.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Има ли изход?

Добре за първи път ще си кажа какво ми е на душата щото ми писна вече
    обичам едно момиче...миналата година септември се сприятелихме и си станахме приятели ама аз взех че се влюбих в нея тя ме отряза някъде март месец после просто ми изби и изобщо не исках да разговарям с нея,но след време пак се сприятелихме докато не доиде август месец на морето се изпокарахме отново и то естествено в мен е причината просто защото когато сме приятели тя ме омагиосва или нз как да го обясня,но просто не мога без нея и това адски ме дразни че не е с мен.Та скарахме се и тя ме блокна и какво ли не ама мина месец вече тя все още тъжи и е супер нещастна... ама какво мога да направя
    нито мога без нея,нито мога с нея?Всеки ден я виждам и не мога да я забравя да му се невиди

Еми май се карате прекалено много.Ако не можете да изгладите различията си, всеки да си продължава напред...

em po dobre govori s neq kaji i vsi4ko kakvoto ti e na surceto moje puk da ti otvurne sus su6toto...nikoga ne se znae dokato ne opita6

Цитирай Първоначално написано от plmn``
    Еми май се карате прекалено много.Ако не можете да изгладите различията си, всеки да си продължава напред...
    абе не се караме за разни различия,а просто почвам да се държа грубо с нея ,а това много я наранява и тя нормално ми се сърди

Повече от фен Аватара на Scarface_
    кажи и всичко ... както тука... ако реши да е с теб ...ако не и не можеш както казваш сложете край на приятелството ! кофти ама ...
    Kao jedno mi smo bili
    volela bih da dozivim
    bar jos jednom
    oci da ti vidim

Цитирай Първоначално написано от hanovete
    абе не се караме за разни различия,а просто почвам да се държа грубо с нея ,а това много я наранява и тя нормално ми се сърди
    Не си ли отговори сам току що...?

ми не

-какво да разговарям с нея-тя като чуе любов и имам чувството че просто бяга....тя не е имала връзка и страх ли изпитва нз какво
    -а и да го кажа ще каже на неините приятелки-абе общо взето всички момичета ще разберат...и да изглеждам жалък тип не виждам как може да стане

Кажи и за чувствата си и това, което написа на нас, ако не ти отвърне просто се опитай да я забравиш (знам, че ще ти е трудно, но трябва да се опиташ) и се дръж добре с нея, а не гадно , за да може поне д азапазиш приятелствотао и

Мега фен
    ми не

-какво да разговарям с нея-тя като чуе любов и имам чувството че просто бяга....тя не е имала връзка и страх ли изпитва нз какво
    -а и да го кажа ще каже на неините приятелки-абе общо взето всички момичета ще разберат...и да изглеждам жалък тип не виждам как може да стане
    е тва са 2-те крайности на поведение, що не поговорим за средния вариант? да не се държиш нито грубо нито лигаво?
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Град
    Asenovgrad
    Добре. Първо трябва да си наясно какво чувста тя към теб.Единственият начин май е да я попиташ еми действай.Но кофти ще стане ако тя ти каже че изпитва само приятелски чувства към теб,защото после след тези признания и приятелството ви няма да е същото.Ако не искаш това да продължава действай.

Get out of The Rhodopes Bitchezzz!

еми след като съм се държал грубо и цял месец не съм разговарял с нея не смятам че ще доиде и ще каже о колко много те обичам
    -тя че не може да ме забрави ми е ясно,особено като и погледна лицето направо отвреме на време се разревава ,но гледа да не се забелязва,но просто я познавам адски добре

Повече от фен Аватара на Lysander
    Град
    горските шубраци
    Брат, само се измъчваш. Просто остави момичето, колкото и да ти се иска ти винаги ще гледаш на нея като на момичето, което обичаш.Може просто да не те харесва, не знам. Най-добре прекрати всички контакти с нея и пренасочи любовта, която сега изпитваш към друго момиче.

нз май тя не знае какво иска-та по-добре да не и обръщам внимание нема смисъл

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си