- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Predpolagam ne e opasno no...da pitam:)
ZNachi pila sam eskapelle prediii 10 dena nqkade, nqmashe golqma opasnost no prosot iskax da sum sigyrna che nishto nqma da stanei taka sega da pitam: v listovkata kam eskapelle-a pisheshe da ne se pravi sex pbez predpazni sredstva dokato mi doide (ne razbrax zashto tochno) i as da pitam moje li naistina da stane neshto ako pravim sex bez prezervativ sega, ( 1-2 dni predi da mi doide), bez da svyrshva v men rzbira se ? Opasno li e tolkowa mnogo ?
When I close my eyes
Reality overcomes me
I'm living a Lie...
Хич не е много здравословно да пиеш ескапеле просто еи така![]()
а и да не са само 2 дена?Първоначално написано от Schnitzer
пила си гадното хапче,обаче се едно нищо не е станало.бива ли да си толкова безотговорна
Не Е вЯрнО, чЕ сИ На мОеТо НиВо ... Ти сИ нОмЕр 2 , а Аз НомЕр 1 [!][!][!]
... Ne mojaxte li da mi go spestite ? Pitam xora , koit osa kompetentni, a ne vas.. Ne sam kazala che sa mgo pila ei taka no e po dobre da si siguren, otkolkoto da sajalqvash posle i opredeleno ne sam go pila ei taka znam stranichnite efekti znam che ne trqbva da se pie poveche ot 1 takova xapche PONE polovin godina , a nai dobre i izobshto.. Sega moje li da mi otgovorite na vaprosa dal ie opasnoI nqmashe nujda da me narichate bezotgovorna, samo zashtoto ne vi se obqsnqvah
![]()
When I close my eyes
Reality overcomes me
I'm living a Lie...
хах...тря да прочетеш упътването на такива хапчета,за да разбереш че тря да се прави с презерватив ли?ми нз..може би са го написали за по голяма сигурност..
Cruel Intentions
Най-добре си го прави с презерватив че после да няма издънки![]()
1. Научи се да пишеш .. Боже, от кога не бях виждала някой да пише "аС" ..
2. Може ли да си толкова безотговорна?!?! .. Ти знаеш ли какво съдържа това хапче?! .. Знаеш ли какво може да ти причини, ма патицо?!!?!? ..
3. Ползвайте ПРЕЗЕРВАТИВИ !! Нали не си мислиш, че като не свършва в теб пак няма опастност?!?!?!!?![]()
Пикла.
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
+5000Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
![]()
само с презерватив
![]()
Нападате момичето все едно всеки един от вас прави секс с презерватив.. Щом е стигнала до там да пие хапчето, значи е имало защо, и при свършен факт незнам какво постигате като и лепнете понятието "безотговорна" ..
И все пак винаги има вероятност да забременееш дори и момчето да не е свършило в теб.
Не разбрах ,за какво те нападат ,ама аз ще ти отговоря =) Значи ,това че си пила хапчето не променя нещата относно забременяването.Имам предвит сега ако го правиш без презерватив и не свършва в теб ,така както преди да пиеш хапчето /явно/ си го правила ,шанса не е по-голям.Да както те се обесняват ,че винаги имало шанс ,ама да ти кажа с бившия го правихме 8 месеца без презерватив и така и не забременяхПървоначално написано от Y0uR`SiN
=) Успех и внимавай да не стане гафа =)
Пс - Втори път не пий хапчето ,просто така ,а само ако наистина има нужда =)
ako go praish bez prezarvativ i ako se symnqvash sled tova dali si bremenna mojesh da si zemesh test za bremennost .... ako testa e polojitelen po dobre se posyvetvai s genekolog kakvi hapcheta da priemesh :}
VINAGI GO PRAVETE S PREZERVATIV, ZA DA IMATE PO MALKO PROBLEMI
Патицо .. (или паток) .. теста се прави 14 дни след акта или в първия ден от закъснението на цикъла! .. А тогава е прекалено късно за каквито и да е хапчета!! .. По-добре посъветвай хората да използват презервативи, а не да се тъпчат с хапчета!Първоначално написано от scuderia
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Напротив, променя нещата относно забременяването, и то много. Това хапче е хормонална бомба и може да премести овулацията когато си поиска. Това означава, че в следващите 2-3-4 месеца не можеш да имаш идея кога точно ще настъпи тя, тоест кога можеш да забременееш. А това от своя страна означава, че 2 дни преди цикъл в момента не значи нищо - най-малкото не знаеш, ще ти дойде ли изобщо навреме.Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
{SeXy_BaBy}, всички разбрахме, че не си забременяла, но ти май не разбра, че това означава едно голямо нищо. Ако се чувстваш толкова безлична, че смяташ, че всички момичета и жени са правени по калъп и са еднакви с теб - в грешка си.
А ако някоя е толкова глупава, че да се успокоява с това, че ТИ не си забременяла - толкова по-зле за нея.
Радвай си се на късмета си и междувременно се научи да пишеш, матура те чака.
При повечето момичета Ескапел страшно много обърква дадата на цикъла тъи че не бъди толква сигурна че ще ти доида след няколко дена. Аз лично не съм привърженик на правенето на секс без презерватив защото именно един голям процент т нежеланите бременности се случват в последствие на прекъснат полв акт.
We were lost
On grinding ice
In fear and hunger
Dead winter reigned
In Araman
Щото си мислят, че като четат морал изглеждат по-отговорни и големи.
Аз го правя с моята приятелка от 4 месеца без презерватив, да чукам на дърво досега не е имало проблеми. Защо го правим без не мисля, че съм длъжен да обяснявам, личен проблем е.
Затова пък, един приятел си го прави със и сега приятелката му...скоро ще е във втория месец.
И определено това хапче няма да я убие![]()
Моята приятелка веднъж взе, дори и цикъла разстрои.
my wife - Ford Probe GT 2.5 V6 KLDE
Първоначално написано от SpOrTs_GiRl
\/ \
/ \
/
4ovek e 6tastliv kogato pritejava tova koeto toi obi4a, a ne tova koeto drugite haresvat