.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Имам въпрос?!

Искам да попитам нещо,защото не съм сигурна .. значи скоро осъзнах,че съм се отворила без да искам .. или си мисля че съм се отворила.. един път.. маструбирах .. и на другия ден като се събудих и .. имаше кръв и предишния ден ме болеше,само че малко.. и си помислих,че цикъла ми е дошъл*защото му беше време.. де* .. след време осъзнах,че мога да си навра целия среден пръст .. там xDD *пръста ми е дълъг 8 см .. xD * та.. отворена ли съм?

Град
    ФъФф КлубЪъ

Re: Имам въпрос?!

Цитирай Първоначално написано от x1x
    Искам да попитам нещо,защото не съм сигурна .. значи скоро осъзнах,че съм се отворила без да искам .. или си мисля че съм се отворила.. един път.. маструбирах .. и на другия ден като се събудих и .. имаше кръв и предишния ден ме болеше,само че малко.. и си помислих,че цикъла ми е дошъл*защото му беше време.. де* .. след време осъзнах,че мога да си навра целия среден пръст .. там xDD *пръста ми е дълъг 8 см .. xD * та.. отворена ли съм?
    еми наври си един клон и тогава питай, баати тъпото стадо....

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Ми след малко ако се появи мъж/момче на хоризонта може да ти предложи да те види дали си или не си

Сиг бръкни с нещо по-голямо и ще си.

Град
    In the Middle of Nowhere!

Re: Имам въпрос?!

Цитирай Първоначално написано от assd22
    Цитирай Първоначално написано от x1x
    еми наври си един клон и тогава питай, баати тъпото стадо....

The forbidden fruit tastes the sweetest...

Град
    Ha MopeTo (sun)
    от къде се прукнаха толкова тъпи хора на тоя свят,вече наистина не знам
    от къде на къде да знаем дали си се отворила не ние сме ти "бъркали с 8сантиметровите си пръсти"
    Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]

нема такива

Град
    е как къде?! при Чичко_Полицай !! ;)
    Не си. С един пръст не можеш да се "отвориш", консерво ..
    Плюс това дори да разкъсаш девствената си ципа, оставаш девица, докато нямаш полов контакт с човек от противоположния пол.
    Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.

Цитирай Първоначално написано от Drogiranata_
    Чукам се с всеки който подаде пишка.
    Цитирай Първоначално написано от gigiii
    нормално ли е момче да си пипа пениса

Aбе бахти изватеното поколение измери колко си дълбока и тогаа ще ти каим

Град
    софиитъ
    шшшш мн забавен въпрос
    www.antiki.bg - сайт за антики, колекции , обяви , монети и т.н.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    За мен момичето е "отворено" /грозен израз/ чак когато има полов контакт с ПоЛоВ чЛеН ,а не с пръсти и тн =)
    ПС = Ако си си разкъсала ципата не мисли ,че няма да те боли първият ти път като правиш секс =)

Имало е кръв по гащите ти и не ти е дошло? Ами значи си си разкъсала ципата, може би не цялостно, но поне частично.
    Все още си девствена, защото мястото ти още не е виждало хуй (много тъпо го казах, но и аз изпростявам напоследък )

Само не разбрах защо почнахте да я обиждате толкова? Не им обръщай внимание, че тука са малко злобнички
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Град
    Стара Загора
    Начи аз не моам ти кажа дали си отворена или не си, обче моам ти кажа, че моя пръст е 10 см, и предлагам едно нещо дето хората му викат Пи*кА (полов член) който е 2-но по-глям (ако големината и сантиметрите са от такова значение
    Докато всички сте ми противни, ще знам, че имам добър вкус !!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си