Цитирай Първоначално написано от grizzy_lady
Цитирай Първоначално написано от (=eLiNcEtO=)
Цитирай Първоначално написано от grizzy_lady
искам да питам момчетата един въпрос...като момиче ви скъса поради причина, която знаете и след като ви скъса бихте ли й казали грешката си и бихте ли се върнали при нея или ако тя ви иска отново бихте ли тръгнали пак
Олеле колко объркано я кажи какво е станало по-конкретно и ще се опитам да помогна : )
еми значи с приятеля ми си изкарвахме невероятно яко като бяхме заедно, но накрая той непрекъснато нямаше време и започнах да се съмнявам и поговорихме си и накрая реших да сложа край, защото не ми харесва да ме разиграват..но вече започвам да си мисля, че може наистина да е нямал време и че може би го е срам да ми каже...и аз понякога му пиша по скайп, даже му казах, че ми липсва, и като го питах дали аз му липсвам той ми отговори "понякога" и се чудя дали това се дължи на прекалено голямото му достойнство или в мен е причината. И за това питам дали повечето момчета биха имали смелоста да си признаят всичко
Има много причина да е бил зает работа/учене и т.н. Поговорете си и кажи му че искаш да се съберете и го остави да реши дали за напред ще има време за теб и т.н. но маи наистина има нещо общо с неговото достоинство и с това че ти може би дори и да не си признава си го наранила..Поговорете си не в скаип а на живо,излезте на кафе и т.н. Успех! : )