- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Първият път?
При първия път наистина ли момчето свършва бързо ?![]()
е колко продължава, 4-5 часа сигурноПървоначално написано от In Love
![]()
![]()
![]()
При секи е различно !Първоначално написано от assd22
![]()
Живей, докато не е излязло на мода да се мре!
Едва ли. Моя издържа доста първия път. А имам приятелки дето момчетата им свършват на 5та минута... Зависи от момчето.
Зависи от момичето по скоро.![]()
един познат ми беше казал,че около 10 минути,но не знам наистина колко е вярно.не съм била с момче,на което да му е за 1ви път ...![]()
Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]
Ами болшинството издържат по 5-10 минутки първия път. Но си зависи и от човека .. може 2, може и 20 минути.
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Не може да се казва, че болшинството свършват бързо.. Всеки индивидуално преживява първият си път.
Винаги съм си мислила ,че е така ,че ще свършва бързо ако му е за пръв път.И все пак на моя приятел му бях първа ,издържа повече от колкото очаквах =) Така че зависи от човек до човек може би =)
Да съм написала някъде всички?!?! .. Казах, че за всеки е индивидуално .. Болшинство, не означава всички, а повечето ..Първоначално написано от Qnesssa
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
ти момче ли си?Първоначално написано от наRан!х Lи тз иLи ..
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
ММмм първия път си е направо ад. Хоп, дай да ти махна ципа и колана, чакай сега боксерките, опааааа - нищо не виждам![]()
Принципно зависи от момчето, колко е възбуден и колко желае да го направи. Но булшинството е точно между 5-10
На практика е тъпо първия път, но нищо не пречи да се измиете и да продължите наново. Ноща тепърва започва
![]()
Първоначално написано от djago
не повече от 10 минути
![]()
![]()