.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Голям фен
    Град
    City of Providence,Brown university
    Цитирай Първоначално написано от (=eLiNcEtO=)
    Цитирай Първоначално написано от ifcata
    аз съм на 17 а тя ще први 16 др месец
    Кажи и че ако не може да излиза с теб защото излиза с своите приятелки е ТЪПА ОВЦА.. И работата оредена : )

/lol
    Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.

Alliance binds us..
    > Best song ever!

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Абе не може да не си дава сметка, че на теб ти е кофти - трябва да е малоумна, за да не го разбира. Пък и ако тя изпитваше нещо към теб, дори и само харесване, нямаше да предпочете да се види с приятелката си вместо с тебе щото и на нея щеше да й се иска да те скив. Така че намеренията и явно не са никак сериозни, то фактически тя не ти обръща никакво внимание...За какво ти е такава връзка ? А обмислял ли си вариянта, че може би те лъже, че не я пускат техните и си има друго момче, но се оправдава пред теб, че е с приятелка ? Защото в днешно време те на по 13 не се прибират по цели нощи, какво да говорим за по-големите... Е 100% все още има консервативни родители, но все пак замисли се дали нейните са такива (ако ги познаваш), а и поговори с нея, кажи й че не ти е приятно така, че ти липсва и ако пак не стане нищо най-добре се разделете.
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.

Re: Самотни ли сте ?

Цитирай Първоначално написано от ifcata
    Та значи ... имам приятелка която не излиза много много заради родителите й голям контрол и налагат и не я виждам със седмици. Лошото е и че предпочита да излиза със нейна приятелка вместо мен и по този начин само тъжа за нея а на нея очевидно ни е пука. Може ли някои да ми даде някакъв сувет
    НапЦовай я на баща.
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Обаждай и се и я питай кога ще излезете или отиди до тях когато тяхните ги няма или пък до даскалото и
    Понякога сърцето вижда това, което е невидимо за очите.

Мега фен Аватара на EarthShaker
    заглавието и темата нямат много общо :Д иначе не съм самотен, не ми се занимава точно сега с птк-и

Цитирай Първоначално написано от HONDA
    Моят сУвет е, че щом не й пука за теб, няма смисъл даси губиш времето
    Моят също.
    И..да, не съм самотна.

e tehnite q sledqt koga i s koi izliza li?? stiga da ima jelanie vinagi moje da nameri na4in da se vidite.....
    Come On And Save Me I`m Loosing My Mind..
    Waiting And Waiting For You To Be MINE.. <3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си