- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- 10 признака,че си влюбен (за момчета)
1.Осъзнаваш,че не минава и ден без да мислиш за нея.
2.Когато си говориш с приятели,винаги започваш тема свързана с нея.
3.Нямаш нищо против само да се гушкате,даже и без да правите секс.
4.В един момент си даваш сметка,че всички около теб са страшно бездушни,скучни,повърхност ни и т.н. и търсиш само нейната компания.
5.Склонен си да дадеш седмичните си спестявания,само за да я зарадваш с подарък.
6.На моменти го избиваш на параноя и си представяш как ти изневерява с някой друг и това те плаши повече от колкото си мислил.
7.Разбираш смисъла на израза "Бих дал живота си за някой"
8.Споделяш и тайни от личния си живот,за които не знаят и най-близките ти приятели.
9.Понякога си представяш как бихте изглеждали като семейство.
10.Би пожертвал ежеседмичното напиване с приятели,само за да излезете някаде на разходка двамата. (Не важи за заклетите алкохолици)
Надявам се да ви е било интересноПовярвайте ми,ако сте изпълнили посочените условия,100% сте се влюбили лудо във въпросното момиче
![]()
Много жалко, че съм такава песимистка, ама не мисля че някое момче отговаря на някоя от точките.. просто е прекалено хубаво за да е истина
А тва пък 'ептен..
Тва момичетата си го представяме..Първоначално написано от I_Cum_U_Run
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
има някои верни,но са малко![]()
Някои да.... ама тва за семействотоПървоначално написано от jghgh
![]()
![]()
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Това винаги го правя.Първоначално написано от I_Cum_U_Run
![]()
еее що пък при мен не отговарям на точка 2 . а не на точка 9. ,,, айляк си е кво - жената ,да те чака вечерта 2 момченца да ти щъкат по килима :д чакам го с нетърпение ! ! !![]()
![]()
![]()
![]()
Kao jedno mi smo bili
volela bih da dozivim
bar jos jednom
oci da ti vidim
Emi otgovarqm na vyprosnite kriterii no mislq che e ot znacheenie da otbeleje che v moq slu4ai e nespodelena liubov zatowa smqtam che ne se broi![]()
![]()
..аз мисля,че преди години имаше едни 'момичешки' книги Уич или нещо такова....та във въпростине книги имаше подобни неща...![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Да спомена само,че 9 се отнася за наистина големите романтици :Д (Към които се числя и аз,мисля)
.Първоначално написано от I_Cum_U_Run
другите са смешни, ама тва ме размаза... НИКОГА не се отказвайте от алкохола деца! Той е по-добрият приятел на човек
The Spark
Яко звучи точка 9 наистина,че чак да си помечтаеш....Първоначално написано от Scarface...
![]()
![]()
6to be moq vs tova go e pravil i mi go e i kazval :P e ponq se radvam 4e naistina e vluben v menПървоначално написано от jghgh
ne 4e se samnqvah i predi de
![]()
патка...по-добре не мисли тогаваПървоначално написано от jghgh
![]()
всичко важи при мен освен точка 10 щото не пия![]()
'Real stupidity beats artificial intelligence everytime'-Terry Pratchett
'Ако ти ще живееш 100 години, то аз искам да живея 100 годии без един ден, защото не мога да живея и един ден без теб'-Мечо Пух...
echii <3
Почти всички действаха при приятеля ми (с изключение на това да мисли всички други за бездушни и може би онова за семейството - не ми изглежда вероятно). Жалко, че имахме доста бурна връзка и макар че се обичаме, се разделихме.![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Всичките са в сила, но при връзка по-дълга от 2 години.
10 от 10 човечеПървоначално написано от I_Cum_U_Run
![]()
![]()
Дъжд кола не мие и срам путка не ебе!
туй е пълния абсурдПървоначално написано от I_Cum_U_Run
![]()
верно е, аз и на 10-те условия отговарям 100%
а за тва, е абсолютно верно и даже не съм мислил някога че ще ми е по приятно просто да си се прегръщаме отколкото да правим секс!?!
Първоначално написано от I_Cum_U_Run
Подобно!Първоначално написано от vankata_kz1991
![]()
Keep those beats floating ... you've started the evolution of the opressed's minds.
There is a force out there ... greater than the media, greater than right or left, greater than empty lies or promices ...