- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- какво даму кажа
eto istoriqta .....zna4i predi da zamine lqtoto na rabota mu kazah 4e go har i prez tova vreme hodih pri nego i se 4yvahme po tela i kato si doide mi pi6e v skaip oba4e imam edna reg bez snimki v aha i tam go namerih i mu pisah predstavih za dryga i go razpitah malko za gadjeta au i toi kaza 4e ne go iskat pitah i da li ima nqkoq po blizka i toi kvo kaza pone za sq ne![]()
![]()
pfff mai e zabrail kvo mu kazah.. sega iskam da mu kaja pak no ako moje malko da mi pomognete kakvo to4no da mu kaja 6tot ne moga da mu go iztarsq izvednaj
ili da mu podskaja nz i az 4e mai ne me biva mn v izkazvaneto na 4uvstva :/
...................***mersi
НАУЧИ СЕ ДА ПИШЕШ!!!!!!!!После пускай теми и очаквай отговори.....Първоначално написано от lofff1991.f
А защо просто не му казваш нищо, а да си имаш едно на ум?! Аз лично бих прекратила всякакви взаимоотношения с човек, които ме проверява.
a ne az nego proverqvam![]()
Когато имаш частица 'да' или 'не' след това, местоимението се пише отделно (има растояние)
Та надявам се не си на 17.
Като прочетох аha ми стана ясно.
Щом е казал, че няма приятелка или близка, значи не е сериозен към теб. .... Какво искаш да му кажеш? Оставяй го не е за теб, примири се...
(#) ...thats a cookie...
ами ако не е забравил за теб ами просто не е искал да споделя с няква непознатаПървоначално написано от lofff1991.f
и просто е дал по краткия на4ин .... и аз бих изпраскала на някой нещо от сорта .... както той е казал ...
![]()
If you can't be a good example then you'll just have to be a horrible warning..!! ;]