- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Ч.Р.Д. на пор!!
Мухоморко моя!!! Честито навършване на 19 годинииии!!
(тука ти се подигравам, защото съм с шест месеца по-млада)
Поооожелавам ти... хах, да си жива и здрава, продупчена и изрисувана. И да си обичана и да те обичат, без тъпаци (убий тъпака, който те прецака), без тъпи жени, без неизчистено шкембе. Бирибирибири без водкиводкиводки (или поне както казва Калина - в отделни чаши! )
Поради неособено цветущото ми физическо състояние и изкараната със сополите муза ще съм кратичка и ще дудна повече като се видим (музо моя!).
Нооо като цяло - уи (аз и пешо-морт) лав ю, май диър и ти пожелаваме кинтикинтикинтикинти (щото сичко се купува с кинти) и обици от нормален метал.
Спициални поздрави от Калина, Галя, баща ми, майка ми, Чочо и той преди една седмица каза да те поздравя. Мечкааааааааааааааааааааа аааааааааааааа.
П.П. Присъединявам се към пожеланието на Сашо.![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
ЧРД !! :]]]]]]]]
Всичко най-най--,много концерти, щастие и успех :]
хъхъ..
Честит рожден ден на момичето, да е живо и здраво и да остане такава, каквато е
Ч.Р.Д. ...с пожелание за подобно мазало след купона- http://media.bonnint.net/slc/6/670/67068.jpg.![]()
Честит рожден ден, порДа си жива и здрава и да не изоставиш тийнпроблем
![]()
Честит рожден ден! Не те познавам лично и не знам какво за теб е щастието, но ти пожелавам да го намериш![]()
И хубав купон да си спретнеш![]()
И си яка зодия![]()
ЧъРъДъъъъъъъъъъъъъъъъъъъъ![]()
Всичко най-нааай!![]()
Честит рожден ден.
Ееее...ай честито порче
Ето един повод за душ и приятен аромат, който да се носи от теб![]()
o,4estito,4estito![]()
jelaq ti mooooooo pari,koli,maje,jeni-abe kvoto si poiska6![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Деба, пратих смса в 12 и 02 май, а не в 12![]()
Ти си знаеш де, жива и здрава да си ни, 19 е яка възраст бря :P Само щастие и късметчета и да изнасилваш невинни яки момци/готициОще мноо бира да изпиеш и да ми върнеш тетрадката се някога
Мечка!
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Честит рожден дееееееееееен![]()
Ай със здраве![]()
What you give is what you get!
Въх колко рожденици днесза трети път в последните 10мин:
Честит Рожден Ден)))))))))
![]()
![]()
Честито! Още една годинка и ще трябва да подадеш атестация за самоотвод от форума![]()
айде, честит рожден ден и от мен![]()
![]()
![]()
мързи ме да измислям пожелание - всички казаха мъжете и бирите - и все пак всичко най-хубаво![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
ЧРД и всичко най-хубаво, каквото си пожелаеш, нека се сбъдне.
Порчеее!Злодею....Честито Ръ Дъ!Пожелавам ти да си жива и здрава!
Пожелавам ти да си намериш мнооогоо порове, които ще омаеш със своята порова миризма, която се отделя от дупето ти!()
Пожелавам ти да продължаваш все така да стърчиш над Буута!
Уф...с температура съм, не мога да мисля мноу, и все пак пожеалвам ти да си запомниш 19 годишнината...последната ти година на тийнейджър ()...скоро ща ритаме от форумо!
![]()
Честит да бъде и от мен на момичето с любимият ми ник, хаха! Здраве преди всичко и само хубави неща до следващият.И да го отпразнуваш подходящо.
![]()
![]()
![]()
![]()
Честит рожден ден !!!
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
Честит рожден ден.![]()
Пожелавам ти секс, пари и здраве, щоту тва е най-важното.![]()
Честит рожден ден! Пожелавам ти трезво мислене и желание за работа!
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
копеле, ебаси темплейтаПървоначално написано от ^Sam90^
![]()