- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Не ви ли дразни T-Pain вече?
Мен лично много ме дразни!
Прави едни и същи и тъпи песни!Направо откачам като го видя педала!
Еее тва копеленце T-pain ли бе?Толкова ме дразниии просто откачам като се сетя за него
![]()
Първо непрекъснато ми се вре в краката, разглезва ми децата, ядосва нашите, прави само мръсотия около себе си, абе ужас ти казвам.....
Как може да те дразни някой, който не ти е в обкръжението?
![]()
На колко години си момиче?
Е как с визията,гласа,песните си и сценичното му поведения и т.н...
Ъ,ми то на мен още от началото ти пейн,флорида,ти ай и още некви такива си ме дразнят.![]()
дразни ме от мн време ... и избягвамм да гооооо слушам![]()
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
и мен ме дразнят насраните ви метъли ама не пускам тема за това...!
T-PAIN RLZ!
Raise your fist!
koi e t6oz![]()
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
ето ти го в цялото му величие .. и песента, която ми е до погнуса позната ... -> http://www.zazz.bg/play:ee52b550Първоначално написано от my baby love
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
miiiiiiiiii pesen kat pesen.ne zaslyjava cqla tema
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
*кима усърдно*Първоначално написано от LastWarrior
пък ако неиска да му помогна?
иначе да...противен е...писнало ми е тия...тъпите им песнички които въртят нон стоп прооосто ме дразнят...И особенно тая Low ... пфууу...И аз първоначално не цакнах за кво става дума ама после видях линка и се сетих...Абе дразня се дааа!![]()
аз се чудя от кой карнавал е откраднал тези дрехи![]()
![]()
![]()
Пфф... еми тъпи сте... метълчета ко да правя сега, пишленгари които си мислят че слушат риъл шит... и аз харесвам някои стари песни
scorpions ме кефят няколко песни...
ама не пускам ШИБАНИ ТЕМИ ДА ВИ УСИРАМ И ТЕЙ ВЕЧЕ ПОСРАНАТА МУЗИКА
Raise your fist!
...нямам намерение да го обръщам на бойно поле.Обаче МЕТЪЛА е единствената девствена музика.Просто не се пее само йоо купих си кола йооо забравих къде паркирах йоо отивам за нова или пък снощи като си рових и попаднах на еминем и смък тхах - не се бях заслушвала макар да са ми я натрапвали 1000 пъти...Ника и подписа ми са част от негова песен,но тя е изключение...
И мога да слушам хип хоп/рап ама има хора които наистина го пправят от сърце и си струва да изслушаш песента защото има смисъл и е нещо по рзлично от поредната гангста песничка в която пеят за колички,женички и тревички...
Докато в метЪла които оплюваш се пее за далеч по-стойностни неща.А и е доста глупаво да твърдиш че е шитня-заслушай се в някои песен и после я сравни с друга в стил хип хоп/рап ... мм?
2.Вярно е че и в метъла както навсякъде има и банди които са комерс,но са много по-малко за разлика от р рапа - там целия им свят е комерс .
И другия път като почнеш да плюеш метъла си помисли за разликата в текствоте и изобщо...
Това да говориш така за неща с които не си запознат е толкова тъпо...
Много изпълнители в метъла/рока са тръгнали от никъде-вземи Металика например.Тръгнали са от никъде,а сега благодарение на собствения си труд,любов и всеотдайност са това което виждаме...Или има и примери от днешните съвременни банди...Докато в попа/рапа и т.н. създават се песнички с единтична мелодия и текст и стават хитове...
Всеки с мнението си,ама да обиждаш така....
И макар че мога просто да изпсувам и да приключа предпочитам да кажа какво мисля.
Несмятам че промених мнението ти,но просто поста ти ме вбеси меко казано...
Айде сега скрий се моля те ;]