкаш докато не се разделят с гаджето му. Наблюдавай как се развиват нещата между таях, но не прави нищо на този етап. Рискуваш той да те отреже, а може и да си изядеш боя от гаджето му
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

по-добре изчакай да видиш как ще се развият нещата след като сте се запознали
    Like boom, boom, boom
    What I wa-wa-want
    Is what you wa-wa-want...

Град
    ~~Where u want me to be ~~
    Аз пък мисля, че тя говори хипотетично ако й каже, че си има гадже, не че той наистина има

Повече от фен Аватара на Scarface_
    залагам ,че си има ...
    Kao jedno mi smo bili
    volela bih da dozivim
    bar jos jednom
    oci da ti vidim

Първо разбери дали си има гадже и тогава поговорете
    Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...

I don't know..that's just the way I AM!

изчакай да видиш дали имаш някакви шансове .. почни да намекваш по някакъв начин и когато усетиш интерес от негова страна му кажи ... Успех
    [ت] Let the Party begiN [ت]

Винаги имам това което искам, защото знам, че мога !!! {}{}{}

от опит глава не боли,опитай все пак,може да не е напразно ;]

Цитирай Първоначално написано от anichkaaaa
    Аз пък мисля, че тя говори хипотетично ако й каже, че си има гадже, не че той наистина има
    Той си има гадже, неговоря хипотетично.Благодаря на всички!!!Имам още време ще говоря и с приятелките си.TANX

Супер фен Аватара на Sigrina
    Град
    София
    Кажи му, но не на купона за рождения ти ден
    все пак ако те отреже ще е по-добре да е на друго място и по друго време :Ь
    Пък и все пак може да се възползва заради празника ти. Примерно да ти каже, че и той те харесва, че сте много влюбени и много се обичате, да се напиете и да правите секс, а на другия ден да осъзнаеш, че това е било просто подарък за рождения ти ден и него вече го няма :Ь

Цитирай Първоначално написано от naduta_fukli4ka
    Моят съвет е да се седиш мирно и да си трайкаш докато не се разделят с гаджето му. Наблюдавай как се развиват нещата между таях, но не прави нищо на този етап. Рискуваш той да те отреже, а може и да си изядеш боя от гаджето му
    Live 2 Ride And Ride 2 Die.
    Honda - The Power Of Dreams!

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*

Re: Хора помогнете!!!

Цитирай Първоначално написано от magitu1
    Значи става въпрос за едно момче.Той е с една година по-голям от мен.Има си гадже.Виждала съм го много пъти, но миналия петък се запознахме официално.Аз веднага си го харесах(тогава още беше свободен).Другия петък имам рожден ден и съм решила да му призная, но както винаги дойде ли момента аз се спичам.И както винаги ще си остана само с надеждата.Но притесненията ми не свършват, незнам той как ще реагира.Може да каже само ОК, или пък да каже че си има гадже и че между нас неможе да има нищо.И после аз няма да мога да го погледна в очите.Затова ако някой има идея какво да направа да пише. Благодаря предварително!!!
    Не мислиш ли,че ставате множко???2-ма,3-ма и после май ще станете 4-рима??/Не се бъркай,след като те са си заедно.Излишна си....

Цитирай Първоначално написано от _sheherezada_
    Според мен не бива да правиш нищо щом си има приятелка.Все пак ако той има интерес към теб ще поеме инициативата.
    +1

Цитирай Първоначално написано от _sheherezada_
    +1

Супер фен Аватара на Sigrina
    Град
    София
    Аре кажи сега какво стана в крайна сметка

по-добре му признай чувствата си,няма какво да чакаш те може да се разделят след година две,сега докато са в начална фаза

Момчетата не са като нас, ако му признаеш ще се надуе и ще започне да гледа през теб (ако не изпитва нищо).По-добре почакай да се опознаете. Късмет

Цитирай Първоначално написано от soul1199
    po-dobre ne my kazvai,iz4akai da vidi6,kak 6e se razviqt ne6ata,puk i s tva gadje nqma6 mn 6ans
    +1
    If you can't be a good example then you'll just have to be a horrible warning..!! ;]

pomoli nqkoi vash obsht priqtel da go popita uj slychaino kakvo misli za tebe i ot tam si vodi izvodite i reshi kvo da praish ..
    ChuDq se na Kade ....?

Пробвай с някакви невинни флиртчета ..каточели никои тук не се е свалял на момче/момиче което си има приятел/ка... ако има интерес ще отвърне на тия флиртчета въпреки че има пр-ка

Има толкова много егоистични теми от сорта \"обичам го,но си има гадже как да я разкарам\" е сужелявам,но това вашето не е обич,защото като изпитваш нещо към някого,най-важното за теб е той да е щастлив било то и с друг/а

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си