.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

боядисване на дрехи

Някой да знае къде боядисват дрехи? Искам да дам едно бежово джинсово яке,да ми го направят черно,моля ако някой знае къде има да каже. (от София съм )

Боядисват дрехи само 100 % памук попринцип...да си знаеш...

Мега фен Аватара на Pliok0019
    В химическото чистене боядисват само памучни дрехи.

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Една съученичка си боядиса дънките от светло в тъмно сини точно в химическо, но тя вече учи в Англия, така че няма как да я питам къде точно. Така че ходи намясто в някое да питаш

Кирилицата е задължителна!!!
    kalpazanka

Голям фен
    веднъж си бях дала един панталон да ми го пребоядисат,беше на Красно село до някаква механа или какво бешеее... ако те интересува пиши ми на ЛС да ти обясня точно къде се намира
    иии като казвам панталон определено нямам впредвид нещо което е 100% памук,така че няма проблем да е джинсово,само не трябва да е кожа или велур,защото се свива при високите градуси

Град
    Видин
    Можеш и сама да си го боядисаш, излиза към 2-3 лева, само трябва да намериш боя ^^
    And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
    I've lived for these few seconds
    For I am Winter born
    http://vbox7.com/play:d61898cb

Цитирай Първоначално написано от SiegHeil
    Можеш и сама да си го боядисаш, излиза към 2-3 лева, само трябва да намериш боя ^^
    Абе аз бях пробвала,ама май не уцелих нещо колко вода да сложа...и от черно/каквото трябваше да стане/ стана тъмно синьо...Така че хубаво чети на етикета упътването.Боя би тябвало да има в магазините за художнически материали...'Слънчоглед' например...

??

Да питам оня ден си развалих едни дънки с белина. Стана едно петно, те са сиви ама петното е някакво кафвеникаво, и се чудя дали ще се махне или скрие ако ги боядисам.Какво мислите? БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО !! [color=red]

^ ако ги боядисаш в по-тъмен цвят (разбирай тъмно сини или черни) би трябвало да не личи толкоз много

Към автора: от кой квартал си?

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    Боядисаните дрехи, ако не са 100% памук цапат...не е добър вариант...а ако са памучни - боя има в магазините за шивашки материали..
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Аз съм от Илиянци .. абе ще пробвам или ще стане или ще ги хвърля и такам ..

Голям фен Аватара на DesSsi
    а дали може да ми боядисат една черна долница в сиваа
    Съдбата помага на смелите !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си