- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Пак за цигарите.
Здравейте.
Значи нашите знаят, че пуша.
Едно време си мислех, че проблем ще има като разберат. Но - ок, разбраха, нямаше проблеми.
Някъде за един ден отива една кутия цигари.
Мама знае колко пуша, но проблема е, че лъжех баща ми, че пуша по 2-3 цигари на ден.
И онази вечер нямах огънче и за около 20 минути исках 3 пъти огънче от баща ми.
Попринцип като нямам огънче си паля от газовия котлон, обаче лошото беше, че цяла седмица не си купих дори едно мизерно кибритче и си палех от газовия котлон, ама стана така, че газта свърши.и за това исках от баща ми..
Като ми каза "Кво прайш ти бе, за 20 минути изпуши три цигари, а ми твърдиш, че пушиш малко" и аз минах с оправданието, че тия цигари, където мама ми ги е дала са супер леки (ама наистина си бяха леки и не ги усещах) ииии ама тате не е глупав да ми се хване на плиткоумните лъжи![]()
Сега.. верно си е, че цигарите най-много ни бъркат в джобовете, отколкото да ни вредят на здравето и според мен малка част от пушачите ще кажат "Деба как си вредя на здравето".. по-скоро ще кажат, че ги е яд където дават толкова пари за цигари.
Веднъж ги отказах... точно за три днии кофтито беше, че като кажех на някой, че съм решила да ги спирам и все ми пробутваха цигарки и аз тъпото пате взимах.. демек водеше се, че не пуша, а пушех на аванта.....
иииии се чудя поне как да ги намаля.. то кофтито е, че като имам цигари -пуша, а като нямам - седя и си трая.. и да ви кажа чесно, не е чак толкова голяма болка за умиране когато нямаш цигари.. търпи се някак си..
оф
Тази сутрин тати ми донесе една кутия цигари и даже сега обмислям варианта да си взема още една кутия, щото довечера може да ме провери, и аджеба да каже "Я да ти видя кутията колко цигари имаш"![]()
![]()
умноооо![]()
EMINEM ZAVINAGI !!!
Принципно и при мен е така, не е болка за умиране, ако остана без цигари, но понякогаот мисълта за самата им пилса ми се допушва...много е странно![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Първоначално написано от BаllFace
Независимо, дали си мислиш, че можеш или не, и в двата случая си прав!
Това, за което си мислиш най-много, чувстваш най-добре, и мечтаеш най-силно, се случва всеки път.Без изключения!
Въобще недей, се занасяй със мен..
Брадясъл като ZZTOP,
молитвата ти казвам като поп!
Цъкни ме за да разбереш тайната на света!
Прекалено много пушиш, намали ги до 5-6 дневно. Постеппно си ги ограничи, за твое добро е
Smile!?
на мен майка ми като ми зима цигари аз си зимам още една кутия такива и тя знае че пуша много по малко и така минава винаги този номер при мен![]()
uaуа вдигам ти адреналиинааааа <3
1vo-az problem ne vijdam!Sled kato sama ne moje6 da se ograni4i6,nie kak da ti pomognem?
2ro-ako kajie6 na va6te(ili pone na maika ti),4e se opitva6 malko da namali6 cigarite i da ne ti dava cqla kutiq(za6toto e qvno 4e volq nqma6),a da ti dava po 5-6 cigari na den,togava 6te kara6 samo s tezi 5-6 cigari na den i nqma da si kupuva6 o6te!
No spored men iska6 da gi namali6 ne zaradi sebe si,a za da ne te hvane ba6ta ti-pone taka mi "prozvu4a" ot razkaza ti
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
Напълни цигарите с фашкии, вместо с тютюн, пуши ги и ще ги откажеш
мхм ама аз пуша по 1 най-много 2 цигари на ден...Първоначално написано от ЦвЕтИт0
ии да по-добре си вземи една кутия че сигурно баща ти ш те провери
според мен щом пушиш по толкова много трудно ще ги откажеш ама поне пуши само по 5-6 цигари не цяла кутия
![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
най-добре е човек да не пуши ,но така или иначе не надвишавам 4![]()
Вземи да обмислиш варианта да ги намалишТе всички родители ни плашат с караници, обаче после се примиряват. Най-добре ги спри.
http://fun.vestnik24.com/simagochi/aquagirl "Само човек, здраво стъпил на земята е способен да гради въздушни кули."
HoUsE MuSiC