- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- качествата ви ,които обичат във вас
кои са качествата ви ,заради които се влюба човек във вас ?... (и има ли въобще такива)![]()
Kao jedno mi smo bili
volela bih da dozivim
bar jos jednom
oci da ti vidim
Може да звучи старомодно,но в този свят на лъжи истинските ми приятели ценят моята честност и това че имам достойнство което не бих предал никога и за нищо.Живея така че да ме запомнят,защото в каквото и да вярваме това което със сигурност знаем че остава е споменът.
Ми най-много ценят това, че винаги им казвам ВСИЧКО в очите, независимо колко болезнена е истината . Понякога ми се сърдят като им кажа нещо , което не им харесва, ама после разбират , че съм била права![]()
П.П. Също така че съм красива, умна и СКРОМНА![]()
най-вече скромна нали![]()
Kao jedno mi smo bili
volela bih da dozivim
bar jos jednom
oci da ti vidim
Много си глезя мъжете и не се сърдя по4ти никога. Съответно много рядко имаме спорове или скандали за нещо![]()
![]()
Робинята на Quench
Абе много ми е интерено момичето pic-а на подписа ти какво държи ?Първоначално написано от KillSwitchEngage
![]()
Това салам ли е, краставица ли е ?![]()
![]()
Толкова добре е прикрито чее.. А може да е банан..![]()
Независимо, дали си мислиш, че можеш или не, и в двата случая си прав!
Това, за което си мислиш най-много, чувстваш най-добре, и мечтаеш най-силно, се случва всеки път.Без изключения!
Въобще недей, се занасяй със мен..
Брадясъл като ZZTOP,
молитвата ти казвам като поп!
Цъкни ме за да разбереш тайната на света!
Първоначално написано от Scarface...
Ами не знам![]()
Сигурно това, че винаги съм в добро настроение, имам чувство за хумор (пък и предпочитам момчешка компания, пред момичешка)Може би не са само това причините, но сама не мога да се определям..ще взема да се влюбя
![]()
ami purvo vun6niq vud,sled tova haresvat(taka sa mi spodelqli nqkoi ot tqh)-otkrita sum,govorq direktno,gotova sum da kaja kakvoto mi e na surce vuv vseki edin moment bez zna4enie na koi e,ne se suobrazqvam s ob6testvenoto mnenie NIKOGA,imam 4uvstvo za humor,bqsna sum i ne moga da tup4a v jivota na edno mqsto,imam ambicii i potupkvam VSI4KO,za da postigna uspeh,obojvam da glezq 4oveka do men ,da mu pravq podaruci ei taka,bez povod i ne ostavqm 4oveka s koito sum za mig da se po4uvstva prenebregnat ili na zaden plan!
I'm a machine,fueled by music!
Tiesto-my God!
http://i.data.bg/08/06/29/1027988.jpg
http://i.data.bg/08/10/25/1213075.jpg
Трябва да питате мъжа ми......много искрена, пряма и открита съм, а това не е качество, което особено се харесва от мъжете, а и на хората като цяло. Да не говорим за акъла, който винаги ми е бил в повечко и не се е харесвал от момчетата. Не съм човек, в който са се влюбвали много мъже и сигурно има причина за това...и какво от това? Не ми е цел в живота. Не и до такава степен, че да се променя заради някой(който и да е) мъж. Иначе биха лапнали по мен заради външността ми, но опрат ли нещата по-надълбоко биха се уплашили от мен...имам доста....тежък характер. винаги съм мислела, че ще ми бъде само във вреда, но в работата нямате идея колко помага. Там си трябва твърда ръка![]()
И все пак да кажа и нещо положително-хубава, умна, образована жена с професия, верен приятел и спътник, умее да изслушва, цени хората до себе си и е всеотдайна, обича силно и прави всичко за любимите си хора, изключително любвеобилна.......уф, личи си че съм Близнак, нали?
Приятелите ме ценят затова, че винаги държа на думата си и съм искренаЧесто ми повтарят, че винаги съм до тях в трудни моменти и, че са ми много благодарни за това
А пък момчетата ги привлича това, че маниерите ми са малко, как да се изразя, момчешки, в смисъл не почвам да
за една малка драскотинка, да говоря по цял ден за лакове за коса, маркови дрешки и т.н., обичам футбола, твърдата музика и т.н, така че виждат в мен един от тях
![]()
НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!
You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!
Приятеля ми ме обича, защото съм искрена и диркетна, без зачение на кого, какво трябва да се казва. Целеустремена съм и не съм тъпа и повърхностна, като повечето девойки, който са долу-горе моя набор. Забвана и непредсказуема, понеже обичам, каквото ми дойде на ум да го права. Заради външния ми вид също. И понеже сме от една черга с него (обожаваме Моторите. Имаме си, но за сега само той кара, а моя ме чака за напролет, когато си взема книжката. Обичаме рок и да ходим по събори. И 2мата обожаваме да четем книги, е малко ни се различават литературните предпочитания, но... Преживяваме го някак си.)
Live 2 Ride And Ride 2 Die.
Honda - The Power Of Dreams!
Приятелките ми:
-Честност
-Чувство за хумор
-Давам добри съвети (явно, те го казват)
-друго в момента не се сещам![]()
![]()
![]()
Момчетата:
-Това, че не се преструвам
-Могат да споделят с мен
-Харесваме една и съща музика
-бла...немога да мисля повече.![]()
Eat bunnies, not SHIT!!!
Saatana vittu perkele!!!
Очевидно има,но някой друг трябва да ги каже.Първоначално написано от Scarface...
xax как ги наказаПървоначално написано от m0on lady
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
винаги съм искрена,директна и готова да помогна
![]()
![]()
![]()
Нямам такива качества![]()
Животът е адът описан в Библията!
имаш 1...- признаваш си !![]()
Kao jedno mi smo bili
volela bih da dozivim
bar jos jednom
oci da ti vidim
kazvan tova koeto mislq za nqkoi v o4ite mu a ne govorq zad garba mu,darja na priqtelite si i kvoto i da re6at gi podkrepqm dori i da ne odobrqvam![]()
...Остани с мен,не ме оставяй,защото без теб не мога...
Не давам мнения за себе си, оставям другите да преценяват => следователно не знам
The Spark
Срамежливостта, притеснителността ми на моменти, свободното разговаряне, непрефърцунеността ми и такам![]()
Божее .. незнам кои са тия качества.Може би като за начало имам някакъв чар ии съм много честен човек.Не обичам да преигравам ии винаги гледам да помогна на някой с нещо.Сигурно е това. Апъкк ии незнам аз мн мн не обичам да говоря за себе си .. понякога звуча самовлюбено.![]()
.. edno mom!Che s GOLQMO syrCe .. mom!Che koeto MOJE da ob!Cha .. no MOJE ! da mraz!i .. !!
Кремче не те познавам хич,но до тук всичко съвпада с описанието на майка ми...Първоначално написано от krem4et0
И тя е зодия близнаци.Вие по принцип сте си много печени хора.И много говорите....
![]()
Малкото ми,но истински фр-ове казват,че съм доста луда глава..Голям инат при това,малко срамежлива и притеснителна на моменти.
Импулсивен човек съм,доста емоционална.За хората,които обичам мога да дам всичко.Отдавам се на 100 %.Забелязах,че и другите са се описали като открити хора и аз съм такава.Но това в повечето случай не ми донася нищо хубаво...Имам и доста лоши черти от харктерера си..Всичко е от зодията ми...Има доста точно определние за мен.Когато пък искам да постигна нещо,го постигам.Искам ли нещо,става мое.Може би съм и малко властна....
Страшно много неща мога още да кажа,но доста дълго ще стане.