- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Софиянци, ХЕЛП :Р
Абе хора, знае ли някой от къде мога да си намеря хубави БЕЛИ зимни ботуши, от естествена кожа, на ток (около 5-6см)? Някой хубав магазин в София, не зависимо къде, марков или не, няма значение.
От онзи ден обикалям като луда и никъде братче не мога да си намеря, нито в Мола, нито на Витошка, нито на Графа, нито на Пиротска..Обиколих всички магазини и магазинчета по изброените горе улици и нищо >.<
Отчаяна съм.
Моля ви, ако знаете нещо казвайте.
Благодаря ви предварително ^^
Колко си готова да платиш, ако си готова около 800-1200 има няколко вариянта където има това което търсиш
дори и на 500 да склониш има магазини, в които може да ти помогнат
Да за тия парички в Stefanel да отидеПървоначално написано от WILD__BOY
![]()
като ще даваш толкова изчакай новите колекции, скоро трява да дойдат, че то е още септември, не е за ботушкипробвай в Salamander
![]()
Те новите колекции отдавна са по магазинитеПървоначално написано от s3xy...
![]()
razhodi se po molovete, vito6ka, solunska, grafa... ne moje da nqma dneska minah navsqkude sa izkarali mnogo botu6i![]()
Fall down seven times..
Stand up eight.
Труженичка на любовтаПървоначално написано от fre3styl3
![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
^ Труженичка.![]()
Поизчакай, наистина. Ще има още модели по-късно.
Use me, I'm beautiful
Take me, I'm Yours
Hurt me, it feels like medicine
And all I deserve...
Мм... Ботушките са арни.![]()
Освен да ти кажа да минаваш през Графа.. Все трябва да заредят с нещо подобно.![]()
оо аз ще си купя такива задължително!!!Първоначално написано от _showy_
кога ще ме водиш на Графа?![]()
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
Първоначално написано от 24white24
![]()
![]()
![]()
По студентски би трябвало да има много, ама скоро не съм ходила и не знам как е...
Ми скоро бях на кафе там щото една приятелка живее на 5 мин от студенски и да не се разкарваме се забихме в едно кафе там та имаше 4-5 бели фей, спонсор си търсели ако някой е навитак да се обаждаПървоначално написано от Зелената фея на отбора
![]()