.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Тема: My story

Hybrid View

My story

Здрасти .. искам да ви разкажа моята любовна история !! Значи всичко започна преди година и половина когато братовчедка ми ме запозна с нейното гадже , в първия момент не го забелязах , но след няколко дни започна да ми прави впечатление, с периферното си зрение забелязвах че ме зяпа и в мен започнаха са излизат кви ли не мисли.Започнахме много често да излизаме заедно.Един ден се случи тъка че и двамата бяхме поканени за Рожденния ден на общ приятел започнахме да си говорим и под въздействието на алкохола се оказахме прегърнати в спалнята (ох спокойно нищо не се случи ) беше обикновенно натискане . На следващия ден се чувствах адски тъпо и бях много притеснена някой да не ме издъни на братовчедка ми.След тая вечер той се правеше че нищо не се е случило (аз си помислих тоя гадняр ме накара с изпитам онзи гъдел в стомаха който до сега не бях изпитвала и не му пука за мен ) ,но какво да се прави все пак е гадже на браточедка ми (мамка му) .. всеки път като го видя усещам че нещо отвътре ме човърка ..

.. Имах нужда да споделя с някой защото до сега не съм разказвала на никой , няма да е излишен някой друг съвет как да постъпя . И благодаря предварително :P
    .. TurN uP tHe mUsic And blOck ouT thE wOrld ..

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Ами момчето се прави, че нищо не се е случило или защото за него наистина нищо не е станало, или не иска братовчедка ти да разбира. И в двата случая е нужен разговор. Трябва да си го попиташ директно има ли нещо към тебе ири всичко е било просто моментно.
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

Мега фен
    абе недей да се занимаваш с него все пак тя ти не просто приятелка а братовчедка, роднина... ако й свиеш гаджето после просто не ви виждам..
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Цитирай Първоначално написано от sladur4etyYy
    абе недей да се занимаваш с него все пак тя ти не просто приятелка а братовчедка, роднина... ако й свиеш гаджето после просто не ви виждам..
    .. леле ако знаеш как се опитвам да го забравя но немога .. като видя палавите му очи и се изпотявам

Град
    в къщи :D
    нз нооо според мен не си заслужава от едн а страна-тя ти е братовчедак,не можеш да и го причиниш/в смисъл да имаш нещо с него,но от др страна тя явно не преполага за това което той върши зад гърба и и си помисли малко,-->що за човек е той ,позамисли се че ако ти заемеш мястото си как ще се чувстваш ако разбереш, че се е натискал с някоя зад гърба ти . аз ако съм няма да се занимавам,няма да рискувам да съсипя отношенията с братоечедка си заради някакъв си там

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от cvetinci
    Цитирай Първоначално написано от sladur4etyYy
    .. леле ако знаеш как се опитвам да го забравя но немога .. като видя палавите му очи и се изпотявам
    ауу палави очи.. разбирам... ами може да ти е трудно ама я се постави на нейно място. как би се почувствала ако тя ти отнеме някое гадже? единствения начин да си с него според мен е той да скъса с нея и след известно време, като го превъзмогне малко, ти да го вземеш ама сега...
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Мега фен Аватара на sasha_90
    Просто си показала колко си "лесна" и нищо повече.Нищо не прави-остави нещата така.Следващия път контролирай количеството изпит алкохол.Ако не можеш да носиш-просто не го употребявай(алкохола става въпрос)!

Цитирай Първоначално написано от does_it_matter
    нз нооо според мен не си заслужава от едн а страна-тя ти е братовчедак,не можеш да и го причиниш/в смисъл да имаш нещо с него,но от др страна тя явно не преполага за това което той върши зад гърба и и си помисли малко,-->що за човек е той ,позамисли се че ако ти заемеш мястото си как ще се чувстваш ако разбереш, че се е натискал с някоя зад гърба ти . аз ако съм няма да се занимавам,няма да рискувам да съсипя отношенията с братоечедка си заради някакъв си там
    .. въъъх аз съм кучкааа

Понякога се изумявам на изкривения начин на мислене на по-голямата част от младежта. Значи не искаш да нараниш братовчедка си, като й кажеш какво е станало, но за нея ще е по-добре да остане с човек, чиято наглост е стигнала дотам, че да се натиска с РОДНИНИТЕ на гаджето си? И ти искаш да си с такъв човек? Нали се сещаш, че и на теб ще ти го погоди същия номер? Защото едва ли има много високо мнение за теб. Иначе ако ти е само за чукането - няма нищо лошо. Кажи на братовчедка ти, защото тя е потърпевшата в тази ситуация, и то не толкова заради твойте курвенски номера, ами защото гаджето й и изневерява. Заради доброто на момичето. И ебаси хората дето сте, ебаси.
    Всеки човек стои между два зъбера и пази една крачка стена. Аз виждам само моята крачка. И знам, че трябва да я защитавам... Мръднеш ли, злото ще влезе. И когато умреш, твоето тяло да заприщи вратите между двата зъбера.

Град
    София
    Опитай се да го забравиш. Знам, че няма да ти е лесно обаче не си заслужава да се занимаваш с него. Така мисля аз.

Град
    в къщи :D
    първо не си кучка!второ-всеки може да попадне в такава ситуация ии трето-не е зависело само от теб!!!ако той държи на братовчедка ти -никога нямаше да го направи/според мен/не и когато е обвързан,ама то сегашните момчета са едни..

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Цитирай Първоначално написано от does_it_matter
    първо не си кучка!второ-всеки може да попадне в такава ситуация ии трето-не е зависело само от теб!!!ако той държи на братовчедка ти -никога нямаше да го направи/според мен/не и когато е обвързан,ама то сегашните момчета са едни..
    Абе честно казано не е виновен само той. Тя пък ако държеше на братовчедка си също нямаше да го направи, независимо от алкохоли и глупости. Тва са само оправдания-надали е била чак толкова пияна, че да не осъзнава с кой се натиска, просто й е харесало и са иска да повтори, но не мисли за последствията Да си реши сама какво да прави
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

еми и двамата сте постъпили тъпо ... ти че си се натискала с гаджето на братовчедка си и той че е натискал с братовчедката на приятелката си ... дали само с теб се е натискал през времето през което са заедно
    4ovek e 6tastliv kogato pritejava tova koeto toi obi4a, a ne tova koeto drugite haresvat

Цитирай Първоначално написано от DeCuTo0
    еми и двамата сте постъпили тъпо ... ти че си се натискала с гаджето на братовчедка си и той че е натискал с братовчедката на приятелката си ... дали само с теб се е натискал през времето през което са заедно
    .. ем знам ли може би

aaha
    Този профил не се използва!

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Кофти, кофти...

Животът е адът описан в Библията!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си