- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Студентски заем?!?Има ли?Регистрация на МПС в друг град?
Значи водя се безработен,в смисъл не работя държавна работа или нещо с договор.Искам обаче да изтегля заем,трябват ми още 2000лв за да си купя една кола,симпатична,икономична ,по-точно трябват ми още 1500лв,но не искам да цепя стотинката.Заема мисля,че ще мога да го върна без да се напъвам още следващата година,пък иначе може и по-бързо,ако се хвана да бачкам друга работа.Не искам да взимам пари от нашите обаче,има ли някакъв студентски заем,например за срок от 1-2 години и без големи лихви,трябват ми само 2000лв още.
Също така се интересувам ще получавам ли бележки, сметки,писма и т.н. на стария си адрес.Просто не искам наште да разбират,че съм теглил заем,не за друго ами защото не искам да разбират и че кола съм си купил и т.н.
Също така мога ли да си взема регистрация от града къдеот живея на квартира,въпреки,че там не ми е постоянния адрес а съм на квартира?
Студент съм,безработен се водя,напълно правоспособен водач на МПС,така че моля само сериозни мнения от хора които разбират!
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес