.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 73 от общо 73
    Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    mi sig. moge de ama e mn tupo/pone spored moito skromno mnenie/

ako nqma privli4ane zna4i i lubovta 6te ugasne skoro,ama mn skoro,ne 4e iskam da te razo4arovam de ,ama tva e pologenieto

ок....... ама аз съм на 14 и не мисля 4е ми е времето още и това не ме притеснява.
    няма нищо истинско0..... освен болката ;(

Супер фен
    Ами ако връзката е започнала в ранна възраст (14 да кажем) не смятам,че е НУЖНО да се прави секс само,за да има връзка...
    Абе изобщо...зависи. От годините,от хората... то всичко е възможно..
    Но иначе естествено на подходящите години и човек, секса ще си дойде Аз съм с моя човек от 14 годишна,а след няколко дни правя 16 и никога секса не е бил голямата липса,защото просто на тия години не е бил необходимост! А както и друг път съм казвала - като се започват любовите от толкова рано,не значи,че няма какво друго да се дава един на друг в една връзка.
    Така чеее да обобщим,че стана сложно във една връзка трябва да има секс,но в подходящия момент.
    (и тука вече....кой когато си мисли,че е готов...негова си работа )

Истина е, че когато достигнеш един етап от личностното си развитие, ти вече спираш да имаш остра нужда от секс. Това се дължи на факта, че малко или много си се отървал/а от животинското в себе си и си изградил/а силен самоконтрол. Връзка без секс надали е възможна, но връзка с малко и рядък секс ... ммм съгласен съм, възможно е. При положение, че имаш дълга сериозна връзка, ще видиш, че не всичко е секс и поставяш нещата на едно по-сериозно равнище.
    Що се отнася до мнозинството от лешпери - има ги всякакви - едни обичат, други не, трети са силно социални, четвърти пък са пълната асоциалност, така, че няма нищо страшно в това да правиш секс рядко. Страшно е ако не правиш секс изобщо!

Повече от фен
    Ми зависи ако двамата нямат нужда от секс, значи може и такава връзка. Но според мен секса е много важно нещо в една връзка.
    KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!

Град
    Los Angelis,California
    Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    Възможно е,но рано или късно и до секс се стига.
    +1

точно така
    между другото в една връзка нее най-важно толкова много секса а чувствата между 2 мата а секса си дойде рано или късно

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Възможна е такава връзка до един момент, рано или късно обаче ще се стигне или до секс или до раздяла.. в крайна сметка хора сме - имаме си нужди

Мега фен Аватара на Hilary_
    Оооо може може...ама както казаха колкото и да се забави няма как да не се поиска...изразяване на любов и завършек на една връзка се пак...

Голям фен
    Град
    Варна
    То може да има ако момичето е девствено, и си мисли че още нее готово,и ако и момчето е девствено.
    НО ако момчето нее и миналитему връзки във всичките е имало секс, такава връзка няма да продължи дълго или просто момчето ще се вижда с някои момиче само заради секса докат момичето си мисли че тя е единствена за него.

Град
    Никъделенд
    Еми по принцип такава възка не би могла да бъде много дълготрайна при вече зрели хора, да речем над 20......
    Аз например тръгнах с приятеля ми на 13 години, той беше на 15 тогава.... Направехме го чак на втората година ходене. Този месец правим 3 години И пак мога да кажа, че не го правим много редовно...Смисъл той е момче и има повече нужда от секс от мен..А все още мисля, че го направих рано (15г.), но вече исках да го ощастливя
    Подобна връзка е възможна, но до едно време.... Освен ако някой от двамата не потърсят близост от някой друг... и така
    Винаги, когато се почувстваш сам, не забравяй, че имаш себе си!

това е нещото, което зближава хората най-много. мисълта докато свикнат с голите си тела.. абе много е сладко, а ако няма секс някак си връзката не е пълна
    Hold me and love me, just want touch you for a minute.. Baby three seconds is in it for my heart to quit it ;]]]

И какво да хоя с някоя 2 години и да го пъхам на лявата си ръка ли ХАХАХАХХАХ

Град
    Sofia
    Да,разбира се,че е възможна.Особенно ако двойката са по-малки.Да кажем ако са на по 18 като при мен е малко смешно,защото на тази възраст ти си прави уникално много и няма как.Зависи от ситуацията,а така или иначе ако връзката е сериозна,рано или късно ще дойде.Секса сближава уникално много и мислиш за човека срещу теб по по-различен начин и връзката ви вече е съвсем различна.
    Свободен тръгнал по своят път никой не може да ме изпревари.

TANAJUTSU

Супер фен Аватара на SiSsKkAa
    Рано или късно има ли истинска връзка идва и нуждата от секса.Една връзка не е пълноценна,ако не си се отдал докрай на партъора си и не си споделил с него "най-сладката" част Това го говоря за хора,които са на възраст,на която са способни да правят секс,а не за тийн-овете под 16 години,които не им пречи да си се гушкат и целуват

Фен
    Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от n0Lcho
    Има секс без връзка, но според мен връзка без секс не може.Всеки си има нужди.Може да са рядкост или постоянни, но ги има.
    +1 :P

Мега фен Аватара на mechtaq_za_teb
    Град
    ~in the eternal summer~
    Цитирай Първоначално написано от sasha_90
    Възможно е,но рано или късно и до секс се стига.
    А бе отдавна, беше тъжна вечер.
    Поредната... Да знаех само аз,
    че в утрото не ще те видя вече,
    че ще бъдеш мъничка звезда...

Любов без секс не може. Ако се обичат двама души,все някога ще се стигне до секс..но това не значи,че са само приятели,докато не правят секс...връзка без секс може да съществува,просто не през целия живот,разбира се.. сексът е нещо специално,а в днешно време не му се отдава такова значение...
    Постъпи грешно... с правилното момиче.

vuzmojno e razbirase si4ko e vuzmojno
    Никога не спори с тъпак,хората може да не забележат разликата

според мен връзка без секс не е връзка

ami ima6e edin period v koito s priqtelq mi pravehme seks mn rqdko i az samo se cupeh i se tru6kah no sled tozi period kato 4e li seksa ve4e nqma6e su6toto zna4enie kakto v na4aloto zapo4nahme da pravime lubov a ne seks. Tova e ne6to mnogo po qko. A otnosno postoqnnata lipsa na seks tva sigorno 6te mi e neposilno no puk durja na priqtelq si i nz zavisi t obstoqtelstvata poradi koito ne pravime seks
    Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!

Супер фен Аватара на Neftochimic
    Град
    Bourgas
    няма никакъв смисал от подобен вид връзки...
    <N>

възможно е да ама не е за секи

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    Секса е много важен,но не той гради една връзка.Въпроса на темата обаче може да се тълкува по много начини.Завиди дали са девствение,или единия от тях....цифра фактори определят това.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си