- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Мили думички { }
нз кое е е най-"миличко".......лично аз с най-добрия ми приятел:аз към него-Слънце,Бебе,Бате,Маимуно а той към мен-Слънце,Бебе,Дребосъче мое,кукло,мъничката ми тя![]()
![]()
и други!!!А с фр-тата всичко което ми хрумне:крокодил шматка и мн мн други
![]()
![]()
![]()
Мило, ягодке, пате
за приятели - душа, изруд и т.н![]()
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
кам фр - Лишко, а кам милото...а не чакай няма такова![]()
Няма полза от смисъл...
зависи,ако ми е лигаво казвам-мило,зайче и някви такива![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
ми на моите приятелки най-често казвам : овцоооо,к**во,к**ко,кранто,ду ша,мечке,имам една фр която се казва Кати и и викам катенце патенце![]()
един фр цецо-цецо кецо
![]()
,пичкее,муха,пандишпанче(вс ъщност така ме наричат фр
) и много много други
![]()
![]()
Ами по принцип му казвам Йенси (казва се Йенс) защото ми звучи миличкоПонякога му казвам също любими и съкровище. На немски някак си всички мили думи ми звучат зле
![]()
Той на мен ми вика любима, слънце, красавице и разни други неща дето на български не могат да се преведат![]()
Към приятелките ми се обръщам по име но те на мен ми викат кукло, сладуранке, мишленце и зайо хахаха![]()
И при мен така мишле!Първоначално написано от raliichkaa
![]()
[b][color=black]Espa
На гаджето - слънце, мило, зверче ..![]()
![]()
А на приятели - тъй като се водя 99% с момчета - викам им "брат". :P![]()
I'm inlove with a criminal...
обичам да наричам приятелите си с имената им, или производни на имената им- например един приятел е Георги- в началото беше гого, гошко, след тва жорж, жоржи..стигна се до жужи и сега е жуци![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Ами към Гаджето сме 1на1 Той ми казва котенце, а аз зайче :P А понякога се обръща към мен и с мило и слънце :P
А към приятелите " Ей лигло" или си викаме на "ма" (мило ангелче)![]()
към най-добрата ми приятелка се обръщам с малчо, а към другите по име
![]()
Next time you point a finger... I'll point you to the mirror.
хаха жужи викам на един фр
значи на фаджето-той е нескопосаното гадже,аз съм джобното гадже,иначе по име си му викам че ибреее много лигаво![]()
![]()
![]()
а на фр-на ма,или мършоо или галеноабе квото дойде![]()
![]()
![]()
Към гадже: мило,бебе
Към приятели:мило,кифли,курво,с лънце
:P
Първоначално написано от finger4o
Еми към гаджето: Ангелче, или по име
на фр. - кучеее, гущер,мамо,патък,любов,сърцето ми ии др. такива
![]()
![]()
![]()
Ммм..към приятелки-слънце,любов,шматке ;ddd
Към приятеля-мило,слънце и най вече-патиииии (sun)..Никога преди не съм очаквала тка да се лигавя ама на...шанс.
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
Абе като не ти идва отвътре умалителното, колкото и готино име на животинче или небесно тяло да ти кажем...![]()
all day... all night... what the fuck?!
Аз на него-слънчо той на мен-зайко. Към приятели се обръщам по име.
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
Миии попринцип с гаджето ми го караме най- често на: пате или слънчице... Често ми вика принцесо или бонбон![]()
![]()
А с приятелки- най- често бейби, мацко, шматко![]()
It's a basic truth of the human condition that everybody lies. The only variable is about what !?!
Love is for the weak!!!
По принцип се опръщаме един към друг по име, но в редки злучаи използваме "мило". Знайте че назоваването на нещо или някой с имена различни от истинските разкрива страх от съответното нещо или съответния човек. Може да разкрие и страх от съответния пол...
винаги са ми били гадни тия умалителни
на приятеля ми му казвам по име а той на мен с ми казва така като всички ме наричат Ичо![]()
на приятелките си им говоря по имена или съкратени имена
![]()
а като чуя някви момичета да си викат курво патко и тн направо ми иде да им избия зъб
единственото такова дето ползвам ми е навик от дългото общуване само с руснациБлят , Блин и сука
![]()
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?