- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- След Раздяла 2
Искам да попитам след като всичко свърши защо днес бившата ми държи сметка докато сме ходи ли защо аз съм излизал с едно момиче и си мисли че е имало нещо между нас. А там е работата че ние не се виждахме защото тя все си намиеаше причини да излезнем. Немога да разбера какво иска ? Вие какво мислите даите някакъв съвет а и ревнува ли?
Е все пак докато СТЕ ходили си излизал с това момиче нали ? Така че до известна степен момичето е правоПървоначално написано от GD
![]()
Щом ти е бивша значи неможе да ти дърйи сметка за нищо! олеле Кажи и да си гледа работата ако знае мноу каи и че си я изпраскал оная и че ти е било мнооо гот и ш'млакни
П.С. Извиняваи за правописните грешки но ме беше ударила музата![]()
брех! Вие момичетата сте опасни. Кво пречи момчето да излезне с момичето?Той не е направил нищо! :P нали е компир?Първоначално написано от anichkaaaa
ревнува амчи :P кажи и виждам те че си още влюбена в мен дай ти тегля поне още един.... **й и тъйохх тая вечер съм прост
![]()
Женска солидарностПървоначално написано от Re5peC7
![]()
Първоначално написано от anichkaaaa
сега като се замисля ами и тя ако мисли така....
аа не не пич не си направил хубаво
![]()
Първоначално написано от anichkaaaa
сега като се замисля ами и тя ако разсъждава така....
аа не не пич не си направил хубаво
![]()
Дай и пет лева и й кажи да се оправя сама!![]()
Докато всички сте ми противни, ще знам, че имам добър вкус !!
Еми ревнува то е ясно ;д Но е късно да ти държи сметка за каквото и да било
не е тряаало да излизаш с това момиче като си имал приятелка...ся като нямаш питай бившата си кво значение има вече ?![]()
Kao jedno mi smo bili
volela bih da dozivim
bar jos jednom
oci da ti vidim
Защо си излизал с друго момиче,докато си имал гадже?Явно е ревнувала.
vse o6te ima 4uvstva kam teb, iska da se izqsnite napulno, iska da otkrie dori malka iskra nadejda 4e moje da si popravite gre6kite i pak da ste zaedno... prosto tursi re6enie... makar 4e e kasno..
Come On And Save Me I`m Loosing My Mind..
Waiting And Waiting For You To Be MINE.. <3
Има още чувства,пука й за теб...![]()
![]()
+1 i avtora da q pita,kakvo iska,6oto taka da produljavateПървоначално написано от Crissy[*
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!