khtrj
Руса кукличка
Няма нищо , спокойно !! Прекрасно разбирам какво ти е , спокойно !! Тежко ти е сега, ще ти е тежко много време , но според мене няма от какво да се притесняваш, по това което разказваш. съдя, че той наистина те обича . Пак ти казвам знам какво ти е, в момента съм в същата ситуация, но се виждаме при всеки удобен момент, вярвам , че и при вас ще е така .
П.П След моя пост . ще последват хиляди , как той ще спи с друга, как връзка от разстояние трудно се поддържа и тн . Не ги слушай, някои от тях говорят наизустВсе пак сте заедно 2 годиниии !!!!
ами какъв кураж да ти дам...То се вижда, че държите един на друг много и се обичате и факта, че сте 2 год заедно и сега реагирате толкова остро на това също говори за една силна любов. Радвам се да видя толкова истинско нещо, макар и тъжно заради временната раздяла. Но вярвам, че всичко ще се оправи. Аз също съм в такова полужениекофти е но няма как
Трябва просто да му повярваш, нямаш избор
Успех
Защо да е унижение?Щом ти се плаче, плачи.Струва си за човек когото обичаш и който те обича.Защото доколкото разбирам той наистина те обича.Успокой се поплачи си още ако трябва и когато ти стане мъчно просто си припомни думите му и ще се почувстваш по-добре.Успехчета аз съм с теб![]()
когато любовта си тръгва и да викаш няма да я спреш, но в себе си пази надежда от някой друг ще я крадеш
Аз щях да плача още повече,въпреки,че това не променя нищо(чувствителна съм).Не искам да те разстройвам допълнително,но не вярвам във връзките от разстояние.
Мъжки му приказки..Аз бих казала че е унижение, но все пак аз съм себична..хах да рева пред мъж..Пха!Чункиш мога..да не съм лудаНе е трябвало да ревеш..ама станалото, станало и недей се излага поиче да ревеш..и о, моля те..Не е болка за умиралка!
2 години това е много време ,ако и 2мата сте били истински и истински сте се обичали ...то нищо няма да ви раздели... The_iMMortal_f - незнам ква си и не ме бърка но живеем 1 живот няма закво да се правим на такива каквито не сме,както и да не правим това което искаме...ако трябва да плаче пред някой то това е точно любимия...а ако за 2 години това са ти били сълзите то вашата връзка нито е толкова силна,нито толкова изпълнена с чувства..., но хора всякакви...и все пак вярвай мудори и да те излъже няма да сгрешиш
-има 2 варянта да те излъже ,от което да научиш нещо или да ти е верен-по-добрия
![]()
Kao jedno mi smo bili
volela bih da dozivim
bar jos jednom
oci da ti vidim
Мацко, много ми се иска да ти кажа, че той ще е само с теб и всичко ще е наред, но просто не го вярвам. Ходили сте 2 години, това е много време и не е унижение, че си плакала. Съмнявам се, че той няма да те изневери. Да не обича друга, може би, но да не спи с друга.....
Live 2 Ride And Ride 2 Die.
Honda - The Power Of Dreams!
Продължавай да се съмняваш и ще съсипеш връзката ви!Първоначално написано от angelcheeee_93
Момчето сигурно те обича,обаче ти не можеш да захвърлиш скапаната излишна гордост.Е когато останаш сама и започнеш да обвиняваш него,че те е оставил,защото връзката ви е трудно,когато приятелките ти обясняват колко смотан гадняр е гаджето ти и че е бил с теб само за секса...е тогава си спомни за моя пост и да си знаеш,че вината си е само твоя!
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
Той те обича ,ти него също нали?Сега ти е тежко...поплачи,олеква.
Но ако се обичате истински няма страшно връзката ви ще оцелее![]()
Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...
I don't know..that's just the way I AM!
По това ,което прочетох разбирам ,че той те обича много..Ако е искрен няма грешка.Но и все пак 2 години...
Ами не ми се вярва да имате проблеми само се чувайте по-често.За препоръчване по няколко пъти на ден.
С моята приятелка сме в подобна ситуация.По-често се чуваме.Това е майката на връзката от разстояние...
Ако се обичате няма да си изневерявате , колкото и сухо да ви е ..
Аз мога само да ти пожелая УСПЕХ!
Независимо, дали си мислиш, че можеш или не, и в двата случая си прав!
Това, за което си мислиш най-много, чувстваш най-добре, и мечтаеш най-силно, се случва всеки път.Без изключения!
Въобще недей, се занасяй със мен..
Брадясъл като ZZTOP,
молитвата ти казвам като поп!
Цъкни ме за да разбереш тайната на света!
Хей стига бе мацка всичко ще е ок.Не се притеснявай...да,сега ти е тежко,но нещата ще се оправят...все пак се обичате истински нали?
.Просто се чувайте често,пишете си смс-чета,показвайте си че мислите един за друг и така...Успехчета!!!
![]()
"Dream what you want to dream; go where you want to go; be what you want to be, because you only have one life to live and one chance to do all the things you want to do."
napulno podkrepqmПървоначално написано от Re5peC7
Щом казваш че толкова се обичате значи не е било напразно реването.Можеш да му се довериш но ако научиш че ти е изневерил ще разбереш че просто не те е обичал толкова колко твърди.![]()
След като сте заедно от толкова дълго време и разстоянието не би трябвало да ви попречи....Не е унижение в никакъв случай!Преодолимо е!![]()
споко ясно е че те обича,не тъжи толкова
![]()
ami ako triabva da sum 4esna :S nz vruzka ot rastoianie malko si e trudno da ne kazvam mnogo... ako naistina se obi4ate sig 6e izdurjite oba4e ti garantiram o6te mn sulzi :S iiiii spored mene pred mom4e ne se pla4e 6tot po4vat da si misliat 4e sa mn specialni i interesa im spada![]()
Ако всяка сълза беше унижение........бая съм се унижила пред мъжа ми. Нормално е да си тъжна. Нормално е да ти е гадно. Нещата ще се оправят, споко. Има почивни дни, има ваканция....нещата не са свършили.....просто сега времето заедно ще е по-ценно........
не е унижениеняма нищо унизително в това да показваш чувствата си на човека когото обичаш особено след като ще бъдете разделени.Мисля че ако не си го направила после си щяла да съжеляваш за това че не си му казала колко го обичаш и колко много значи той за теб.Показването на чувствата заздравява една връзка
![]()
Много мъдра нашата софиянка,беПървоначално написано от anichkaaaa
![]()
http://www.jivotno.com/maskiraniqtotmastitel
http://prognozite.blog.bg/Първоначално написано от valdesbg
И аз така мисля.Първоначално написано от Re5peC7
И честно казано те разбирам напълно ,защото и аз с моят приятел . . смисъллл не мога да го вижда толкова често . . ии знам за какво говориш определено![]()
Сега ти е тежко и е нормално,но повярвай ми,ако той държи на теб наистина няма да те забрави,нито пък ще ти изневери.Според мен той те обича и то много![]()
Не е унижение, а любов. Поплачи се малко или много ще ти олекне, а и щом казваш, че за 2 години не ти е изневерил нито веднъж, защо си мислиш, че сега ще го направи.. не ти ли е доказал, че те обича и че държи на теб? Успокой се, ако те обича, няма да ти изневери![]()
и според мен няма за какво да се тревожиш,личи се че любовта ви е истинска!![]()
estestveno che ne e unijenie.... prosto mn dyrvite edin na drug i tova e poveche ot hubavo..... nqma strashno, kakto toi ti e kazal![]()
My heart is always searching for a place to hide. I'm afraid I can't keep myself from falling. Living in a perfect dream or in the cruel reality... I can't escape from that feeling...