- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Тя е тясна
аз имам чувстово,че не ти пука за тва момиче и искаш само да я изпраскаш 1 път ... Така ли е ?
Зимаш 1 дибел кУрнишон... и я разширяаш![]()
Няма човек, за който да си заслужава а умреш - има хора, за които си заслужава да живееш...
Първоначално написано от SMoKe_BoY
![]()
Обичам всеки твой стен и как остава отпечатък вътре в мен!
Аз също съм доста тясна и в началото също е зор дори с пръсти.Но след малко любовна игра както казах и хората преди мене се увлажнявам и ...няма проблем,въпреки ,че пак проникването е трудно и ако е по-бързо е леко болезнено.Ако не стана с любовна игра,лубрикната е другата алтернатива.
Първоначално написано от Quest
Хахахахаха..
![]()
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
вземаш един лост пъхаш го вътре, след това слагаш един крик въртиш малко и почваш![]()
Аз пък бях тясна, а на гаджето ми пениса му е дебел (56мм му стягат) и ме отвори даже без пръсти - направо с "мъжки полов орган" и не ме боля кой знае колко. Ако не е предразположено моми4ето, ако ще долу да е като кратер - пак няма да стане. Възбуди я.
Първоначално написано от scoobydors
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Няма нужда от лубриканти, вземи 1 мистър мускол гел водопроводчик (отпушва тръби всякакви), ако и с това не стане ще трябва да се обърнеш към специалист... Викай Водопроводчик!успех
Докато всички сте ми противни, ще знам, че имам добър вкус !!
Приятели днес купих лубрикант, и тази вечер всичко беше наред Тъкмо се прибирам и да ви кажа лубриканта си свърши работа. Може да заключвате темата Благодаря на тези от вас който бяха сериозни.
Да не си объркал дупките![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
не е възбудена
na men o6te mi e interesno za6to li6ava6 momi4eto ot laskite s ezi4eto?
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
Щот не ме кефи бе човече Пробвал съм един път, ми не е за мен тва лизанетоА при положение че и тя не е почитателка на френската любов въпроса е решен Така или иначе лубриканта беше достатачен и си свършихме работата Тва е
![]()
как се казва този крем и къде мога да си го купя и за колко
Лубриканта ли? Еми във всяка аптека, по свястни са Durex play и те са към 6 лева мися, не съм сигурнаПървоначално написано от Гост-1
А с някои видиве презервативи си има в комплект с презерватива.
Ами и аз все още съм си страшно тясна,но пък ми е супер голям кеф![]()
Купи и светена вода и нека се мокри три пъти по три пъти на ден и ще мине.![]()
VODAFONEMcLaren Mercedes
Метъл съм!
лъд ли си с вода?!правиш си работата още по-трудна. Или слюнка или лубрикант
лека по-лека всичко става ама не и с вода
![]()