- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- боядисване на дрехи
Някой да знае къде боядисват дрехи? Искам да дам едно бежово джинсово яке,да ми го направят черно,моля ако някой знае къде има да каже. (от София съм )
Боядисват дрехи само 100 % памук попринцип...да си знаеш...
Една съученичка си боядиса дънките от светло в тъмно сини точно в химическо, но тя вече учи в Англия, така че няма как да я питам къде точно. Така че ходи намясто в някое да питаш![]()
веднъж си бях дала един панталон да ми го пребоядисат,беше на Красно село до някаква механа или какво бешеее...ако те интересува пиши ми на ЛС да ти обясня точно къде се намира
![]()
иии като казвам панталон определено нямам впредвид нещо което е 100% памук,така че няма проблем да е джинсово,само не трябва да е кожа или велур,защото се свива при високите градуси![]()
Можеш и сама да си го боядисаш, излиза към 2-3 лева, само трябва да намериш боя ^^
And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
I've lived for these few seconds
For I am Winter born
http://vbox7.com/play:d61898cb
Абе аз бях пробвала,ама май не уцелих нещо колко вода да сложа...и от черно/каквото трябваше да стане/ стана тъмно синьо...Така че хубаво чети на етикета упътването.Боя би тябвало да има в магазините за художнически материали...'Слънчоглед' например...Първоначално написано от SiegHeil
Да питам оня ден си развалих едни дънки с белина. Стана едно петно, те са сиви ама петното е някакво кафвеникаво, и се чудя дали ще се махне или скрие ако ги боядисам.Какво мислите? БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО !![color=red]
^ ако ги боядисаш в по-тъмен цвят (разбирай тъмно сини или черни) би трябвало да не личи толкоз много
Към автора: от кой квартал си?
Боядисаните дрехи, ако не са 100% памук цапат...не е добър вариант...а ако са памучни - боя има в магазините за шивашки материали..
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Аз съм от Илиянци.. абе ще пробвам или ще стане или ще ги хвърля и такам ..
а дали може да ми боядисат една черна долница в сиваа![]()
Съдбата помага на смелите !