.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14
    Мега фен

Конфигурация за нов комп.Помощ !

Такам...един fr ще си взима нов комп,та ме питаше за изисквания щото досега той няма такъв.Моя го взех преди няколко месеца,и несъм много в час с нещата,та някой може ли да ми каже горе-долу характеристиките за една хубава конфигурация до към 1000-1200 лв ?

Град
    Пловдив
    за 1200 лв ще си земеш 2 компютъра с 2.5 GHz Dual core 8600 GeForce 2 GB RAM 250 HHD , че даже и по-евтино щи излезе...

Град
    Пловдив
    пише компютърна конфигурация не е казано,че трябват компютърни аксесоари може да си има...

Мега фен
    tqnko е прав.Трябва му целият пакет - мишка + клавиатура + монитор + самият комп

като отиде в магазина,там ще му направят сичко,поне в leader T е така,и въобще не цакат,сичкото е The Best което ти слагат..

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Marilyn^Manson
    като отиде в магазина,там ще му направят сичко,поне в leader T е така,и въобще не цакат,сичкото е The Best което ти слагат..
    Знам такъв магазин в Благоевград Мерси !

Ако не знаеш какво искаш няма да получиш желаното! Компютър на сляпо или да ми го прави някой друг... дано случи това момче на човек по навътре с нещата. До момента съм виждал два компютъра такива, които са сглобявани на място... напълно некомпетентни хора има много по тея места ^.^
    Клик ми (:

Град
    Инкогнито
    1 добро дъно 150лв
    Asus 9600GT 512MB DDR3 200лв
    500GB Seagate Sata2 150лв
    Intel Core2Duo E8200 300лв
    Кутия 100лв
    Митор и периферия 300 и готово

е да не е зле преди това да разгледа в интернет малко,примерно влизаш в мегамаоумния форум на hardwarebg и търсиш там до колкото знам там има доста подобни теми,гарантирам за над 100 с подобна ограничителна цена

п.п. само не пиши във форума,че белким пак се заяждали щото си написал 1 погрешна буква

добре за следващия път ще знам да кажа на госпожата ми по БЕЛ да ми пише постовете занапред
    както казах само малко да се запознаеш малко със цените и компонентите които се продават в момента и ще е сигурен че от лидър Т няма да го цакат,което е 99% невъзможно щото са печени

Според мен задължително двуядрен проФесор,дргото вече колкото повече толкова повече.

Град
    In a bad ass Chevy
    Цитирай Първоначално написано от Schnitzer
    Според мен задължително двуядрен проФесор,дргото вече колкото повече толкова повече.
    ако пренебрегне другото може и 4 ядра да вземе
    Got my foot pinned to the floor,
    you can feel the engine roar!
    Got thunder in my hands,
    I'm metal thrashing mad!

и да не го пренебрегне пак може да си земе quard ама ше е некъв куц..

От кой град си? Ако си от София отиди в мост компютърс. Те са най-големият вносител на компютърни части ще ти излезе много по-евтино от магазини като плесио, стантек и тн. За тези пари можеж да сглобиш зверска комбинация. Питай там и те ще ти кажат какво ти трябва, а следобяд вече ще е сглобен компа.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си