- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Какъв ще бъде вашия избор?
Така.
На вън бушува ураган. Вие си карате колата. ама на вън страшен ураган бушува. И си карате колата. Минавате покрай една спирка и виждате една стара баба, която ви е давала бонбони като сте били малък/малка, най-добрият ви приятел, който ви е помагал безрезервно и винаги е бил до вас и жената/мъжа на вашите мечти/на вашия живот. В колата имате място само за един човек. Кой ще качите в колата си?
естествено, че най- добрия приятел
добрия приятел :>
аз ли си мисля, че не сте разбрали въпроса...или аз не съм го разбрал![]()
Хмм... Аз пък, ще прибера старата жена. Сега ще кажа и защо. Ще обесня на най-добрия ми приятел, че жената е много възрастна и аз съм единствения човек, на който може да разчита, а ако този човек наистина ми е добър приятел ще ме разбере и ще отстъпи мястото на старата жена. А колкото до "мъжът на мечтите ми" .... е, ако наистина той е този мъж, значи ще се срещнем отново при други обстоятелства и ще се съберем каквото и да става. И затова се спрях на бабата, защото тя е стара, немощна и може и да не успее да преживее урагана ако я изоставя... докато другите двама, все някак ще се оправят.![]()
To strive, to seek, to find, and not to yield...
Много ясно, 4е мъжа на живота ми ще ка4а.
![]()
Робинята на Quench
Що да имам място само за един човек? А и какво ще правя в тая кола? Екс вече каза, в клата не е безопасно. На повърхността ли си, значи не си в безопасност. Като си извън колата си в капан, а извън нея имаш някакви шансове. Нали сте виждали какво става с колите по време на урагани? Аз не искам да съм в летяща и търкаляща се по пътищата кола.
Имаше подобно, но с лодка и кой от давещите се да качиш, което е по-лесно за отговаряне (може би). Аз кой ще кача...ще видим, като му дойде времето![]()
фуча през спирката с викове "ей сега ше дойде автодруса, видех го!"
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
старата жена не знам защо но я оставям .... просто интуицията ми казва да не я взема ... и винаги съм била на принципа .... гледай любовта но не забравяй приятелите смисъл ... бих взела човека на мечтите си ... защото най добрия ми приятел ще разбере и ще се радва за мен ... аз лично никога не съм се цупила на приятели защото са ме заебавали за гаджета ... (рядко се е случвало ) Не знам дали ми хванахте мисълта ... ама избирам човека на живота мечтите си там квото се води![]()
RestInPeace Smacy! Ti vinagi shte si v men ... Obicham te!
най-добрия ми приятел... откъм мъже не съм алчна и на малко се задоволявама бабата колкото и бонбони да ми е давала (и най-вероятно заради нея съм била на сумати диети после
) няма да рискувам най-близкия ми човек, заради нея...
Взимам приятеля и жената на мемчтите ми ще търпи в багажникаИ без тва не бих си взел такава малка кола да събира 2ма човека
Ще си взема голяма и ще събера всичките...
![]()
Got my foot pinned to the floor,
you can feel the engine roar!
Got thunder in my hands,
I'm metal thrashing mad!
Хора, има и друг вариант!Може Вие да слезете от колата, и да качите двама от спирката, докато Вие ще останете при третия човек... хахаха
![]()
На старата бабка живота й е почти към края,за кво да я качвам?Много ясно ,че ще избера мъжа на живота си,защото го обичам и давам всичко за него!
Обичам всеки твой стен и как остава отпечатък вътре в мен!
Слизам от колата , давам на най-добрия си приятел да се качи и да закара бабата на сигурно място , а аз оставам заедно с човека на мечтите си да се спасяваме заедно![]()
Хах, като задуха орагана всички ще ги отвее барабар с колата.
Но иначе мъжа ми. :P
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
exploitedteen![]()
Black`Wings ви отговори.![]()
Аз съм БЪЛГАРЧЕ, мале как се филмира с тоя ураган, не е истина.![]()
Големи егоисти сте, бе, майка му стара.![]()
Като порастнете и акто се задомите, семейството ви ще е по-важно и няма да ви остава толкова много време за приятелите.. според мен.
Та така.
Абе тва с урагана вчера го казаха в един филм с Брус Уилис и ми хареса такова хахаха ;]
Ъъъ това ли бил верният отговор
Филм не съм гледала, заклевам се.
ЕеееПървоначално написано от stefity
И моето е близко до отговора на Black`Wings
![]()
![]()
![]()