- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Питанка
знам че темата не е за тук но ми трябва отговор и то бързо та затова...преди малко си купих ваучер и на него пише инструкции но няма карта която да сложа в телефона за да изпълня упътванията така ли трябва да е...моля някой компетентен да обясни и темата не е ебавка .Благодаря предварително
Tainata na yspeha e da znae6 ne6to,koeto drygite ne znaqt!!!
ем, от твойта карта си давай...Първоначално написано от last_kiss^^^
![]()
е как от мойта карта като съм на сметка????Първоначално написано от assd22
ами за какво ти е този ваучер ве???Първоначално написано от last_kiss^^^
![]()
![]()
![]()
AXAXAXAXAXAXAXAXAXXAXAXAXAXAXAXAAXAAXA![]()
Sasho1988
Варна..
защото исках друг номер...Първоначално написано от assd22
![]()
![]()
![]()
Уби рибата ... И как точно милеше, че ще си смениш номера само с ваучер?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.:.:: Bobby Was Here ::.:.
ваучер е за да си сложиш кинти в картата, а пакета е за карта, ти идиот ли си ве, дееба и тъпунгер неземен, моля ви трийте темата![]()
![]()
Най-вероятно си искал да си купиш b-connect или prima (при тях имаш карта с номер) , а си се объркал и си взел ваучър , който може да ти послужи само ако имаш вече b-connect или prima и с този ваучър си зареждаш пари там ... Ако си на сметка този ваучър не ти върши никаква работа. И друг път като не си наясно питай някой вместо да си даваш парите напразно.Първоначално написано от last_kiss^^^
CucuTy
Ако беше питала преди 5-6 години когато имаха телефон много малко хора, щях да разбера но сме 2008 ... ГОВЕДО! лапетата от 1 клас хакват телефони, ти не правиш разлика между сим и ваучер
Raise your fist!
спр е тъпо да обиждате човек който не е наясно. за да се научи трябва първо някой да му каже или обясни. това че не е попитал верно си е негова грешка, но не е нужно тука го обиждаме. НАй - добре да решиш на кой оператор искаш да бъдеш, после отиди в някой от неговите центрове те ще ти обяснят хората![]()
++++Първоначално написано от DJmx
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
+1Първоначално написано от soul1199