- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Вила/къща/апартамент под наем за рожден ден за 1 ден ???
Айдее, още търся![]()
кво е тва LHY майнаПървоначално написано от Rowdy
а белинда имаше ли?? Най арните купони стават с малко момчета и много момичета.
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Ти луд ли си бе, за кво се правиш пред " П.УТКИТЕ" на някъв си![]()
Зависи кви путки си намериш![]()
много е красиво от страни дрогираните боклуци крещят Хитлер хахаха некакви добри хора с дами обстановката е сдухана дебилни усмивки да се харесаш на дамите, а като си у комуната секи крещи праи мизерии, у 4е4е е най-добреПървоначално написано от SofiaRegularCunt
![]()
![]()
Най-добрите купони са като си пиян на п.утка и вършиш кочини по улицата чичи. Неусетно бегаш от фуражките. Неусетно не успяваш да избягаш от фуражките. Най якия купон после е при чичо Иво в Първо!
ЧИИИИИИИИИИЧОООООООО ИИИИИИИИИИИВООООООООООООО ООО !!!
GORA EUSKAL HERRIA ASKATUTA!!!
GORA EUSKAL HERRIA SOZIALISTA!!
GORA GU TA GUTARRAK!!!
GORA EUSKADI!!!
требе скоро да има мероприятие у изброените клубове, само национал-социалисти!Първоначално написано от SofiaRegularCunt
нье, нье мьерси, ни сме от тез хора, моля въ!
С тия дискотеки начи...
Е кво, все едно не е купон![]()
СТАРШИИИИИИИИИИИИИ ПИКАЕЕ МИ СЕЕЕЕ !!!
GORA GU TA GUTARRAK!!!
GORA EUSKADI!!!
СМЯТАМ ЧЕ Е ЧУДЕСНО, А МЕРОПРИЯТИЕТО ЩЕ БЪДЕ ЛИ ПОДКРЕПЕНО ОТ ХАМЪРСКИНС?!МИСЛЯ ЧЕ ТОВА ПАРТИ Е ОСНОВЕН СПОНСОР НА СТРЕЙТ ЕДЖ ДВИЖЕНИЕТО У НАС!
искаме тортаааа![]()
Don’t forget
to Remember me
I’ll be back – so remember me
Please keep me in your heart
If we have to ever part
Don’t forget me, to remember me...
~*~~*~ T.I. ~*~
~*~
Луд ли си - само кочини по улицата. Усещаш с всички свои сетива как магазинерката три преки по надолу е настръхнала и въздъхва " Вандали... ".
Е да .. иначе одъртяваме и вече не можеш да намериш познат, който миналата вечер е успял да стигне до под пейката само![]()
GORA GU TA GUTARRAK!!!
GORA EUSKADI!!!
дразни ме, ама ше я преживея, да не е и тя от роботите на батерии?Първоначално написано от SofiaRegularCunt
![]()
системата те преебава, ставаш нормален или потъваш надолу![]()
Обществото да го духа - само разруха !
GORA GU TA GUTARRAK!!!
GORA EUSKADI!!!
[vbox7]http://www.vbox7.com/play:2eddfcb2[/vbox7]
Има и нс пропаганда, много хора не оценеват, ама на който не му аресва да не гледа!ПЕСЕНТА Е КУЛТ!
Добра песен !Първоначално написано от SofiaRegularCunt
Без повече подобни картинки!
.: machoka :.
Аз търсех някво място за рожден ден, не нацистки проповеди![]()
Ще ми дадеш ли повече информация за тази вилаПървоначално написано от klambrev
![]()
ами влез в някой сайт за обяви. там има имоти под наем. харесай си нещо, обади се и говори с човека, дали ще може да я наемеш за 1 вечер![]()
би ли могъл, да дадеш малко повече инфо, относно тази къща, че ме заинтригува нещоПървоначално написано от LiLGrizzly
![]()
Скочи, за да разбереш имаш ли криле !
За Русе или в краен случаи София. Интересувам се от по - ефтино място където може да се съберем 15-20 човека за рожден ден. Апартамент, вила.. няма значение ..
Deus ex machina
В крайна сметка намерихте ли нещо?И аз се опитвам да намеря нещо подобно вече втора седмица, но не ми се получава. Дано някой помогне с информация
![]()
съжалявам че така се намесвам но да попитам да не правя нова тем а нещо за Велико Търново ??? .. къща/апартамент под наем за 1-на вечер пак рд![]()