Значи...ходя с едно момче от една година и седем месеца.Знам, че съм аз тази която създава повечето проблеми във връзката ни.От доста време вече отношенията ни куцат, имаше и хубави дни и моменти...В четвъртък се скарахме и вчера се държа някяк си...как да кажа...Ние сме от едно училище и миналата учебна година ме целуваше и прегръщаше в училище(нямам предвид да сме се натискали и мляскали в коридорите)и вчера ми вика да не ме целува в училище, защото го пише в правилника ли незнам си къде..след училище отидох до тях...бяхме у тях и пак не се държеше добре...той гледа много да не псува вече...но вчера много псуваше и аз му казах, че ако не спре ще го целувам и той не спираше, а като посягах да го целувам по вратлето и се дърпаше...като станеше нещо и все едно ми се нервеше.Имаше един период, когато като направеше нещо, което знае, че няма да ми хареса...идваше до нас..извиняваше ми се..дори е плакал пред мен...а сега като направи нещо....нищо.Вече като се караме се обиждаме...псуваме се....посягаме си дори...казва ми, че няма да говори с мен сериозно, каза ми и че много ме обича и иска всичко да е наред, но незнам дали ние ще сме си същите...а аз си искам хубавите моменти и дни.....искам си моето момче, а сега ...