- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Самотни ли сте ?
Та значи ... имам приятелка която не излиза много много заради родителите й голям контрол и налагат и не я виждам със седмици. Лошото е и че предпочита да излиза със нейна приятелка вместо мен и по този начин само тъжа за нея а на нея очевидно ни е пука. Може ли някои да ми даде някакъв сувет![]()
Моят сУвет е, че щом не й пука за теб, няма смисъл даси губиш времето
Live 2 Ride And Ride 2 Die.
Honda - The Power Of Dreams!
Не съм самотна хич даже...Тя предпочита фр-ката си,защото е и момиче замисли се....Споделят си и такива неща...Обаче,след като тя не иска да е с теб по-добре късайте,ако въобще има какво да "късате"......
![]()
Та преди колко време сте излизали за последно ??
Последно я видях миналата неделя
На това връзка ли му викаш?Сега кажи,че като се видете само се държите за ръце и нищо повече.Първоначално написано от ifcata
а нее чак така предимно се целуваме но изобщо не е добре да не я вийдам от 14 септември досега съм я видял 2 пъти
Леле колко много..И от колко време сте заедно??Първоначално написано от ifcata
еми не е много 2 месеца и малко
Ммм предпочита приятелката си пред теб.. Сам си прави изводите..А тя на колко е ??? а ти??Първоначално написано от ifcata
аз съм на 17 а тя ще први 16 др месец
Ха..
Братле ..Ами щом предпочита приятелката си пред теб...
Ноо питай я , да видиш тя какво ще каже.
Независимо, дали си мислиш, че можеш или не, и в двата случая си прав!
Това, за което си мислиш най-много, чувстваш най-добре, и мечтаеш най-силно, се случва всеки път.Без изключения!
Въобще недей, се занасяй със мен..
Брадясъл като ZZTOP,
молитвата ти казвам като поп!
Цъкни ме за да разбереш тайната на света!
Ахам еми незнам просто според мен не е нормално и за 2 месеца сиг сте излизали5-6 пъти ? Кажи и че ако не може да излиза с теб защото излиза с своите приятелки е ТЪПА ОВЦА..Първоначално написано от ifcata
И работата оредена : )
налимн хора които ме познават и знаят как стоят нещата ми казват да я зарежа ама аз неискам а тя не си дава смека че на мен постоянно ми е гадно
Ми като не искаш защо питаш нас за съветПървоначално написано от ifcata
то е ясно че всички ще ти кажем да я оставиш / да си правиш изводите защо предпочита приятелката си пред теб
Късмет
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
а бе прави сте незнам какво да правя всъщост знам де но не искам![]()
охх тез родители .. те са виновни![]()
.. според мен късайте докато не се появят по-силните чувства чеее
![]()
.. TurN uP tHe mUsic And blOck ouT thE wOrld ..
те са се появили и затова неискам направо полудявам![]()
и аз съм в горе долу същото положениес приятелката ми сме заедно 5 месеца.през лятната ваканция беше много добре виждахме се почти всеки ден само когато беше на море ня бях я виждал една седмица.Но сега когато започнахме училище аз съм само 1 смяна с тя се редува но сега е 2 смяна и не мога да я виждам.Техните също много не я пускат и то каквото тъпо време беше напоследък.....а пък събота и неделя някой път аз съм зает друг път тя ...
много ми е гадно така.Някой път откачам направо...нз как ще изтрая да мине 1 смяна
![]()
![]()
ох братко тая те мята яконикъф контрол няма от техните почти съм сигурен. Хванала те е ей така колко да каже пред нейните "приятелки" че си има гадже.Ама като гледам и ти не се късаш от мъка така че.. . Пък тва че си на толкова не ми се вярва
много детската гледаш на нещата.
Често сме самотни..
emi, 4e pi4 povdigni v1prosa
kasaiteeeee nqma smisal =D> =D> =D>
това не е връзка зарежи това
![]()
![]()
Аз пък си нямам и ми е много самотно.Първоначално написано от KillSwitchEngage
![]()
Don't worry, be happy!