Бротовчед ми ходеше с едно момиче ... в последствие до такава степен се сближихме , че не се разделяхме ... стана приятелката която знаеше всичко за мен ... и ме разбираше (най - добрата ми приятелка) ... ама и се указа и малко курвичка ... раздели се с него , защото се беше ебавала с един и на мен не ми стана приятно се пак той ми е братовчед и му казах и той я заряза ... но на мен това не ми стигна и реших да продължа със гадните номера имах и паса за скайп и тя се беше хванала с едно момче но си пишеше с един друг , че го обича и така .... аз копнах чата с този другия направих си друг скайп и го пратих на приятеля и ... разделиха се... чувствах се добре вечерта като истинка кучка .... върнах си го заради братовчед ми .... но на другия ден ми стана гадно .... все пак беше най-добрата ми приятелка ... споделих с братовчед ми . а той ми каза
"пф браво е .... станала си много гадна и несправедлива ... нима човек не може да е щастлив.... как можа " стана ми още по кофти ..... тя ми плачеше и ми разказваше мега какво е станало и колко много мрази тоя който го е напраил това и ми каза , че благодарение на мен сега .... е тук и говорим , че аз съм и помогнала да на направи някоя простутия ... Аз бях човека който и помогна и който я съсипа ... , но защо ми гинаговори всички , че обича бившия си като докато му казва , че го иска ... си пише с друг , че и липсва ... от една страна помогнах на момчето да я види каква е , но от друга съсипах нея .... Не я ли нараних твърде много .... как да спра тия огризения .... Много гадно ли съм напраила .... , но все пакк му отворих очите за нея ..... но тя ми беше приятелкаа и все още ми е , но ако разбере какво съм направила ... :Х как да свърши това и ай без тъпи отговори