.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Да се съобразя ли с тях?

Откакто започна учебната година си харесах едно момче от моя клас обаче проблемът е че всички момичета от класа го харесват.С него от доста време си общуваме и оставам с впечатлението че симпатиите са взаимни,НОоо...днеска госпожата ме премести до него за 2 часа и ние постоянно се смеехме,закачахме се бърборихме си и изобщо... та,така другите момичета започнаха да правят коментари и най-добрата ми приятелка ми каза ела седни пак при мене защоото всички разбраха.Аз и казах че не ми пука,но все пак ще ми е неудобно всеки път когато си говоря с него и да усещам погледите на другите.Какво да правя?Трябва ли да ми пука или да се отпусна и да не ми дреме?

ДрЪж Ми ДъВкАтА - сКаЧаМ в Боя!
    ...ИСКАМ ПАК ДА Е ЛЯТО...

Ооо, не се тревожи за такива неща. Това е то, на момичетата винаги много им лаят устите ! Просто си гледай интереса, ако наистина искаш да си с него, не им обръщай внимание. Но пък ако държиш повече на тея лапешки прикази, се отдалечи от пича.
    Live 2 Ride And Ride 2 Die.
    Honda - The Power Of Dreams!

Град
    ~`*`~ СоФиЯ ~`*`~
    Няма какво да ти пука. Завиждат, защото и те го харесват, а очевидно на него му е най-приятно с тебе. Дръж си се нормално, говорете си - изобщо не обръщай мнимание на злобните коментари. Ако нещата между теб и момчето потръгнат, а съученичките ти не спират да обсъждат и да бълват змии и гущери си поговорете и им кажи, че нямаш намерение да си разваляте отношенията и че това, което правят е много глупаво - в крайна сметка той рано или късно е щял да избере една от всичките и какво тогава и ти ли трябва да злобееш ?
    Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Ако се харесвате с него,взимайте се.
    И изобщо да не ти пука кой какво говори.

Фен Аватара на Ev1l
    Град
    Сливен
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam
    +1
    Независимо, дали си мислиш, че можеш или не, и в двата случая си прав!

Това, за което си мислиш най-много, чувстваш най-добре, и мечтаеш най-силно, се случва всеки път.Без изключения!

Въобще недей, се занасяй със мен..
    Брадясъл като ZZTOP,
    молитвата ти казвам като поп!

Цъкни ме за да разбереш тайната на света!

Град
    РЮАР
    Цитирай Първоначално написано от Ev1l
    +1
    Благодаря от името на форума !

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от gPa3HuTeJl
    Цитирай Първоначално написано от Ev1l
    +1
    Благодаря от името на форума !
    ooo поласкан съм

Град
    Ямбол
    Цитирай Първоначално написано от HONDA
    Ооо, не се тревожи за такива неща. Това е то, на момичетата винаги много им лаят устите ! Просто си гледай интереса, ако наистина искаш да си с него, не им обръщай внимание. Но пък ако държиш повече на тея лапешки прикази, се отдалечи от пича.
    Life's too short.. too short to live it as a bad person!

аз ако съм всеки час ще стоя с него .. на пук на ония гарги

хич да не ти дреме,те хорските усти не можеш да ги затвориш,като ще говорят то поне да има за какво

Мега фен Аватара на sasha_90

Re: Да се съобразя ли с тях?

Цитирай Първоначално написано от zelenooko_kote
    Трябва ли да ми пука или да се отпусна и да не ми дреме?
    Не,не трябва да ти пука.Цял живот ли ще слагаш другите на първо място?Докога ще се вслушваш в това,какво мислят останалите за действията ти?

Мега фен
    бе как ше ти пука бе, даже тряа да се кефиш! така ти завиждат 4е не могат да се контролират! леле тия са ми любимите, обожавам да ги дразня!!! ае дразни ги и зарад мен бтв недей много много слу6а приятелката си щото и тя най-вероятно го харесва и ...
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Повече от фен Аватара на Scarface_
    атака ! а иначе това другите да го харесват ,да ти завиждат и т.н ще си отмине с годините по принцип...
    Kao jedno mi smo bili
    volela bih da dozivim
    bar jos jednom
    oci da ti vidim

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    То от другите не трябва да ти пука ама гаджето да ти е в класа е адски шибано! Внимавай кво правиш

Животът е адът описан в Библията!

Град
    ~~Where u want me to be ~~
    Злобни , гадни , ЗАВИСТЛИВИ кучки !!!!!!!!

Не, не, не, не ме е страх от жените в живота ти, с които аз деля чувствата ти..не, не, не, не ме е страх от злобните им погледи, с които питат: Коя си ти? =>Свиркай си и да не ти пука

Re: Да се съобразя ли с тях?

Цитирай Първоначално написано от zelenooko_kote
    Откакто започна учебната година си харесах едно момче от моя клас обаче проблемът е че всички момичета от класа го харесват.С него от доста време си общуваме и оставам с впечатлението че симпатиите са взаимни,НОоо...днеска госпожата ме премести до него за 2 часа и ние постоянно се смеехме,закачахме се бърборихме си и изобщо... та,така другите момичета започнаха да правят коментари и най-добрата ми приятелка ми каза ела седни пак при мене защоото всички разбраха.Аз и казах че не ми пука,но все пак ще ми е неудобно всеки път когато си говоря с него и да усещам погледите на другите.Какво да правя?Трябва ли да ми пука или да се отпусна и да не ми дреме?
    Олеле незнам за какво си пуснала тази тема като знеш че ще ти кажат да "се отпуснеш и да не ти дреме" : ) Според мен бъди себе си..Преди години имах подобен проблем..Да ти кажа честно накрая им омръзва да говорят ако не им се вързваш и не им обръщаш внимание..А колкото до това какво да правиш- порсто бъди себе си : )

Град
    Nqkude Iz Sofiq
    Да не ти пука.Стой си със твоя сладур :P

Мега фен Аватара на mynichka
    Цитирай Първоначално написано от HONDA
    +1
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

Град
    в спалнята ти ;]
    Целуни го пред всички ;]

Град
    Пловдив
    Това са реторични въпроси .. мнението на хората няма да те води цял живот .. Наистина го целуни пред ВСИЧКИ патки
    "Не бъди затворник на собствения си стил!" (Armin Van Buuren)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си