днес се случи така че приятелят ми свърши в мен обаче веднага взех ескапел.а другото,което е,че трябва да ми идва до максимум 2 дена така че според вас дали има вероятност да съм бременна? съжалявам сигурно вече има много подобни теми,но наистина ми е притеснено и реших да ви пиша колкото се може по-бързо
Щом си зела ескапел няаш проблеми... и се пак ходи на лекар, че тука кат се съберат бабите да ти дават съвети и отиде![]()
Няма човек, за който да си заслужава а умреш - има хора, за които си заслужава да живееш...
Няма опастностМожеш да бъдеш спокойна
![]()
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
а след колко време би трябвало да ми дойде при условие че ако не беше станало това щеше да ми дойде след 2 дена
да разбирам ли че тряаа да ти дойде след два дена и се притесняяш за тфа...нещо не схванах сори..
щом си зела хапче 99.9% няма опасност
ама другия път..по добре да не свършва в теб..
in defense of our dreams...
да знам,обаче така се случиПървоначално написано от ValzZi
ии проблема е че ако днес не бях пила ескапел трябваше по принцип да ми дойде след 2 дена.а днес го пих и нз дали ще ми се забави този месец поради хормоните
Абе щом толкоз се притесняваш що не земеш да си направиш един тестПървоначално написано от petencetooo_1
![]()
++Първоначално написано от scoobydors
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Хубавото е че си взела мерки
няма да се притесняваш,
ако ти закъснее цикъла си
направи тест за по сигорно.
Ох Боже .. ние медиумин ли да знаем дали си бременна ..... И какво всички разчитате на тоя Ескапел .. какво като си пила .. толкова много забременели има, след като са пили това хапче .. Какви сме ние да ти кажем дали си заченала?! .. И защо без презерватив, ако мога да попитам?! .. На колко сте години, за да можете да поемете този риск?
Ако не ти дойде до 2 седмици тест и/или гинеколог! .. И си прочети листовката.
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Съгласна =)Първоначално написано от scoobydors
ПС - Сега може да ти закъснее =)Не се притеснявай
![]()
оффф
ми чакаш и ако ти закъснее. Един ден след закъснението правиш един Шуърчек и решаваш въпроса![]()
We were lost
On grinding ice
In fear and hunger
Dead winter reigned
In Araman
Няма опастност, не си бременна спокойно.
Ти нали заради това си го пила, да не ти закъснява.Не мисля, че е нормално
Направи добро- яж л***о !