Zna4i istoriqta e mn mn dulga.Zapo4na predi 1 godina.zapoznah se s edno mom4e stanahme mn blizki bqhme nerazdelni pomognah mu da trugne s momi4e koeto haresva.vsi4ko be6e supre dokato ne doide lqtoto.toi me zapozna s negoviq nai dobur fr stana taka 4e izlqzohme nqkolko puti samo 2-ta i se haresahme i trugnahme.ivan (my bf) kato razbra reagira mn ostro no svikna i dori ni se radva6e.zaminah na more i dokato me nqma6e vsi4ko se promeni ivan be6e skusal s priqtelkata si qvno obvinqva6e men za tova 4e e naranen.kakto i da e pribrah se i toi be6e tolkova studen kum men 4e ne vqrvah 4e nqkoga sme bili priqteli.govorihme i se izqsnihme uj de toi kaza 4e me obi4a kato sestra est i e taka zaradi biv6ata mu obe6ta da se opravi.dokraq na lqtoto si4ko be6e super izlizahme smeehme se.doide purviq u4eben den i s nego kraq na edno priqtelstvo.toi ne mi se obajda6e kogato se vijdahme po koridorite kogato hodehme da pu6im demonstrativno obru6ta6e glava otbsluskva6e vsi4kite mi opiti da se izqsnim.edin den doide do nas skarahme se mn jestoko est nakraq pak se sdobrihme pak sledvaha obe6taniq pla4 6te se popravq molq te ne me ostavqi ti si mi kato sestra.e sled 2 dena e nalice otnovo su6tata istoriq samo 4e e zameseno momi4e i to ne koq da e a nai golqma k*rva* v daskalo i veroqtno edinstveniq 4ovek koito mrazq.qvno i tq me mrazi za6toto razbrah 4e mu e nagovorila razni ne6ta za men tq sama doide da mi suob6ti.pls kajete ima li smisul da se zanimavam s nego i da durja o6te na na6eto priqtelstvo ili ne?ako bqhte na moeto mqsto kak 6tqhte da postupite.blagodarq predvaritelno!