.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 73

Град
    вАрНаАаА

Връзка без секс ???

Според вас възможно ли е да съществува връзка без секс ???

Град
    sofiq
    dokto ediniq ne stane na 15-16
    Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
    --- Анджелина Джоли ---

http://prikachi.com/files/383986m.jpg

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Охоо една тема като за мен =)
    Възможно е ,да =)
    Преди мислих ,че е мисията невъзможна ,но се уверих ,че може.
    Не говоря за напълно без секс ,но говоря за много рядко водене на полов живот.
    В началото ми беше криво ,оплаквах се ,сърдих се ,а сега ми е добре.
    В интерес на истината не правя секс ,а любов сега =) И това мноооого по-приятно =) Освен това колкото повече не си го правил след това толкова повече се желаете и толкова ти е по-хубаво =)

А ако говорим за връзка сЪвСеМ без секс ,това за мен не възможно.Не ,защото всичо във връзка е секс ,не това не ,но просто си имаш нужди.За мен живот без секс не е възможен следователно и връзка без секс - не =)

Голям фен
    Град
    Veliko Tyrnovo
    Мне,ти луда ли си да има такава връзка?!?!?!
    Естествено че може да има,както има различни хора по земята, така има и различни връзки и не само за секс ами за кви ли не още работи,дето даже не си и си помисляла....

Мега фен Аватара на sasha_90
    Възможно е,но рано или късно и до секс се стига.

Град
    София
    Мхм... секса е неизбежен! Както казаха по-горе, рано, или късно, все ще дойде. Връзка без секс да просъществува дълго е възможна, но трябва да се обичате и двамата много, за да издържате и да не изпитвате особено голямо желание. Но пак, някога ще ви налази
    Цитирай Първоначално написано от djago
    следващата тема ще е за скъсан гъз и съвети как да иде на лекар и да му го зашият

Град
    BapHa
    Има секс без връзка, но според мен връзка без секс не може.Всеки си има нужди.Може да са рядкост или постоянни, но ги има.
    Pendulum - Blood sugar (music)~

Мммм...мисля,че не съществува такава връзка

Обратния вариант ми изглежда като доста по-добра алтернатива
    A day without sunshine is like you know...night

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!

ми не
    тва си е проява на интимност и нежност в една връзка.... поне за мен

Град
    в съня на елфите
    не е възможно.
    в крайна сметка се стига или до секс или до край на връзката.
    а и не мисля,че е пълноценна връзката без секс,особено като станеш на 15-16 и нагоре (както каза някой преди мен).

Град
    Ямбол
    Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    Възможно е,но рано или късно и до секс се стига.
    +111111111111111
    Life's too short.. too short to live it as a bad person!

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Според мен може да има, но не можа да продължи дълго накрая ще се стигне до неизбежното

Мега фен
    Град
    SF
    Такова животно няма. Като на единия му се прииска, рано или късно ще си намери другаде, ако не му го дават.

Робинята на Quench

hottie
    Guest
    Мисия невъзможна, освен ако и двамата нямат някакви физически проблеми(може и психически), които да ги спират.

Както каза SINDEL - рано или късно единият ще си потърси друг/а.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Въпреки, че сега правим секс, с мъжа имахме връзка 18 месеца без секс. Но бяхме девствени и двамата, а това е доста решаващ фактор. Ако някой е правил секс, повече от 3-4 месеца едва ли ще търпи...И все пак ако сте на по 12-15 години-не правете секс.........

Град
    Hidden Village of Konoha
    Не вярвам да има нормален човек, който да си я кара с месеци, без да прави секс, при положение, че има партньор до себе си (ако и двамата не са девствени, разбира се.) Тва е все едно да стоиш седмици до хладилника и да не хапнеш нищо. Все пак секса е естественото продължение на една връзка и се случва рано или късно. Е, ако сте решили да не правите секс и сте много упорити, добре, ама какъв е смисъла?!
    http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми

Мега фен Аватара на amatorium
    Pri devstvenite da.
    Eating isn't cheating - Arnold

Голям фен Аватара на n1ght_shadow
    Град
    там някъде
    Цитирай Първоначално написано от B3B0K
    dokto ediniq ne stane na 15-16
    to4no! \/
    Do the impossible.
    See the invisible.
    Fight the power.

Зависи на каква възраст са 2та партньора ;дд смисъл че примерно за 14-15 годишно момче/момиче е възможно по-нататък си зависи от партньорите и от това дали имат или не толкова нужда от секс , но сексът си е част от една връзка и е много по-добре като го има
    Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...

Град
    In Your Dreams...
    Дам, може ама едва ли ще продължи дълго... Се единия по някое време ще поиска нещо поо-сериозно и ще си намери друг/а.
    Обiчам те и 0т таzи Lюбов боLи и вsекi сп0деLен м0мент нi пRибLижава kъм kрая...

Град
    Paradise
    Не може. Човек си има нужди. Все в 1 момент трябва да си ги задоволи. Тва е причината връзките под 15-16 да са много кратки. Няма ли секс - част от нежността и спокойствието ги няма също.

Разбира се,че е възможно.
    Това,че е клише секса да дойде рано или късно в една връзка,не означава,че връзка без секс не може да има.
    Пък и много хора са споделяли,че чувството да бъдеш с някой,без да имаш физическа връзка е много по-извисено,по-чисто някак си,дори по-ценно ако щете.И по-трудно,затова е и толкова красиво.
    Приятелка ми сподели,как се запознала с едно момче и изпитвали чувства в продължение на половин година,но тя каза ''Не знам дали защото нямахме смелост или нещо друго,но ние дори не се бяхме целунали.Това не беше като предишните ми връзки,а нещо много по-красиво и чисто като детска любов''.
    Впечатли ме.А тя дори не е девствена.
    Така че,престанете с тея глупости за задължителното и излезте малко се разходете извън границите на приетото.
    Да е..Захар.

То, че е възможно е възможно, но както казаха по-горе си е до човека. Но все някога ще им се прииска, щом имат връзка (както ти го каза, не като 12-13 годишните) неможе никога да не правят секс. Привличането по принцип е сексуално .... аз така го виждам
    Не е важно какво говорят зад гърба ти, важно е като се обърнеш всички да мълчат!

Iebane а не смяташ ли, че колкото и дълго да сте били заедно без секс, няма да те изкуши ..... ?
    Не е важно какво говорят зад гърба ти, важно е като се обърнеш всички да мълчат!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си