.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29

Тема: Чат

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    ИЗЛЕЗ С НЕГО! Каквото и да стане после нищо,поне ще знаеш,че си отишла.Отколкото после само да се питаш"Абе,защо не отидох можеше ли да стане нещо?" и т.н.Който рискува печели,който не рискува, не печели.Смело и успех!

Град
    Around... :)
    Преди и аз имах същите притеснения.Пишехме си с едно момче няколко месеца, бях му пратила перфектна снимка.Той много искаше да се видим, а аз 2 месеца си измислях разни оправдания, че съм заета и т.н.Много исках да се видим, но ме беше страх да не очаква нещо повече и да се разочарова.Накрая се реших и си казах да става квото ще, най-много да ме блокне после, не е единствен на тоя свят Като се видяхме той се оказа по-зле от колкото на снимките, хареса ме много и после не ме пускаше да си ходя въпреки, че не бях "перфектното момиче от снимката" Нищо няма да загубиш ако се срешнете, на живо е много по-различно и за двамата.Просто се отпусни, не се притеснявай, може да излезе нещо много хубаво..успех

Прати му още снимки лол

Цитирай Първоначално написано от GeR!nCeTy
    ами да по-добре спри да му пишеш...какво учакваш от тая среща и от тва момче при положение ,че той иска да излезе с теб само ,защото изглеждаш добре на снимката...помисли си дали си заслужава...?
    +1
    If you can't be a good example then you'll just have to be a horrible warning..!! ;]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си