- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- PLUVANE
Zdr vuprosa mi e ot pluvaneto otslabva lis e 6toto az ne6ta da otlsabvam xoda ot godina i ne6to na fitnes imam dobur rezultat na 16 go sum no prosto po4na si4ko da me boli adski zverski
ta 6e stopa li muskulite mersi predvaritelno
![]()
;]Първоначално написано от наRан!х Lи тз иLи ..
Независимо, дали си мислиш, че можеш или не, и в двата случая си прав!
Това, за което си мислиш най-много, чувстваш най-добре, и мечтаеш най-силно, се случва всеки път.Без изключения!
Въобще недей, се занасяй със мен..
Брадясъл като ZZTOP,
молитвата ти казвам като поп!
Цъкни ме за да разбереш тайната на света!
здравей значи аз тренирах плуване 2 години и не6то може би...но се отказах поряади проблеми с тренера ми но както и да е ...че значи преди да тругна бях по пълничка и мога да ти кажа 4е се развих перфектно...направих гръб но аз не го исках понеже съм моми4е...имах добур мускул на раката![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
и не отслабмнах а по скоро станах по висока и всичко се превурна в мускули..в момента не плувам може би от година и мускулите на гурба ми се смалиха но малко..а на краката са ми СУПЕР !!! поне те ми останах..успех и казвай как ти се отрзяжа
)))
![]()
![]()
![]()
![]()
баси романа дет съм написала
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
neKa FsicHki da Nii glLeДaT kAk go пRaВim...
da 6te si zagubi6 muskulnata masa osobeno ako pluva6 pove4e ot edin 4as na den... predstavi si 4e trenira6 v fitnesa edin 4as bez nikakvi po4ivki.. sa6to e i s pluvaneto kato trenira6 1 4as bez po4ivki se otslabva pri tova mnogo
machoka
Администратор
провери си в собствения гащник.![]()