- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Скука ..
Кажете някой младежки филм че съм болна и немога да изляза .. пък няма какво да се прави![]()
Ох и аз съм така
Казаха ми да гледам The weather man, е гледах го. Не ти го препоръчвам, ама никак
Иначе спощи гледах Eurotrip, става за убиване на скуката :Ь
П.С. Кво общо има любовта? :d
Bratz The movie
Another Cinderella Story
Super Sweet 16
Freaky Friday
Thirteen
;d
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
Rich Kids
Live 2 Ride And Ride 2 Die.
Honda - The Power Of Dreams!
Rich Kids е супер зарибено филмче,гледай го
Гледай "Малък човек"
Fighting for nothing is what you're born for.
Ето два прекрасни филма,които гледах наскоро.Ослепен от толкова хубава игра.Ето ги и филмите.
The Bucket List
Awake
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
АБЕ ИМА СИ РАЗДЕЛ ЗА ТАКИВА ПРОСТИ ТЕМИ пфуу![]()
аве еи някой да те е питал .. трай си и ме остави да си гледам филмитеПървоначално написано от (=eLiNcEtO=)
![]()
ммм миналия ден си изтеглих " Един не тъп американски филм" много е забавен! Малко е старичък, но си заслужава. Нещо от сорта на "Американски пай" е .![]()
абеее наи-якия филм е john tucker must die ако не сам го написал грешно... ииПървоначално написано от m0on lady
![]()
![]()
не моиш ма накараш да си трая
![]()
![]()
![]()
![]()
П.С. мноо са лигаа![]()
![]()
KEITH ..GLEDAI GO ZADALJITELNO![]()
DONT MESS WITH THE ZOHAN I NEGO ! :d
много е просто .. ще спра да се опитвам ;]Първоначално написано от (=eLiNcEtO=)
Индиана Джоунс.
Because I said so <--- заслужава си
То хубу ти е скучно ама нито темата ти е в подходящия раздел, и съм 100% че даже и търсачка не си ползвал/а.Ако пробваш ще откриеш 1000000 интересни тийн филмчета, а и не само
Fuck you You fucking Fuckers