- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- все повече...........
vse pove4e v posledno vreme se ubejdavam 4e e po dobre mom4eto da si presledva momi4eto predi misleh imah sila da se borq na sledvam me4tite si (mom4eto ) no ve4e si mislq 4e parviq koito mi pokaje 4e me obi4a i 6te tragna s nego prosto 6toto ve4e ne moga ...tolkova mi e tajnoi taka iskam da usetq ne6ty pove4e ..no uvi 4e daje nqkvo rqzko ma zabiva
![]()
lubovvv li hah
nz vie kakvo mislite ima li smisal da se bori6 ..pri vas kak be6e koi poe iniciativata
acki sam obarkana ne iskam da napraqv gte6ka
Нема смис1л да се бориш... седи си у вас по ношница и джапанки и "голямата" любов ще ти почука на вратата някой ден... ш'и ви'иш...
има смисъл да се бориш...аз винаги съм се борил и продължавам да се бора ,въпреки че вече мн се уморих,прежалих и до ся не съм намерил смисъл...,но ако има господ да се надяваме че всичко ще се върне !![]()
Kao jedno mi smo bili
volela bih da dozivim
bar jos jednom
oci da ti vidim
Не го търси.Може да се окаже съсед, един слънчев ден да те пита дали имаш чубрица и да се флюбите от пръв поглед.![]()
+1Първоначално написано от plmn``
![]()
Секса му е майката.
Лубов скоро време нема да видиш..
е не е така ...ако срещне такъв с характер като моя ше има мн любов![]()
ни лъжааа !
![]()
![]()
Kao jedno mi smo bili
volela bih da dozivim
bar jos jednom
oci da ti vidim
Ми какво да ти кажа - борих се една година, забравих за себе си и за своите интереси (което признавам си бещше тъпо от моя страна), направих и невъзможното за един човек и в крайна сметка той съвсем очевадно демонстрира, че смисъл от сторенето от мен не е имало, няма и няма и да има за в бъдеще...Така че...честно казано не знам дали има смисъл да се боря. Аз се отказах вече, но просто ме е яд на себе си, че се пренебрегнах заради човек, който всъщност се оказа, че не е заслужавал и грам от стореното от мен...
Няма вече за какво ти да ми прощаваш... минаха времената да ме заебаваш.. сега към теб изпитвам само съжаление.. даже омраза с извинение... За мен значиш вече по-малко и от нула... Това че те обичам все едно не си го чул..
+2Първоначално написано от sweet_choci
![]()
![]()
![]()
Ev3rY m0m3nT !s an0th3r chAnc3 ...
I don't know..that's just the way I AM!
Хихи..Вие живота го изкарахте филм..Първоначално написано от slim__shadygirl
Рано или късно ще го намериш..
Независимо, дали си мислиш, че можеш или не, и в двата случая си прав!
Това, за което си мислиш най-много, чувстваш най-добре, и мечтаеш най-силно, се случва всеки път.Без изключения!
Въобще недей, се занасяй със мен..
Брадясъл като ZZTOP,
молитвата ти казвам като поп!
Цъкни ме за да разбереш тайната на света!
Хах еми ще го намериш рано или късно "твоето" момче ама до тогава нищо не ти пречи да се позабавляваш....При мен определено той се бори и то доооста (не бях никак лесна) ама накрая се предадох,но си заслужаваше ,заедно сме доста време
![]()
:P
"Dream what you want to dream; go where you want to go; be what you want to be, because you only have one life to live and one chance to do all the things you want to do."
Ми бори се но с граници, цащото ако искаш нещо да се случи не трябва да чакаш, а да дайстваш, защото друг няма да дойде да ти оправя твойте неща и да те прави щастлив/а![]()
Ми то всеки търси нещо в тоя живот.Но идва момент в който дори да не сме го отркили просто се налага да направим крачкатаи се примиряваме с недостатъците на лиюбимия/любимата и дори почваме да си ги обичаме.Така че притеснения да нямаш
не мисля че ти е дошло времето да направиш стъпката.Ся експериментирай търси го
еми може и да го намериш бе
search ... има много търсачи... ,нали Нака![]()
![]()
![]()
е да еба и емотиконката
опасен си
Kao jedno mi smo bili
volela bih da dozivim
bar jos jednom
oci da ti vidim