.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция

Носите ли подаръци?

Я кажете, вие като се връщате в България носите ли подаръци на приятели, роднини и т.н. ? Какви?

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Фен Аватара на Ev1l
    Град
    Сливен
    Амии.. Най-добре е да се носи.Дори и нещо дребно.Но само за по-близките приятели.
    Независимо, дали си мислиш, че можеш или не, и в двата случая си прав!

Това, за което си мислиш най-много, чувстваш най-добре, и мечтаеш най-силно, се случва всеки път.Без изключения!

Въобще недей, се занасяй със мен..
    Брадясъл като ZZTOP,
    молитвата ти казвам като поп!

Цъкни ме за да разбереш тайната на света!

Да винаги взимам някакви сувенирчета ,или някакви шоколади и десерти
    Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...

I don't know..that's just the way I AM!

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Цитирай Първоначално написано от Ev1l
    Амии.. Най-добре е да се носи.Дори и нещо дребно.Но само за по-близките приятели.
    Е, да..то е ясно, че за близките. Аз като излизах с едни мои съученички, които искаха да се видим за последно, останах с впечатлнието, че се видяхме само заради платеното от мен кафе и да ми кажат кво да има нося...

А с най-добрите ми приятелки дори не се видяхме на кафе. Просто отидохме в двора, където сме прекарали гооляма част от първите ни години заедно като приятелки .. На тях със сигрност ще им донеса нещичко, въпреки че не са ми казвали нищо от рода "И като се върнеш да ми донесеш подаръци" ..

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Голям фен Аватара на schhhhhhh
    Кофти, но факт. Повечето " приятели " са " приятели " заради нещата,които биха могли да изкопчат. Звучи гадно,но е така. Това лято като се прибрах в БГ донесох подаръци на семейството и най-близките си приятели. Не че нямаше и други кандидати за подаръци, но ... само който си ги заслужи ще получи Аз където и да съм - на екскурзия в България или чужбина - подаръците, които нося са сувенирчета, шоколади и всякакви такива нещица на пръв поглед не чак толкова специални, но пък за близък човек те значат много. Тъй че, каквото и да им занесеш, ще останат доволни и благодарни .

Супер фен Аватара на splendour
    Град
    dobri4
    ti re6ava56 no az nosq samo na nai dobrite si priqtelki.za drygita-snimki 6i gledat
    http://impulse.bg/bebcho0o0
    Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
    Отговор: Защото топките са му на елхата.

аз носих на роднини и на най-добрите ми приятелки..ама не мисля,че постоянно като се прибирам трябва да нося

Just laying on the beach and having fun...

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Носех първите 2-3 години всеки път на роднините и на най-добрата ми приятелка. Сега вече не нося защото си идвам 2 пъти в годината вече от 10 години и някак си.. Само ако съм видяла нещо което съм сигурна че ще се хареса на приятелката ми и го купувам..

И аз нося когато се връам от някъде. по принцип вземам по нещичко за гаджето и за най-добрата ми приятелка обаче имаше една приятелка която предния път се засегна заще предния път не съм и взела нищо... малко тъпо но... кво да се прави... та тка де тази година й взех за да не може нищо да ми каже... Малко е кофти така всеки да се надява на тез за нещо... но както и да е темата не е за това

Супер фен Аватара на Vikitooo
    Град
    Here
    Аз догодина си идвам за мъничко и със сигурност ще накупя подаръци за близки и роднини.
    ♥ ♥ ♥

Ni6to na nikogo nqma da vzema osven na rodninite mi.4e daje i nqkoi ot tqh ne zaslujavat 6toto ve4e po4naha da se obajdat samo za poru4ki.
    You are what you eat!!!

Ми да винаги носа ... некфи сувенири или шоколадови истории а за най-близките ми фр носа и малко по - големички
    98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които не я харесват сложи това в подписа си.СаМо LP

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си