- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Дали да се съмнявам ?
Такаа.. Чудя се дали да се притеснявам за това и искам да попитам вие какво мислите..
Значи аз и приятелката ми сме от различни градове..И си ходим на даскало и т.н. , и се виждаме 1,2 пъти в месеца..
Но държим един на друг..Смисъл обичаме се ..
Таа..Ето го проблема..
Имаме едно общо село..И 1 момче от селото отива да учи в нейният град..
И мисля ,че си е паднал по нея..
Но той знае ,че ходя с нея..
Обаче така все я гледа с един поглед..Два пъти съм го виждал да гледа така, но ако го видя трети.. Няма да му е никак приятно..
Таа..Тя ми е казвала много пъти ,че той и е противен и такива и я дразни..Но той сега ще се натиска да ходят по кафета..Защото в града и сигурно само нея познава..
Таа.. Какво мислите вие..
Аз не се съмнявам ни най-малко в нея..Вярвам и изцяло (Имам причини , които няма да споделя)
Ноо.. вие какво мислите..
Дали да си поговоря с Коп*лето или да чакам да направи нещо и тогава да трябва да си плаща ?
Лека вечер !
Независимо, дали си мислиш, че можеш или не, и в двата случая си прав!
Това, за което си мислиш най-много, чувстваш най-добре, и мечтаеш най-силно, се случва всеки път.Без изключения!
Въобще недей, се занасяй със мен..
Брадясъл като ZZTOP,
молитвата ти казвам като поп!
Цъкни ме за да разбереш тайната на света!
спри да гледаш сапунени сериали и се успокои малко...както се правиш на много оборотен най-много той теб да накара да си платиш
+1Първоначално написано от Andreev
"Ще фанеш копелето и ще си поговориш с него" мерак.. Щом и вярваш незнам какъв ти е проблемааа??
Не си личи,че й вярваш да...Поговори с момчето и му обясни как стоят нещата м/у вас с фр-ката ти.![]()
Хихи..
Изобщо не ме познавате ,че да ми казвате дали ще ми направи нещо..
1вото което е той е по-голям от мен с 2,3 гидини..Но меко казано ще го размажа..
Изобщо не знаете кой съм. какъв съм ,че да ми говорите дали той ще ми направи нещо..
Аз изобщо не ми е проблема в това..Мога да го СМАЖА! когато си посикам.Моля без такива ГЛУПАВИ постове.
Това, за което си мислиш най-много, чувстваш най-добре, и мечтаеш най-силно, се случва всеки път.Без изключения!
Брадясъл като ZZTOP,
Не.. съмнението ми не е в нея.А в него..Защото го познавам и знам на какво е способен..Първоначално написано от slun4ice_90
Брадясъл като ZZTOP,
Ами направи нещо...тогава предупреди я и нея и така.Да си нямате после проблеми,пък и тя,ако те обича наистина няма да си позволи нищо да направи с другия....Първоначално написано от Ev1l
![]()
![]()
Ами да..Както казах аз изобщо не се съмнявам в нея.А в него..Кой го знае , какво ще направи..Първоначално написано от slun4ice_90
Ами тя знае как съм с него..Един път като се напих.Ние където се събираме.И аз се понапих и оня нещо не го знам и беше казал.Ама тя идва една такава се едно ми вика ходи го спукай.И аз както бех пийнал яко направо го ...
Но, аз като скочих към него и веднага цялата компания дойдоха, и почнаха :
Остави го , остави го .И аз викам още нещо такова да направиш и ...
И той надявам се да си има едно на ум...
Ноо той е такъв човек ,че може да направи някаква глупост..
Брадясъл като ZZTOP,
Олеле ти си наи-големия гангстер на земята..Няа значение по-темата-не мога да разбера щом мислиш че си тя те обича толкоз много защо се съмняваш че вообще може да стане нещо между тях..Момчето го заеби ако тя ти каже че все още тои и досажда тогаа се "опраи" с него но така на своя глава просто ще усложниш нещата..АИДЕ УСПЕХПървоначално написано от Ev1l
Иди при оня и му кажи: "Хей меен, дат деар из май би4, меен. Пипни я и ща та клецам"![]()
мале опасни сте. Ако приятелката ти те обича няма да ти изневери, ако ще оня да и изтанцува танца на радоста на 1 крак по прашки
Най - много мацката да ти се разсърди, че и трепеш приятелите...
а ве ти за кво си тука да са правиш на бияч ли?! мога да го набия мога да го смажа - ми брао начи си толкова кух,че не можеш да се сетиш,че освен бой има и едно нещо наречено човешка реч.
Хихи.. това ме разби..Първоначално написано от Bellatrix
![]()
Ами да.. Аз само питах за мнението ви
@(=eLiNcEtO=) Мерси.
@Andreev С теб изобщо няма к'фо да споря..явно си някъв спекан..
Брадясъл като ZZTOP,
След като не ти е в нея съмнението, какъв ти е проблем? Нали не ходиш с другото момче? Щом си сигурен, че мацката няма да му върже, няма за какво да се тревожишПървоначално написано от Ev1l
![]()
Live 2 Ride And Ride 2 Die.
Honda - The Power Of Dreams!
dr1j kopleto izk1so, 6ot nie jenite sme malko mr1sni![]()
no ako mn i vqrva6....ne se s1mnqvai no imai 1 naym
Ехее човека погледнал момичето 2 пъти и ти си готов да го убиеш...
Изпадал съм във много подобна ситуация...знам как е...Просто хората не си зимат нито бележка нито полука докато не изядат един здрав бой.Ако питаш мене разбий му главата!Първоначално написано от Ev1l
пълно е с педали и боклуци ,на който не може се обясни с думи , а и да се обясни продължават с глупостите...в такъв случай в месеца се бие по 1 или 2ма или и по-рядко...ама яко се бие ...така че сички да го запомнят ... и така профилактика ,ако искаш да нямаш проблеми и грижи...иначе ,ако се държиш като човек с такива боклуци те мислят за мек и ти се качват на главата...
така че вярвай на приятелката си предупреди я ,ако и каже нещо веднага да те информира и сам реши кво да праиш![]()
Kao jedno mi smo bili
volela bih da dozivim
bar jos jednom
oci da ti vidim