Здрасти .. искам да ви разкажа моята любовна история !! Значи всичко започна преди година и половина когато братовчедка ми ме запозна с нейното гадже , в първия момент не го забелязах , но след няколко дни започна да ми прави впечатление, с периферното си зрение забелязвах че ме зяпа и в мен започнаха са излизат кви ли не мисли.Започнахме много често да излизаме заедно.Един ден се случи тъка че и двамата бяхме поканени за Рожденния ден на общ приятел започнахме да си говорим и под въздействието на алкохола се оказахме прегърнати в спалнята (ох спокойно нищо не се случи ) беше обикновенно натискане . На следващия ден се чувствах адски тъпо и бях много притеснена някой да не ме издъни на братовчедка ми.След тая вечер той се правеше че нищо не се е случило (аз си помислих тоя гадняр ме накара с изпитам онзи гъдел в стомаха който до сега не бях изпитвала и не му пука за мен ) ,но какво да се прави все пак е гадже на браточедка ми (мамка му) .. всеки път като го видя усещам че нещо отвътре ме човърка ..

.. Имах нужда да споделя с някой защото до сега не съм разказвала на никой , няма да е излишен някой друг съвет как да постъпя . И благодаря предварително :P