Цитирай Първоначално написано от tedi_96
mi na mene kato mi kaza maika mi pochnah vednaga da go pravq vskqa vecher predi lqgane zavisi moje bi 3 ili 2 sedmici.i gi premahva i gabichkite i sarbeja i zachervenoto i ne se poqvqvat pone 6 meseca posle kato mi se poqviha pak i az opitah sas smradlika no nishto ne stana.ta po vaprosa dali e opasno az pitah i zatova maika mi tq kaza che sodatqa bikar binat promenq florata a gabichkite se poqvqvat vav kisela sreda znachi za da ti se poqvqt gabichkite znachi florata ti e kisela a gabichkite tochno vav takava se razvivat mn a sodata bikar binat promenq florata kato premahva kiselinnoosta i te se premahvat i gabichkite zashtoto te se razvivat samo vav kisela sreda.ta mojej da izpolzvash sodata bikar bonat samo do kogato minat gabichkite zashtoto ne i e i mn hubavo da nqma nikakva kiselinnost vav florata zatova 2 3 sedmici dokato izcheznat nqma nishto losho vav tova no shtom edin pat si probvala tozi nachin po dobre ako ti se poqvqt pak da probvash drug!
е каза че не се появявали поне 6 месеца..зна4и после пак ;( а ако се мия с бикар бонат да спра ли да се мажа с мехлема ??или да продължа докато свърши