.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Голям фен

какво даму кажа

eto istoriqta .....zna4i predi da zamine lqtoto na rabota mu kazah 4e go har i prez tova vreme hodih pri nego i se 4yvahme po tela i kato si doide mi pi6e v skaip oba4e imam edna reg bez snimki v aha i tam go namerih i mu pisah predstavih za dryga i go razpitah malko za gadjeta au i toi kaza 4e ne go iskat pitah i da li ima nqkoq po blizka i toi kvo kaza pone za sq ne pfff mai e zabrail kvo mu kazah.. sega iskam da mu kaja pak no ako moje malko da mi pomognete kakvo to4no da mu kaja 6tot ne moga da mu go iztarsq izvednaj ili da mu podskaja nz i az 4e mai ne me biva mn v izkazvaneto na 4uvstva :/
    ...................***mersi

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*

Re: какво даму кажа

Цитирай Първоначално написано от lofff1991.f
    eto istoriqta .....zna4i predi da zamine lqtoto na rabota mu kazah 4e go har i prez tova vreme hodih pri nego i se 4yvahme po tela i kato si doide mi pi6e v skaip oba4e imam edna reg bez snimki v aha i tam go namerih i mu pisah predstavih za dryga i go razpitah malko za gadjeta au i toi kaza 4e ne go iskat pitah i da li ima nqkoq po blizka i toi kvo kaza pone za sq ne pfff mai e zabrail kvo mu kazah.. sega iskam da mu kaja pak no ako moje malko da mi pomognete kakvo to4no da mu kaja 6tot ne moga da mu go iztarsq izvednaj ili da mu podskaja nz i az 4e mai ne me biva mn v izkazvaneto na 4uvstva :/
    НАУЧИ СЕ ДА ПИШЕШ!!!!!!!!После пускай теми и очаквай отговори.....

Мега фен Аватара на Pliok0019
    А защо просто не му казваш нищо, а да си имаш едно на ум?! Аз лично бих прекратила всякакви взаимоотношения с човек, които ме проверява.

Голям фен
    a ne az nego proverqvam

Голям фен Аватара на SkyEatsAirplane
    Град
    Dreamland
    Когато имаш частица 'да' или 'не' след това, местоимението се пише отделно (има растояние)
    Та надявам се не си на 17.
    Като прочетох аha ми стана ясно.
    Щом е казал, че няма приятелка или близка, значи не е сериозен към теб. .... Какво искаш да му кажеш? Оставяй го не е за теб, примири се...
    (#) ...thats a cookie...

Re: какво даму кажа

Цитирай Първоначално написано от lofff1991.f
    ами ако не е забравил за теб ами просто не е искал да споделя с няква непозната и просто е дал по краткия на4ин .... и аз бих изпраскала на някой нещо от сорта .... както той е казал ...
    If you can't be a good example then you'll just have to be a horrible warning..!! ;]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си