.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 68

Мили думички { }

Амм такава тема може и да има ,ноо просто не ми се търси .. Кажете малко мили думички с който те обръщате към любимите хора (не само гаджетата )
    .. TurN uP tHe mUsic And blOck ouT thE wOrld ..

То не е особено мило но е сладурско "зверче" или пък "мъник" Попринцип това е за между приятели или както ти каза любими хора

А за гаджета съм против лигавите обръщения от рода на "милУуУу" или "слънчице"

Иначе всеки си харесва различни неща
    I still get lost in your eyes
    And it seems like I can't live a day without you
    Closing my eyes till you chase my thoughts away
    To a place where I am blinded by the light but it's not right

Голям фен
    mily hih da tva e nai izpolzvano ina4e beb4e i podobni i pile se kat go vida tav mi e na usta

Голям фен Аватара на mir4eto93
    Еми към гаджето попринцип се обръщам по име, щото тва "мило" не ми звучи добре, а пък към приятели оли ( съкратено от олигофрен) , дзвер ( демек звяр) , изродче ( в добрия смисъл на думата), дребен и рошльо понякога
    НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!

You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!

Град
    Paradise
    Ммм... ми мило, коте( в неговия случай - котак), идиотченцето ми. А той на мене - сладкото ми из4адийце, мило, sweety, peanut... Абе кво ли не всъщност...

еми на гаджето ми попринцип казвам слънце иначе на приятелите си викам по различни начини най-често душата, злато, пръдло ( ) и такива

Цитирай Първоначално написано от mir4eto_93
    Еми към гаджето попринцип се обръщам по име, щото тва "мило" не ми звучи добре, а пък към приятели оли ( съкратено от олигофрен) , дзвер ( демек звяр) , изродче ( в добрия смисъл на думата), дребен и рошльо понякога
    и аз съм така :P
    I still get lost in your eyes
    And it seems like I can't live a day without you
    Closing my eyes till you chase my thoughts away
    To a place where I am blinded by the light but it's not right

Ооо лигни такива! Към гаджето по име- не сме 2 клас..-Динко,Христо,Пешо Иване и т.н. Сектир ! Сега няма гадже,ама към една от най-близките аверки и викам:Дрисло..мноу мило нали? на другите по име и има една друга френдка викаме си Пипи с нея шото сме патки ама по-нежно да звучи

Повече от фен Аватара на VQTUR
    Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    винаги се отнасям мило към приятелката си " еи курво мама ти шеба па не си сготвила твоита сган мръшава да еба яла тука мама ти ебах сега "

и после тя ми отговаря "не с колана не с колана , НЕ С ГЕГАТА , НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ"

ти си болен!

Цитирай Първоначално написано от Just___me
    Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    винаги се отнасям мило към приятелката си " еи курво мама ти шеба па не си сготвила твоита сган мръшава да еба яла тука мама ти ебах сега "

и после тя ми отговаря "не с колана не с колана , НЕ С ГЕГАТА , НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ"

ти си болен!
    прекалява с тъпотиите си и истроите си на "ебач"

в почти всяка тема лафи за ебанЬе и т.н.
    зле историята

и обижда на "курви", общо взето дано му се оправят сърдечните проблеми, с този ник има голям потенциал ; ) (ако наистина ги слуша)

иначе има милион такива теми...

понастоящем ми вика "писанка", а аз на него "съкровище", "скъпи", "слънце" и всякакви други неща.. мисля че изгарям прекалено много от любовни чувства и не знам как да си изразя емоциите...
    иначе и аз преди мислех като immortal f.. как ще говоря лигавщини, ама че тъпотии и т.н...

но сега всичко това ме радва.. само "мило" ми звучи мазно и отвратително, но той не ми вика така
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Много, ама много рядко използвам такива обръщения, но когато се наложи са слънце или мило

Град
    Русе
    Аз по принцип избягвам такива галени имена...минавам на 'Бай Вълчо','Кумчо Вълчо','Пенчо' и тем подобни ;д не го глезех мн мн ;д
    брат ми на дългогодишната си приятелка и вика 'Пепи',а тя на него 'Пенчо','Трайко',макар че той се казва Здравко :Д
    по-яко е да има хумор,от колкото лигавня в обръщението ;д на фрс викам 'мърши','щерке' на бест фрката или некфи такива кратки обръщения,като 'мо','ван' нооо тфа зависи от името ;д на мен ми викат 'йо','джо','крейзи','мастър' кфи ли не ги измислят ;д; не ви препоръчвам нито едно от всичките!
    Да простиш не означава да забравиш за грешката на някого. Означава да запомниш, че всички правим такива!

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Жувотно.
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Курво, смотло, идиот .. ( Не се базикам! )
    [[.. Правя секс с теб, не любов - ти сам избра това ! Целувам те от любопитство, не от обич - любовта умря ! Уби я ти, но ти беше хубаво нали ?! ..]] [h] ; ))

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Мии към гадже - мило, коте, слънце...

Към приятели - душко,мацко...
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

Мило , бебе , слънчо ;дд
    Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...

emi s nai dobriq mi fr si govorim na k*4*o i k*u*v* ne e hi4 milo ama se zabavlqvame a ina4e nai 4esto sladur brat mi sestra mi milo i tem podobni.a kum priqtelq mi me4o ili bebo.

ем на мойта мацка и викам мило,бебе,лиси,слънчо,мъник а на мойте фреднове викам Мииицсш брат,баджооо,гошооо и т.н

Love My Girl <3 Loff You Soff

Към майка ми - кифличке ;] Тва ми е любимото Иначе не съм по милите думички ... предпочитам имена
    Иначе като ходя с някое момче различно .. мило,бебе иии дотам МАЙ
    La dicha de la vida consiste en tener siempre algo que hacer,alguien a quien amar y alguna cosa que esperar!

Град
    Долината На Идиотщината
    Или по име или вампирче й викам

Супер фен Аватара на lyfche
    ми към гаджето"сладичко;мило,любо моя,бебе,коте" всякви ... а към приятелите ми ... секви простотии

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Мило

Град
    Благоевград
    с една приятелка си викаме посерко а с другите по име или "женооо" :P
    Една усмивка не струва нищо, а прави много ! Не трае повече от миг, но спомена за нея понякога е вечен ...

към гаджето се обръщам с зайо а на приятелките-душички

ми към гадже - миличко,скъпи или бебчо..а от негова страна :миличко,bitch или пепеляшке
    към фр.-вуйне, муцка,ей пич,бате и т.н. :P
    А сега щастливa ли си?..."НЕ!!!"...-Защо?...
    ,,Защото чашата е пълна?"...-Какво пиеш?..."БОЛКА!.."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си