.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Тема: ;j.;;

Град
    Велико Търново

;j.;;

khtrj
    Руса кукличка

Град
    ~~Where u want me to be ~~
    Няма нищо , спокойно !! Прекрасно разбирам какво ти е , спокойно !! Тежко ти е сега, ще ти е тежко много време , но според мене няма от какво да се притесняваш, по това което разказваш. съдя, че той наистина те обича . Пак ти казвам знам какво ти е, в момента съм в същата ситуация, но се виждаме при всеки удобен момент, вярвам , че и при вас ще е така .

П.П След моя пост . ще последват хиляди , как той ще спи с друга, как връзка от разстояние трудно се поддържа и тн . Не ги слушай, някои от тях говорят наизуст Все пак сте заедно 2 годиниии !!!!

ами какъв кураж да ти дам...То се вижда, че държите един на друг много и се обичате и факта, че сте 2 год заедно и сега реагирате толкова остро на това също говори за една силна любов. Радвам се да видя толкова истинско нещо, макар и тъжно заради временната раздяла. Но вярвам, че всичко ще се оправи. Аз също съм в такова полужение кофти е но няма как Трябва просто да му повярваш, нямаш избор Успех

Защо да е унижение?Щом ти се плаче, плачи.Струва си за човек когото обичаш и който те обича.Защото доколкото разбирам той наистина те обича.Успокой се поплачи си още ако трябва и когато ти стане мъчно просто си припомни думите му и ще се почувстваш по-добре.Успехчета аз съм с теб
    когато любовта си тръгва и да викаш няма да я спреш, но в себе си пази надежда от някой друг ще я крадеш

Мега фен Аватара на sasha_90
    Аз щях да плача още повече,въпреки,че това не променя нищо(чувствителна съм).Не искам да те разстройвам допълнително,но не вярвам във връзките от разстояние.

Мъжки му приказки..Аз бих казала че е унижение, но все пак аз съм себична..хах да рева пред мъж..Пха!Чункиш мога..да не съм луда Не е трябвало да ревеш..ама станалото, станало и недей се излага поиче да ревеш..и о, моля те..Не е болка за умиралка!

Повече от фен Аватара на Scarface_
    2 години това е много време ,ако и 2мата сте били истински и истински сте се обичали ...то нищо няма да ви раздели... The_iMMortal_f - незнам ква си и не ме бърка но живеем 1 живот няма закво да се правим на такива каквито не сме,както и да не правим това което искаме...ако трябва да плаче пред някой то това е точно любимия...а ако за 2 години това са ти били сълзите то вашата връзка нито е толкова силна,нито толкова изпълнена с чувства..., но хора всякакви...и все пак вярвай му дори и да те излъже няма да сгрешиш-има 2 варянта да те излъже ,от което да научиш нещо или да ти е верен-по-добрия
    Kao jedno mi smo bili
    volela bih da dozivim
    bar jos jednom
    oci da ti vidim

Мацко, много ми се иска да ти кажа, че той ще е само с теб и всичко ще е наред, но просто не го вярвам. Ходили сте 2 години, това е много време и не е унижение, че си плакала. Съмнявам се, че той няма да те изневери. Да не обича друга, може би, но да не спи с друга.... .
    Live 2 Ride And Ride 2 Die.
    Honda - The Power Of Dreams!

Град
    там където мечтите стават реалност

Re: унижение ли е това или любов?

Цитирай Първоначално написано от angelcheeee_93
    Искам да споделя нещо...нещо ,което стана ненадейно.
    ситуацията е следната:
    Снощи се видях с приятеля ми,който утре заминава да учи.
    заедно сме от близо 2 години.Оби4аме се мн.
    Обещахме си да не си изневеряваме но ме е страх той да не направи нещо макар 4е до сега не е изневерявал...,а той ми каза как никога няма да ме забрави и ще си идва възможно най-4есто.4е,няма да ме замени с друга и оби4а само мен.аз му казах същото ,и само като си помислих как ще продължа ден след ден да живея без да го виждам например 1 месец...тази болка ще ме съсипе. о4ите ми се насълзиха и той го усети,после силно ме прегърна като ми повтаряше колко мн ме оби4а...
    след тези думи осъзнах,4е го оби4ам адски мн и от о4ите ми бързо се изплъзнаха две сълзи сълзи горещи...мн горещи...сякаш огън капеше от о4ите ми.Той ме прегърна,избърса сълзите ми и ми каза:
    спокойно мили4ко вси4ко ще е наред,аз държа на теб и те оби4ам мн.оби4ам само теб!ела тук...
    беше ми мн тъжно.тази ве4ер ми е последната с него,утре той си тръгва и ще го видя сигурно след месец.според вас има ли за какво съм плакала,или това е унижение,дали си заслужава да пла4а така за него.
    благодаря на вс които обърнаха внимание на темата ми.
    мн съм тъжна,дайте ми някакъв кураж ...
    Продължавай да се съмняваш и ще съсипеш връзката ви!
    Момчето сигурно те обича,обаче ти не можеш да захвърлиш скапаната излишна гордост.Е когато останаш сама и започнеш да обвиняваш него,че те е оставил,защото връзката ви е трудно,когато приятелките ти обясняват колко смотан гадняр е гаджето ти и че е бил с теб само за секса...е тогава си спомни за моя пост и да си знаеш,че вината си е само твоя!
    Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес

Той те обича ,ти него също нали ?Сега ти е тежко...поплачи,олеква.
    Но ако се обичате истински няма страшно връзката ви ще оцелее
    Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...

I don't know..that's just the way I AM!

Фен Аватара на Ev1l
    Град
    Сливен
    По това ,което прочетох разбирам ,че той те обича много..Ако е искрен няма грешка.Но и все пак 2 години...
    Ами не ми се вярва да имате проблеми само се чувайте по-често.За препоръчване по няколко пъти на ден.
    С моята приятелка сме в подобна ситуация.По-често се чуваме.Това е майката на връзката от разстояние...
    Ако се обичате няма да си изневерявате , колкото и сухо да ви е ..

Аз мога само да ти пожелая УСПЕХ!
    Независимо, дали си мислиш, че можеш или не, и в двата случая си прав!

Това, за което си мислиш най-много, чувстваш най-добре, и мечтаеш най-силно, се случва всеки път.Без изключения!

Въобще недей, се занасяй със мен..
    Брадясъл като ZZTOP,
    молитвата ти казвам като поп!

Цъкни ме за да разбереш тайната на света!

Хей стига бе мацка всичко ще е ок .Не се притеснявай...да,сега ти е тежко,но нещата ще се оправят...все пак се обичате истински нали? .Просто се чувайте често,пишете си смс-чета,показвайте си че мислите един за друг и така...Успехчета!!!
    "Dream what you want to dream; go where you want to go; be what you want to be, because you only have one life to live and one chance to do all the things you want to do."

Цитирай Първоначално написано от Re5peC7
    ами какъв кураж да ти дам...То се вижда, че държите един на друг много и се обичате и факта, че сте 2 год заедно и сега реагирате толкова остро на това също говори за една силна любов. Радвам се да видя толкова истинско нещо, макар и тъжно заради временната раздяла. Но вярвам, че всичко ще се оправи. Аз също съм в такова полужение кофти е но няма как Трябва просто да му повярваш, нямаш избор Успех
    napulno podkrepqm

Щом казваш че толкова се обичате значи не е било напразно реването.Можеш да му се довериш но ако научиш че ти е изневерил ще разбереш че просто не те е обичал толкова колко твърди.

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    След като сте заедно от толкова дълго време и разстоянието не би трябвало да ви попречи....Не е унижение в никакъв случай!Преодолимо е!

ami ako triabva da sum 4esna :S nz vruzka ot rastoianie malko si e trudno da ne kazvam mnogo... ako naistina se obi4ate sig 6e izdurjite oba4e ti garantiram o6te mn sulzi :S iiiii spored mene pred mom4e ne se pla4e 6tot po4vat da si misliat 4e sa mn specialni i interesa im spada

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Ако всяка сълза беше унижение........бая съм се унижила пред мъжа ми. Нормално е да си тъжна. Нормално е да ти е гадно. Нещата ще се оправят, споко. Има почивни дни, има ваканция....нещата не са свършили.....просто сега времето заедно ще е по-ценно........

Град
    Сливница
    не е унижение няма нищо унизително в това да показваш чувствата си на човека когото обичаш особено след като ще бъдете разделени.Мисля че ако не си го направила после си щяла да съжеляваш за това че не си му казала колко го обичаш и колко много значи той за теб.Показването на чувствата заздравява една връзка

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Цитирай Първоначално написано от anichkaaaa
    Няма нищо , спокойно !! Прекрасно разбирам какво ти е , спокойно !! Тежко ти е сега, ще ти е тежко много време , но според мене няма от какво да се притесняваш, по това което разказваш. съдя, че той наистина те обича . Пак ти казвам знам какво ти е, в момента съм в същата ситуация, но се виждаме при всеки удобен момент, вярвам , че и при вас ще е така .

П.П След моя пост . ще последват хиляди , как той ще спи с друга, как връзка от разстояние трудно се поддържа и тн . Не ги слушай, някои от тях говорят наизуст Все пак сте заедно 2 годиниии !!!!
    Много мъдра нашата софиянка,бе
    http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel

Цитирай Първоначално написано от valdesbg
    Не ми се влиза в словесен двубой, просто защото не си ми на нивото.
    http://prognozite.blog.bg/

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от Re5peC7
    И аз така мисля.
    И честно казано те разбирам напълно ,защото и аз с моят приятел . . смисъллл не мога да го вижда толкова често . . ии знам за какво говориш определено

Град
    Адреса ми последен е Сърцето ти
    Сега ти е тежко и е нормално,но повярвай ми,ако той държи на теб наистина няма да те забрави,нито пък ще ти изневери.Според мен той те обича и то много

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Не е унижение, а любов. Поплачи се малко или много ще ти олекне, а и щом казваш, че за 2 години не ти е изневерил нито веднъж, защо си мислиш, че сега ще го направи.. не ти ли е доказал, че те обича и че държи на теб? Успокой се, ако те обича, няма да ти изневери

и според мен няма за какво да се тревожиш,личи се че любовта ви е истинска!

estestveno che ne e unijenie.... prosto mn dyrvite edin na drug i tova e poveche ot hubavo..... nqma strashno, kakto toi ti e kazal
    My heart is always searching for a place to hide. I'm afraid I can't keep myself from falling. Living in a perfect dream or in the cruel reality... I can't escape from that feeling...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си