Ем лятото се запознах с едно момче. Всичко започна като на игра просто бяхме приятели,но така стана.че той се влюби в мен... аз също го обичах,но не бях сигурна в чувствата си.Той ми призна какво чувства,но аз не тръгнах с него защото не живее в моя град и няма как да се виждаме когато започнем даскало.И тук направих своята грешка съвсем не помислих,че "ако има желание има и начин" и ако си липсваме толкова много ще намерим начин да се виждаме. Той продължи да ме обича и всичко беше окей.Но лятната ваканция свърши той започна да идва по рядко и наши общи приятели почнаха да говорят за мен каква съм била курва и че докато го нямало съм се натискала с пеиятелите му. Може да е имало закачки но чак да съм се натискала с тях....НЕ. Той знаеше,че го обичам но пак повярва на тях а не на мен... След това започнаха проблемите.. Той си замина за малко като когато си заминаваше ми каза че ме обича. От тогава един вид почна да си отмъщава за това че не приех (когато му отказах му беше много гадно)сега пише на бившата си някакви неща, слага си техни снимки на skype, не ми пише не ми се обажда.Писах му СМС че го обичам и той ми писа че ме обича..но нз. Знам,че съм виновна за това,че го отрязах но съжелявам страшно много. Как да си върна обичта му ????