- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Имам въпрос?!
Искам да попитам нещо,защото не съм сигурна .. значи скоро осъзнах,че съм се отворила без да искам .. или си мисля че съм се отворила.. един път.. маструбирах .. и на другия ден като се събудих и .. имаше кръв и предишния ден ме болеше,само че малко.. и си помислих,че цикъла ми е дошъл*защото му беше време.. де* .. след време осъзнах,че мога да си навра целия среден пръст .. там xDD *пръста ми е дълъг 8 см .. xD * та.. отворена ли съм?
еми наври си един клон и тогава питай, баати тъпото стадо....Първоначално написано от x1x
Първоначално написано от assd22
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
The forbidden fruit tastes the sweetest...
от къде се прукнаха толкова тъпи хора на тоя свят,вече наистина не знам![]()
![]()
![]()
от къде на къде да знаем дали си се отворила![]()
![]()
![]()
не ние сме ти "бъркали с 8сантиметровите си пръсти"
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]
Не си. С един пръст не можеш да се "отвориш", консерво ..
Плюс това дори да разкъсаш девствената си ципа, оставаш девица, докато нямаш полов контакт с човек от противоположния пол.
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Aбе бахти изватеното поколение измери колко си дълбока и тогаа ще ти каим![]()
шшшш мн забавен въпрос
www.antiki.bg - сайт за антики, колекции , обяви , монети и т.н.
За мен момичето е "отворено" /грозен израз/ чак когато има полов контакт с ПоЛоВ чЛеН ,а не с пръсти и тн=)
ПС = Ако си си разкъсала ципата не мисли ,че няма да те боли първият ти път като правиш секс =)
Имало е кръв по гащите ти и не ти е дошло? Ами значи си си разкъсала ципата, може би не цялостно, но поне частично.
Все още си девствена, защото мястото ти още не е виждало хуй (много тъпо го казах, но и аз изпростявам напоследък)
Само не разбрах защо почнахте да я обиждате толкова? Не им обръщай внимание, че тука са малко злобнички![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Начи аз не моам ти кажа дали си отворена или не си, обче моам ти кажа, че моя пръст е 10 см, и предлагам едно нещо дето хората му викат Пи*кА (полов член) който е 2-но по-глям (ако големината и сантиметрите са от такова значение![]()
Докато всички сте ми противни, ще знам, че имам добър вкус !!