- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Да ви се оплача!
Здравейте на всички.
Вчера бях на фризьор.
И фризьорката ме обиди ужасно много.
Вика ми "Малее, каква суха и проскубана коса имаш"![]()
И ми беше една такава дългичка, а сега е някаква такава късичка.![]()
Аман дето я пусках толкова време!
От една страна ми е кофти, но от друга се радвам, че ми се махна всичкото изгоряло и проскубано, както вика.
Сега поне ще ми е по-лесно да се изправям, по-малко шампоан, балсам и маска ще отиват по време на баня, и по-малко боя за коса ще отива.![]()
Хем толкова много се грижех за нея... връзвах я супер рядко, правех си прически супер рядко, решех се веднъж дневно.. и въпреки всичките условия, които й дадох за по-добър разтеж тя пак станала проскубана!
Ужас!
И в крайна сметка, всеки път като се пострижа си казвам, че ще се грижа добре за нея и ще си я поддържам и като порасне все нещо й е на криво!
Бахти.. явно не съм създадена за дълга коса.
Благодаря, че прочетохте всичко това
Ако желаете и вие можете да споделите нещо свързано с косичката ви![]()
Винаги има нужда от малко промяа![]()
но за хубавата коса се искат мноого грижи... купи си хубав шампоан... прави си маски и не я съсипвай с пресата
иначее аз веднъж когато отидох за нова прическа в един салон .. понеже моя фризьор го нямашеи и викам аз как искам да ме направи ... тая започна нали и по едно време ми вика ама не знам .. може да объркам нещо
малее как ме стресна щото исках да се пострижа доста дее
косата ми беше ужасно дълга и си викам тая ако обърка нещо ше яя направя на 2 стотинки
ама слава богу всичко мина добре и повече там не съм стъпвала
![]()
moita ako q vidi6 prosto neZnam kak 6i izlqza nav1n gore nqma obem tolkova a doly seki ki4ir e ili leko navinten ili st1r4i....zatva ne s1m xodila ot na4aloto na lqtoto na frizior 6tot ako mui q sk1si 6i st1r4i o6te pove4e+imam poluporasnal breton koito iskam da porasne............
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
В неделя и аз бях на фризьор и съм доволна как ми я направи. Миналата ми фризьорка всеки път намираше някакви кусури и много и се дразнех.Точно както теб-грижа се за нея,правя всичко за да порасне по-бързо и после като отида нещо не и харесва и премахва голяма част от труда ми.От както я смених никога не съм получавала критика за косата ми от фризьор, нито се е налагало скъсяване. Явно онази нещо е била сбъркана.И вече съм се научила, че когато моя фризьор го няма,никога да не ходя на друго място.
Следващия път отиди на друго място да чуеш мнението на друг фризьор.Може би в действителност да не се налага такова скъсяване каквото тази е решила.Някой като се развихрят и режат ли режат, без ги интересува.
![]()
The guy gets all the glory the more he can score,
while the girl can do the same and then you call her a whore!
За втори път бях при нея.Първоначално написано от mIsS-kIsS
Първия беше що-годе доволна и не ми каза нищо лошо за нея, за това и отидох втория път при нея.
..мани мани
Еми така и така вече всичко е свършило.Не ти остава друго освен пак да си се грижиш за нея пък дано следващия път (ако отидеш пак при нея) да ти я хареса и да се радваш на хубава и дълга коса.![]()
The guy gets all the glory the more he can score,
while the girl can do the same and then you call her a whore!