.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 56 от общо 56
    Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*

Re: Чувствам се..боклук ;(

Цитирай Първоначално написано от Liglichkb
    Значи такава е следната ситуация преди около половин година когато бях още с бившият точно на моето РД. една от моите приятелки го сваляше,нооо сега обстоятелствата са доста различни тяя..тръгна с един мой приятел,а той не я обича и постоянно е подир мен.Казва ,че ме обича и иска да остави нея,но не мога просто да съм с него.....просто не мога да позволя да се разпадне такава връзка ии след всичко това да съм с него..но и аз го обичам твърде много.Незнам как да постъпя в този случай може би отново ще загубя битката .Мнения?!?
    Как може сама да се обиждаш???Не мисля,че го заслужаваш,пък и нищо не ти пречи пак да опитате с момчето....Нямаш никаква вина за отношенията му с приятелката ти!

Мега фен Аватара на mynichka

Re: Чувствам се..боклук ;(

Цитирай Първоначално написано от kuklichka_bg
    Цитирай Първоначално написано от Liglichkb
    Значи такава е следната ситуация преди около половин година когато бях още с бившият точно на моето РД. една от моите приятелки го сваляше,нооо сега обстоятелствата са доста различни тяя..тръгна с един мой приятел,а той не я обича и постоянно е подир мен.Казва ,че ме обича и иска да остави нея,но не мога просто да съм с него.....просто не мога да позволя да се разпадне такава връзка ии след всичко това да съм с него..но и аз го обичам твърде много.Незнам как да постъпя в този случай може би отново ще загубя битката .Мнения?!?
    ne razbiram 6to se 4ustvash BOKLUK?!
    и аз
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Абе Anichkaaaa и Scarface..., има си ЛС. Вие тая тема я обърнахте на...
    Live 2 Ride And Ride 2 Die.
    Honda - The Power Of Dreams!

Голям фен
    Град
    City of Providence,Brown university
    Цитирай Първоначално написано от b3b3_j0
    mdaamm i az ne mojax da razbera shto se chystvash boklyk???

az puk razbrah .!
    Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.

Alliance binds us..
    > Best song ever!

taq tema stana naaa a otnosno temata taq tfoita fr kfa fr ti e???I donqkude razbiram zashto se 4yvstvash bokluk...ama ne si prava... i ako me pita6 mene ako ima6 silni 4yvstva kum tova mom4e 6te zareje6 drygoto,kakvato i vruzka da ste imali!! Uspeh

maleee, i v kraina smetka va6te pakitovci , robertovci i hoseta opraviha li si ne6tata

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си