Абе, я кажете ходите ли с анцуг на даскало![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
Да понякога,но не заради даден час ,а просто защото ми харесва![]()
Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...
I don't know..that's just the way I AM!
ne ama bih,prosto nqmam ancung![]()
оооо, и пари да ми даваш с анцунг неа да тръгна...ма кат имам физическо и не ме мързи си го взимам в едно пликче и там се преобличам колкото за часа
![]()
Амииии не аз участвам в отбора по баскетбол и госпожата ме освобождава от часа по физическо![]()
Не казвам , че ще променя света , но гарантирам , че ще пусна искрица , която ще промени света . Затова дръж главата горе . Прави каквото трябва и тогава вътре в теб аз ще се преродя .
2PAC Amaru Shakur
бе хора за мене е ебаси селското да ходиш на дсаклао с анцуг"адибас" да речем.Все едно да се зивукаш ,че имаш марков анцуг.ООо уааааааааааааааау
да
оо и аз така, винаги се преобличам преди часа, че даже и тениска си носяПървоначално написано от silver_moon
![]()
Да и аз съм така .Не обичам анцузите.И вкъщи си ходя с дънкиПървоначално написано от s3xy...
![]()
Just dance, gonna be okay
Ами ходя,когато имам физическо не ми пречи,харесвам си новия анцуг и ш си го нося кво![]()
![]()
Суетата.Моят любим грях.
и аз ходя когато имам физическо какво лошо има![]()
...jUs7~AloNsO...
Не нося на училище анцуг и то не,че не ми харесва примерно,но просто на училище предпочитам да съм с дънки,панталон...но по принцип си нося анцуг![]()
Първоначално написано от silver_moon
![]()
Аз пък си ходя с анцуг и не ми пукаПо принцип предпочитам дънките, но не ми пречи да ходя и с анцуг..вие тука така го правите на проблем, че сякаш ви питат 'ще тръгнеш ли с обръсната глава'...кво толкова...анцуга си е дреха като всички други, само, че се използва предимно в спорта..
![]()
Човек разбира какво е имал едва, когато го загуби !!!
М/у др се пише 'анцуг' а не 'анцуНг' !!!
Човек разбира какво е имал едва, когато го загуби !!!
Kogato imame fizkultura nosq ancuga si v torbi4ka i se preobli4am v daskaloto,poneje daskala e mn strog i nakazva![]()
![]()
![]()
![]()
My life is music !![]()
![]()
karibskata_gotina абсолютно съгласна съм с теб,не виждам какво лошо има човек да носи анцуг,ве го изкарахте се едно е нещо извънземно едва ли не.Нося си анцуг и в даскало,в дните,когато имам физическо,нося и когато извеждам кучето или ходя до магазина.Не виждам нищо лошо,камо ли пък срамно да си ходя с нещо практично и удобно.
Първоначално написано от s3xy...
in defense of our dreams...
Аз също си нося! Не мога да разбера какво му е различното и грозното , напротив на мен много ми харесва- удобно, практично......Нося го и на училище, и на тренировка, и по планината,и до магазина и навсякъде..........![]()
![]()
![]()
попринсип с анцуг не ходя .. и по физическо дори - защото нас ни карат да си носим екип отеделен само за часа![]()
Анцунга е облекло само и единствено за тренировка или за вкъщи, аз лично не мога да си представя да излезна така облечен.