- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да се съобразя ли с тях?
Откакто започна учебната година си харесах едно момче от моя клас обаче проблемът е че всички момичета от класа го харесват.С него от доста време си общуваме и оставам с впечатлението че симпатиите са взаимни,НОоо...днеска госпожата ме премести до него за 2 часа и ние постоянно се смеехме,закачахме се бърборихме си и изобщо... та,така другите момичета започнаха да правят коментари и най-добрата ми приятелка ми каза ела седни пак при мене защоото всички разбраха.Аз и казах че не ми пука,но все пак ще ми е неудобно всеки път когато си говоря с него и да усещам погледите на другите.Какво да правя?Трябва ли да ми пука или да се отпусна и да не ми дреме?
Ооо, не се тревожи за такива неща. Това е то, на момичетата винаги много им лаят устите! Просто си гледай интереса, ако наистина искаш да си с него, не им обръщай внимание. Но пък ако държиш повече на тея лапешки прикази, се отдалечи от пича.
Live 2 Ride And Ride 2 Die.
Honda - The Power Of Dreams!
Няма какво да ти пука. Завиждат, защото и те го харесват, а очевидно на него му е най-приятно с тебе. Дръж си се нормално, говорете си - изобщо не обръщай мнимание на злобните коментари. Ако нещата между теб и момчето потръгнат, а съученичките ти не спират да обсъждат и да бълват змии и гущери си поговорете и им кажи, че нямаш намерение да си разваляте отношенията и че това, което правят е много глупаво - в крайна сметка той рано или късно е щял да избере една от всичките и какво тогава и ти ли трябва да злобееш ?![]()
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
Ако се харесвате с него,взимайте се.
И изобщо да не ти пука кой какво говори.![]()
+1Първоначално написано от Niakoitam
Независимо, дали си мислиш, че можеш или не, и в двата случая си прав!
Това, за което си мислиш най-много, чувстваш най-добре, и мечтаеш най-силно, се случва всеки път.Без изключения!
Въобще недей, се занасяй със мен..
Брадясъл като ZZTOP,
молитвата ти казвам като поп!
Цъкни ме за да разбереш тайната на света!
Благодаря от името на форума !Първоначално написано от Ev1l
Първоначално написано от HONDA
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
хич да не ти дреме,те хорските усти не можеш да ги затвориш,като ще говорят то поне да има за какво
![]()
![]()
![]()
Не,не трябва да ти пука.Цял живот ли ще слагаш другите на първо място?Докога ще се вслушваш в това,какво мислят останалите за действията ти?Първоначално написано от zelenooko_kote
бе как ше ти пука бе, даже тряа да се кефиш! така ти завиждат 4е не могат да се контролират! леле тия са ми любимите, обожавам да ги дразня!!! ае дразни ги и зарад менбтв недей много много слу6а приятелката си щото и тя най-вероятно го харесва и ...
![]()
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
атака ! а иначе това другите да го харесват ,да ти завиждат и т.н ще си отмине с годинитепо принцип...
Kao jedno mi smo bili
volela bih da dozivim
bar jos jednom
oci da ti vidim
То от другите не трябва да ти пука ама гаджето да ти е в класа е адски шибано!Внимавай кво правиш
![]()
Животът е адът описан в Библията!
Злобни , гадни , ЗАВИСТЛИВИ кучки !!!!!!!!![]()
Не, не, не, не ме е страх от жените в живота ти, с които аз деля чувствата ти..не, не, не, не ме е страх от злобните им погледи, с които питат: Коя си ти?![]()
![]()
![]()
=>Свиркай си и да не ти пука
![]()
Олеле незнам за какво си пуснала тази тема като знеш че ще ти кажат да "се отпуснеш и да не ти дреме" : ) Според мен бъди себе си..Преди години имах подобен проблем..Да ти кажа честно накрая им омръзва да говорят ако не им се вързваш и не им обръщаш внимание..А колкото до това какво да правиш- порсто бъди себе си : )Първоначално написано от zelenooko_kote
Да не ти пука.Стой си със твоя сладур :P
+1Първоначално написано от HONDA
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Това са реторични въпроси .. мнението на хората няма да те води цял живот .. Наистина го целуни пред ВСИЧКИ патки![]()
"Не бъди затворник на собствения си стил!" (Armin Van Buuren)