- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Връзка без секс ???
Според вас възможно ли е да съществува връзка без секс ???![]()
![]()
dokto ediniq ne stane na 15-16
Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
--- Анджелина Джоли ---
![]()
http://prikachi.com/files/383986m.jpg
Охоо една тема като за мен =)
Възможно е ,да =)
Преди мислих ,че е мисията невъзможна ,но се уверих ,че може.
Не говоря за напълно без секс ,но говоря за много рядко водене на полов живот.
В началото ми беше криво ,оплаквах се ,сърдих се ,а сега ми е добре.
В интерес на истината не правя секс ,а любов сега =) И това мноооого по-приятно =) Освен това колкото повече не си го правил след това толкова повече се желаете и толкова ти е по-хубаво =)
А ако говорим за връзка сЪвСеМ без секс ,това за мен не възможно.Не ,защото всичо във връзка е секс ,не това не ,но просто си имаш нужди.За мен живот без секс не е възможен следователно и връзка без секс - не =)
Мне,ти луда ли си да има такава връзка?!?!?!
Естествено че може да има,както има различни хора по земята, така има и различни връзки и не само за секс ами за кви ли не още работи,дето даже не си и си помисляла....
Мхм... секса е неизбежен! Както казаха по-горе, рано, или късно, все ще дойде. Връзка без секс да просъществува дълго е възможна, но трябва да се обичате и двамата много, за да издържате и да не изпитвате особено голямо желание. Но пак, някога ще ви налази![]()
Първоначално написано от djago
Има секс без връзка, но според мен връзка без секс не може.Всеки си има нужди.Може да са рядкост или постоянни, но ги има.
Pendulum - Blood sugar (music)~
Мммм...мисля,че не съществува такава връзка![]()
![]()
Обратния вариант ми изглежда като доста по-добра алтернатива![]()
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
ми не
тва си е проява на интимност и нежност в една връзка.... поне за мен
не е възможно.
в крайна сметка се стига или до секс или до край на връзката.
а и не мисля,че е пълноценна връзката без секс,особено като станеш на 15-16 и нагоре (както каза някой преди мен).
+111111111111111Първоначално написано от sasha_90
![]()
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Такова животно няма. Като на единия му се прииска, рано или късно ще си намери другаде, ако не му го дават.
![]()
Робинята на Quench
Мисия невъзможна, освен ако и двамата нямат някакви физически проблеми(може и психически), които да ги спират.
Както каза SINDEL - рано или късно единият ще си потърси друг/а.
Въпреки, че сега правим секс, с мъжа имахме връзка 18 месеца без секс. Но бяхме девствени и двамата, а това е доста решаващ фактор. Ако някой е правил секс, повече от 3-4 месеца едва ли ще търпи...И все пак ако сте на по 12-15 години-не правете секс.........
Не вярвам да има нормален човек, който да си я кара с месеци, без да прави секс, при положение, че има партньор до себе си (ако и двамата не са девствени, разбира се.) Тва е все едно да стоиш седмици до хладилника и да не хапнеш нищо. Все пак секса е естественото продължение на една връзка и се случва рано или късно. Е, ако сте решили да не правите секс и сте много упорити, добре, ама какъв е смисъла?!
http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми
to4no! \Първоначално написано от B3B0K
/
Do the impossible.
See the invisible.
Fight the power.
Зависи на каква възраст са 2та партньора ;дд смисъл че примерно за 14-15 годишно момче/момиче е възможно по-нататък си зависи от партньоритеи от това дали имат или не толкова нужда от секс , но сексът си е част от една връзка и е много по-добре като го има
![]()
![]()
Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...
Дам, може ама едва ли ще продължи дълго... Се единия по някое време ще поиска нещо поо-сериозно и ще си намери друг/а.
Обiчам те и 0т таzи Lюбов боLи и вsекi сп0деLен м0мент нi пRибLижава kъм kрая...
Не може. Човек си има нужди. Все в 1 момент трябва да си ги задоволи. Тва е причината връзките под 15-16 да са много кратки. Няма ли секс - част от нежността и спокойствието ги няма също.
Разбира се,че е възможно.
Това,че е клише секса да дойде рано или късно в една връзка,не означава,че връзка без секс не може да има.
Пък и много хора са споделяли,че чувството да бъдеш с някой,без да имаш физическа връзка е много по-извисено,по-чисто някак си,дори по-ценно ако щете.И по-трудно,затова е и толкова красиво.
Приятелка ми сподели,как се запознала с едно момче и изпитвали чувства в продължение на половин година,но тя каза ''Не знам дали защото нямахме смелост или нещо друго,но ние дори не се бяхме целунали.Това не беше като предишните ми връзки,а нещо много по-красиво и чисто като детска любов''.
Впечатли ме.А тя дори не е девствена.
Така че,престанете с тея глупости за задължителното и излезте малко се разходете извън границите на приетото.
Да е..Захар.
То, че е възможно е възможно, но както казаха по-горе си е до човека. Но все някога ще им се прииска, щом имат връзка (както ти го каза, не като 12-13 годишните) неможе никога да не правят секс. Привличането по принцип е сексуално .... аз така го виждам![]()
Не е важно какво говорят зад гърба ти, важно е като се обърнеш всички да мълчат!
Iebane а не смяташ ли, че колкото и дълго да сте били заедно без секс, няма да те изкуши ..... ?
Не е важно какво говорят зад гърба ти, важно е като се обърнеш всички да мълчат!